Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
náš dnešný obed kyslá zemiaková polievka , zemiakové pyré s pečienkou na cibuľke 🙂
svieckova ale z kuracieho maska a polievka bude az zajtra bo v Lidli nemali mrkvu 😅
ahoj baby ako robievate ciegansku pecienku v rure alebo na panvici????
dnes zapečený chlieb so zeleninkou
my dnes kyslu fazulovu polievku s chlebom a druhe su jaternice, zajtra bude zeleninova polievka s mrvenickou a druhe bude zemiakova kasa a špenat s varenym vajickom.
ja som dnes varila hŕstkovú polievku, bryndzové pirohy z rožkového cesta a tiež pirohy s domácim slivkovým lekvárom, takže dnes nasladko aj naslano, ako kto bude mať chuť 😉
ahojte babulky ja nevarim ja dojem fasirku s cibulkovy salatom,a bryndzovu pol.,mm jedol pecene maso knedlu kapiustu co navarila moja mamka kedze jej preraba kuchynu aj kupelnu,starsia ma dnes celodennku tak sa naje v praci a na zajtra mam v plane hraskovu polievku a ryzovy nakyp...a dnes som spravila domaci termix skoda ze ho tak malo 😠 😠 lebo je fantasticky a naozaj je to navrat do starych cias termixovych ktore som volakedy milovala a hura je to tu zas a zajtra spravim moj najoblubenejsi jahodovy 😵 😵 😵 😵 😵 diky Danka za tip..... 😉
dnes sme mali na raňajky mrkvovú pomazánku. na obed bude grilovaný losos, rukola s chery rajčinkami a pečené zemiaky. mňam 🙂
Prave sme dojedli zemiakovu kasu a ktomu maso v cesticku(pivo,vajce,muka,petrzlenova vnat a grilovacie korenie).Bolo to dobre
Udená polievka, zemiaková kaša, sekanka, čerešňový kompot.
v chladničke mám džemy, poradíte niečo okrem palaciniek? Ďakujem.
Ahojte,takze po dlhsej prestavke zase prispievam 🙂
V nedelu zeleninova polievka,kolienka a paprikas, v pondelok plnena paprika,knedlik,dnes polievka z ml.hov.maska a zeleniny+slov.ryza a druhe spenat,vajko,zem.pyre, zajtra hubova polievka a granadir.
baby idem k vam po radu... 🙂
Nepoznate fintu aby mi sneh na zemlovke nespadol? 😅 nech robim co robim, vzdy ked ruru vypnem ho mam krasny nadychany, vyberiem plech von a splasne 🙄
kapustove fliacky na sladko ...
u nas dojedame paradajkovu polievku, robila som francuzaky. dcera v skolke paradajkova polievka a granadir. povodne mali pisany bravcovy rezen na prirodno. zajtra budeme mat studenu veceru - tuniakova natierka, domaci chleba (kedze jezisko doniesol pekaren) 😀
Vcera sme mali penne s cibulou, tofu a ciernymi olivami. Dnes zeleninová polievka zo zeleniny vseho druhu 🙂 a varene zemiaky. Len este musim nieco vymysliet k tym zemiakom pre manzela, kym pride z prace.
dnes ryža a pečené kuracie stehná ....pre ostatok rodiny...ja dieta...štvordnová..nech to zase neprehánam :D
Ahojte, u nás sme mali dnes na obed paradajkovú polievku a vyprážaný syr Encián /v rúre/, k tomu zemiaky s domácou tatarkou. Na zajtra mi ostala polievka a urobím francúzske zemiaky, k tomu zeleninový šalát.
naša večera omeleta s hráškom pečivo, čaj

No moja babka by chcela dusený hovädzí jazyk tak idem kúpiť a urobiť túto jej pochúťku,k tomu knedlik 😎 😎 😎