Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja som dnes robila kalerabovu polievku a orechove rezance 🙂
ahojte, v nedelu som robila drobkovu polievku, kuracie prsia som dala do marinady - korenie 7 chuti, stava z citrona /limetku som nemala/, miesany zeleninovy salat. Masko bolo vynikajuce, sme sa zalizovali o 106 😀 . piekla som jablkove pite, vcera sme dojedali a dnes na zelanie synatora ako rozlucku s prazdninami paradajkovu polievku a palacinky - polievka ostane aj na zajtra, po palacinkach sa len tak zaprasilo 😀
večera jednohubky 🙂
Dnes fazulova polievka so širokými rezancami aj. Špagety a pizza tyčinky
čauko,dnes vajičkova polievka,sviečkova s knedlou a dezert…ešte vianočne kolačiky.
Vcera kukurickova polievka a spagety s paradajkovou omackou a cukinou.
Dnes mrkvovo-kalerabova polievka s krupkami a dusene kuracie stehna s ryzou a broskynovym kompotom.
mne sa dnes moc vypekať nechcelo, takže som buchla celé kura do rúry potreté gulášovým korením, cesnakom a kravským maslom.....diétne :P No a k tomu dusená ryža s cibuľkou, ktorú najprv opečiem, mňamky....a samozrejme nesmie chýbať zaváraná kapusta od starkej 😎
Zajtra bude bravčové soté so šampiónmi a zemiakovú kašu asi spravím... Polievku spravím hovädzí bujón z kusa hovädzieho a zeleninky
dnes som uvarila zeleninovú polievku , domáce knedle na pare + kuracie srdcia na šľahačke . Naparila som aj slivkové buchtičky . No a aby som sa nenudila napiekla som okolo 400 kusov medovníkov , tento rok mi idú .
@zklimekova tento kiwi koláčik je fantastický . Aj ja ho robievam a je mäkkučký aj za 2 dni . U nás ho majú radi všetci
obed od mamy: vyvar s rezancami a plnena kapusta.
@bubo1104 je fakt super, robím ho aj mandarínkový 😉
dnes domáca pizza 😉 , ale až k večeru, lebo doobeda sme boli s deťmi v PP pri zubárke so strojčekmi
Ahojte, dnes som urobila pizzu, zbúchala som ju ozaj za pár minút, aby sa mm stihol najesť kým pôjde do práce. Včera mal narodeniny, tak som mu dnes urobila zákusok Florida - do práce.
A všetkým vám prajem pohodový rok 2014 😉
@ivanakir to som rada, že termix chutil, ja ho robím často, najčastejšie tento čokoládový, dnes som robila zase, mala som tvaroh a potrebovala som ho minúť 😉
@nicole89 ano sama, recept mám aj u mňa v albume, ale tu je, aby si nemusela hľadať http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18086 😉
@erina098 aj my máme ešte vianočné koláčiky, ja robievam cez 20 druhov a ešte zostala krabica od kureniec skoro plná, ale skoro všetko suché, tak môžeme zobať ešte aj 2 týždne 🙂
naše raňajky chlieb so syrom a salámom, čaj
Ahojte ja som včera varila originálne, doniesla som pizzu domov hehehehehheeheh 😀 😀
U nas dnes brokolicova polievka a zapekane cestoviny

@egyptanka kyslu smotanu vymiesaj s cukrom, od oka, mozes tam pridat aj ten tvaroh, ked ho mas nacaty a do misiek daj na spodok anans, zalej trochou smotanovej masy, vrch posyp kakaom a daj zachladit do chladnicky, ja to davam do pudingových alebo zmrzlinových poharov, vajcia tam nedavaj