icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

didi19
8. jan 2014

No moja babka by chcela dusený hovädzí jazyk tak idem kúpiť a urobiť túto jej pochúťku,k tomu knedlik 😎 😎 😎

m_ij_ka
8. jan 2014

náš dnešný obed kyslá zemiaková polievka , zemiakové pyré s pečienkou na cibuľke 🙂

erzebet2
8. jan 2014

svieckova ale z kuracieho maska a polievka bude az zajtra bo v Lidli nemali mrkvu 😅

lenka369
8. jan 2014

ahoj baby ako robievate ciegansku pecienku v rure alebo na panvici????

daniz
8. jan 2014

dnes zapečený chlieb so zeleninkou

luskacik32
8. jan 2014

my dnes kyslu fazulovu polievku s chlebom a druhe su jaternice, zajtra bude zeleninova polievka s mrvenickou a druhe bude zemiakova kasa a špenat s varenym vajickom.

erina098
8. jan 2014

@danielaj tak to ste šikulka,dajte inšpiraciu aké,lebo tu mate chutne recepty.

erina098
8. jan 2014

@lenka369 ja robim na panvici na čiernom pive.mäso naklepem,osolim,pokorenim korenim 4 farieb,prudko opečiem z obidvoch stran a podlejem pivom,potom volne dusim a vo výpeku osmahnem cibulku.rodina to miluje.a ja som na tom fičala v tehotenstve.

danielaj
8. jan 2014

@erina098 všetky recpety aj foto mám vo svojom albume, ak nejaký recept chýba, doplním, len nestíham vždy a ďakujem za pochvalu 😉 a teraz pozerám, že sme z rovnakého okresu 🙂

danielaj
8. jan 2014

ja som dnes varila hŕstkovú polievku, bryndzové pirohy z rožkového cesta a tiež pirohy s domácim slivkovým lekvárom, takže dnes nasladko aj naslano, ako kto bude mať chuť 😉

erina098
8. jan 2014

@danielaj idem pozriet vaš album inak ja som z čachtic.

danielaj
8. jan 2014

@erina098 ja zo Zemianskeho Podhradia, dedinka vedľa Bošáce, v Čachticiach býval brat, švagriná odtiaľ pochádza, teraz sa presťahovali do Častkoviec 😉

miruska73
8. jan 2014

ahojte babulky ja nevarim ja dojem fasirku s cibulkovy salatom,a bryndzovu pol.,mm jedol pecene maso knedlu kapiustu co navarila moja mamka kedze jej preraba kuchynu aj kupelnu,starsia ma dnes celodennku tak sa naje v praci a na zajtra mam v plane hraskovu polievku a ryzovy nakyp...a dnes som spravila domaci termix skoda ze ho tak malo 😠 😠 lebo je fantasticky a naozaj je to navrat do starych cias termixovych ktore som volakedy milovala a hura je to tu zas a zajtra spravim moj najoblubenejsi jahodovy 😵 😵 😵 😵 😵 diky Danka za tip..... 😉

raza
8. jan 2014

dnes sme mali na raňajky mrkvovú pomazánku. na obed bude grilovaný losos, rukola s chery rajčinkami a pečené zemiaky. mňam 🙂

84verca84
8. jan 2014

Prave sme dojedli zemiakovu kasu a ktomu maso v cesticku(pivo,vajce,muka,petrzlenova vnat a grilovacie korenie).Bolo to dobre

erina098
8. jan 2014

@danielaj ja mam v Bošaci sestru a v Podhradí dve zname.

marlenka75
8. jan 2014

Udená polievka, zemiaková kaša, sekanka, čerešňový kompot.

lafamme
8. jan 2014

v chladničke mám džemy, poradíte niečo okrem palaciniek? Ďakujem.

mima2778
8. jan 2014

Ahojte,takze po dlhsej prestavke zase prispievam 🙂
V nedelu zeleninova polievka,kolienka a paprikas, v pondelok plnena paprika,knedlik,dnes polievka z ml.hov.maska a zeleniny+slov.ryza a druhe spenat,vajko,zem.pyre, zajtra hubova polievka a granadir.

nellie_
8. jan 2014

baby idem k vam po radu... 🙂
Nepoznate fintu aby mi sneh na zemlovke nespadol? 😅 nech robim co robim, vzdy ked ruru vypnem ho mam krasny nadychany, vyberiem plech von a splasne 🙄

andreaaaa000
8. jan 2014

kapustove fliacky na sladko ...

jasminet
8. jan 2014

@nellie_ ja sneh ani nedavam a spadne mi zemlovka cela 😀 😀 😀 😕 v rure je krasne vysoka a ked vypnem a vyberiem, tak splasne. kedze ju nikomu okrem nas neponukam, tak mi to az tak nevadi, ale chcela by som raz mat krasne vysoku aj ked ju jem 😀

jasminet
8. jan 2014

u nas dojedame paradajkovu polievku, robila som francuzaky. dcera v skolke paradajkova polievka a granadir. povodne mali pisany bravcovy rezen na prirodno. zajtra budeme mat studenu veceru - tuniakova natierka, domaci chleba (kedze jezisko doniesol pekaren) 😀

nicole89
8. jan 2014

@danielaj Ďakujeeem 🙂

veroninna1
8. jan 2014

Vcera sme mali penne s cibulou, tofu a ciernymi olivami. Dnes zeleninová polievka zo zeleniny vseho druhu 🙂 a varene zemiaky. Len este musim nieco vymysliet k tym zemiakom pre manzela, kym pride z prace.

zklimekova
8. jan 2014

dnes ryža a pečené kuracie stehná ....pre ostatok rodiny...ja dieta...štvordnová..nech to zase neprehánam :D

abriela
8. jan 2014

@lafamme sisky, kolacik, piskotovu roladu s dzemom

hyta
8. jan 2014

Ahojte, u nás sme mali dnes na obed paradajkovú polievku a vyprážaný syr Encián /v rúre/, k tomu zemiaky s domácou tatarkou. Na zajtra mi ostala polievka a urobím francúzske zemiaky, k tomu zeleninový šalát.

hyta
8. jan 2014

@nellie_ Ja som sa naučila, že keď mám žemlovku upečenú /týka sa to i bublaniny/, tak rúru vypnem a nechám to ešte dnu pri otvorených dvierkach.Vyberiem až po takých 15 minútach a je to v pohode.

m_ij_ka
8. jan 2014

naša večera omeleta s hráškom pečivo, čaj