icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzana76
7. jan 2014

@egyptanka kyslu smotanu vymiesaj s cukrom, od oka, mozes tam pridat aj ten tvaroh, ked ho mas nacaty a do misiek daj na spodok anans, zalej trochou smotanovej masy, vrch posyp kakaom a daj zachladit do chladnicky, ja to davam do pudingových alebo zmrzlinových poharov, vajcia tam nedavaj

titkovamiriam
7. jan 2014

ja som dnes robila kalerabovu polievku a orechove rezance 🙂

tretulka
7. jan 2014

ahojte, v nedelu som robila drobkovu polievku, kuracie prsia som dala do marinady - korenie 7 chuti, stava z citrona /limetku som nemala/, miesany zeleninovy salat. Masko bolo vynikajuce, sme sa zalizovali o 106 😀 . piekla som jablkove pite, vcera sme dojedali a dnes na zelanie synatora ako rozlucku s prazdninami paradajkovu polievku a palacinky - polievka ostane aj na zajtra, po palacinkach sa len tak zaprasilo 😀

raza
7. jan 2014

@egyptanka alebo urob roládu. vymiešaš tvaroh so smotanou a vanilkovým cukrom-to bude plnka 🙂 a naukladáš tam ananás..

adusa2774
7. jan 2014

@tretulka aj moje baby si rozkázali na dnes palacinky, ako rozlúčkové 😀

m_ij_ka
7. jan 2014

večera jednohubky 🙂

sarah00
7. jan 2014

@irsina83 ahoj, prosím ťa o recept na tú omáčku Bordelaise. ďakujem 🙂

fatima30
7. jan 2014

@a2303
ta kari omacka vyzera super....co v nej je receptik please

fomarik
7. jan 2014

Dnes: Francúzske zemiaky

fomarik
7. jan 2014

Včera sme mali grilované kuracie prsia, opekané zemiaky a kukurica.

ivanakir
7. jan 2014

@danielaj dakujem za super tip na tento termix- dnes som robila- je fakt fantasticky a s kupenymi sa neda ani porovnat!!!! Odporucam 🙂 🙂 🙂

adulikka
7. jan 2014

Dnes fazulova polievka so širokými rezancami aj. Špagety a pizza tyčinky

erina098
7. jan 2014

čauko,dnes vajičkova polievka,sviečkova s knedlou a dezert…ešte vianočne kolačiky.

chloe001
7. jan 2014

Vcera kukurickova polievka a spagety s paradajkovou omackou a cukinou.
Dnes mrkvovo-kalerabova polievka s krupkami a dusene kuracie stehna s ryzou a broskynovym kompotom.

nicole89
7. jan 2014

@erina098 vianočné koláčiky???? :D To asi na sladké moc nebudete...ja som piekla šesť druhov, mama priniesla ďalšie štyri druhy a u nás sa už ani nepamätáme ktoré ako vyzerali :D len sa zaprášilo a do týždňa to zmizlo

nicole89
7. jan 2014

mne sa dnes moc vypekať nechcelo, takže som buchla celé kura do rúry potreté gulášovým korením, cesnakom a kravským maslom.....diétne :P No a k tomu dusená ryža s cibuľkou, ktorú najprv opečiem, mňamky....a samozrejme nesmie chýbať zaváraná kapusta od starkej 😎
Zajtra bude bravčové soté so šampiónmi a zemiakovú kašu asi spravím... Polievku spravím hovädzí bujón z kusa hovädzieho a zeleninky

nicole89
7. jan 2014

@danielaj ty ten termix robíš sama? Daj recept 🙂

erina098
7. jan 2014

@nicole89 no mali sme 7 druhov sladkých a 1 slaný a od mamy 4 druhy,ale nezostalo zo všetkých.ale napriklad fukane orechove rožky…bolo ich 160 z dávky.no však nevadí tie suché sa nepokazia.

bubo1104
7. jan 2014

dnes som uvarila zeleninovú polievku , domáce knedle na pare + kuracie srdcia na šľahačke . Naparila som aj slivkové buchtičky . No a aby som sa nenudila napiekla som okolo 400 kusov medovníkov , tento rok mi idú .

bubo1104
7. jan 2014

@zklimekova tento kiwi koláčik je fantastický . Aj ja ho robievam a je mäkkučký aj za 2 dni . U nás ho majú radi všetci

abriela
7. jan 2014

obed od mamy: vyvar s rezancami a plnena kapusta.

zklimekova
7. jan 2014

@bubo1104 je fakt super, robím ho aj mandarínkový 😉

zklimekova
7. jan 2014

dnes domáca pizza 😉 , ale až k večeru, lebo doobeda sme boli s deťmi v PP pri zubárke so strojčekmi

luciok
7. jan 2014

Ahojte, dnes som urobila pizzu, zbúchala som ju ozaj za pár minút, aby sa mm stihol najesť kým pôjde do práce. Včera mal narodeniny, tak som mu dnes urobila zákusok Florida - do práce.
A všetkým vám prajem pohodový rok 2014 😉

danielaj
8. jan 2014

@ivanakir to som rada, že termix chutil, ja ho robím často, najčastejšie tento čokoládový, dnes som robila zase, mala som tvaroh a potrebovala som ho minúť 😉
@nicole89 ano sama, recept mám aj u mňa v albume, ale tu je, aby si nemusela hľadať http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18086 😉
@erina098 aj my máme ešte vianočné koláčiky, ja robievam cez 20 druhov a ešte zostala krabica od kureniec skoro plná, ale skoro všetko suché, tak môžeme zobať ešte aj 2 týždne 🙂

m_ij_ka
8. jan 2014

naše raňajky chlieb so syrom a salámom, čaj

daniz
8. jan 2014

@siska53 zemiakové placky 😉

daniz
8. jan 2014

@womankc ďakujeem moc.

womankc
8. jan 2014

Ahojte ja som včera varila originálne, doniesla som pizzu domov hehehehehheeheh 😀 😀

lydia22
8. jan 2014

U nas dnes brokolicova polievka a zapekane cestoviny