Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@danielaj poprosim recept na tie kokosove lopticky zlepovane cokoladou alebo nejakou plnkou,neviem.....🙂 diky
...mi prišlo smiešne, či sem pribudnú príspevky aj zajtra 😀 😀 😀 vyzývam ženu, ktorá robí zajtra špagety s kečupom ! 😎
@natal12 páči sa, strapaté loptičky http://varecha.pravda.sk/recepty/strapate-lopti... , netuším prečo máš tie rožteky tvrdé, ja som ich robila minulý aj predminulý rok a boli výborné a oriešky môžeš plniť maslovým krémom 😉
Vianoce sú čas zázrakov, keď sneh sa sype z oblakov, snehový závoj zahalí krajinu a sviatočný stôl privíta celú rodinu. Moje milé priateľky - kucháročky prajem Vám krásne a pokojné Vianoce. 😉
u nás sa včera dojedalo z nedele, dnes bude u nás tradičná hríbová omáčka so sušenými slivkami , kapustnicu mávame na Silvestra, na obed zapekaná šťuka so zemiakmi a zaliata smotanovou zálievkou, večer tradične ryby vlastnoručne ulovené mojim manželom - vyprážaný kapor, šťuka aj sumec, zemiakový šalát, samozrejme oplatky s medom a tradičné Bošácke karamelové hriate na prípitok, a koláčiky, som si povedala, že tieto Vianoce ich budem robiť menej, ale nedalo sa 😅 vyšlo mi 22 druhov 🙂
@marianna2468 pozri príspevok nižšie, tam je recept na tie loptičky 🙂
Ahojte dievcata, prajem vsetkym Vam a Vasim rodinam krasne prezitie vianocnych sviatkov a v novom roku vela zdravia, stastia, Bozieho pozehnania, rodinnej pohody a vela úspechov v pracovnom i osobnom zivote. A nech nam to vari 🙂
U nás bude na večeru šošovicová a rybacia polievka,kapustnica sa u nas robi na silvestra,kapor,losos,šalát,zemiakové pyré/Milan neje žiadne miešané šalaty/.Samozrejme oblatky s cesnakom.Fotečky stihnem asi až zajtra 🙂 .
...tak u nás už tiež všetko nachystané 🙂....prajem vám anjelsky krásne vianoce a čertovsky dobrý nový rok 🙂
Prajem všetkým krásne a požehnané Vianočne sviatky 🙂 🙂
hribova polievka, majonezovy salat, kapor na masle aj vysmazany, losos s koprovym dresingom + varene zemiaky v supke opekane na masle ..... ........... prajem pekne sviatky.......
Prajem všetkým mamičkám, ženám, detičkám a ocinom krásne prežitie vianočných sviatkov a šťastný Nový rok 2014 🙂
Milé kucháročky, ďakujem vám za inašpiráciu, ktorú tu nachádzam.Prajem vám všetkým krásne sviatky, plné lásky, zdravia a pohody.
dnes robim palacinky, aby aj zmena bola cez sviatky
Mame dost sytych jedal a zajtra sme pozvani na obed tak opat budu plne brucha 🙂
Kurací vývar, kapustnica od včera, ryža, zemiakový šalát, vyprážané kuracie a bravčové rezne. 🙂
kapustnica, bravčové rezne so zemiakovým šalátom, 🙂
hovadzia polievka pre deti, my kapustnica, este aj borsc s tortelinami, pecena morka so zemiak. salatom a pre deti ryza
dnes sme boli na navstevach, jedli tam, takze sme nemuseli varit🙂
Ahojte🙂 dostala som robot🙂
Takyto:
http://m.najnakup.sk/?w=31155640
@zuzkat1 ja som dostala ten istý 🙂 tu je k nemu super video, netreba už ani návod čítať
https://www.youtube.com/watch?v=x8U9GZjFyS4náš obed kapustnica vianočná, dojeme kapra, majonézový šalát 🙂
u nás ešte vianočná kapustnica, zemiakový šalát a pečená kačica s plnkou 🙂
dnes padla posledna kapustnica, rezne, vecer dokoncime salat, udene a klobasy. Uz je toho, ale pomenej tak pre zvysok chlebik vo vajicku. A zajtra zlahcime 🙂 Paradajkova polievka, cestoviny so sampinonmi, slaninkou, paradajkami, parmezanom. Na vikend chystam Bruselsky rezen (prirodny kuraci zapeceny s broskynou a syrom) so zemiakmi, gratinovaneho lososa tiez so zemiakmi.
ahojte, včera smemali dojedačky zo Štedrej večere, dnes som robila opekanú šťuku s bylinkovo-smotanovou omáčkou, k tomu zemiakovú kašu a polievku fazuľovú s údeným a širokými rezancami, ale ešte stále je čo dojedať, zostal aj vyprážaný kapor a sumec, aj zemiakový šalát 😉
Ahojte, chcem sa poradit, ostalo nam vela udeneho, tak chcem robit gulky v zemiakovom cesticku. Mozem ich potom mrazit? A radsej varene alebo pred varenim mrazit?

Tak my sme dnes papali na Vianocnych trhoch,posledny den,tak sme si dali cigansku,lokse.vecer u nas bola kamoska,deti papali vsetko mozne,my sme si dali na veceru vinko,teraz plnim metrovy kolac a hotovo,oddych,gauc rozlozeny a pripraveny na Vianoce.🙂krasne sviatky vsetkym!