icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

a2303
13. jan 2014

@raza Ahoj, kuk vyššie 🙂 receptik som už vložila.

megika1
13. jan 2014

ryža s hráškom ,marínovaný losos,šalát + hov.polievka s domácimi rezancami.....fotka je len z marínovania lososa,bol luxusný 😎 + víkendový darček pre oslávenca (môjho partnera ) od švagrinky ......domáce,poctivé,nepančované s karamelovou šľahačkou,mňáááámkové,je macherka 🙂

m_ij_ka
14. jan 2014

naše raňajky bryndzová nátierka s rohlíkmi, čaj

zuzzuli
14. jan 2014

Ahojte kucharocky 🙂 vcera sme dojedali hovadziu polievku, rezne so zemiakovym pyre a zeleninou. Na veceru sme boli maskrtny tak som robila 321 palacinky 😉 . Dneska mam v plane varit brokolicovu polievku a obratene rezne s ryzou. Pekny den 😉

perlaoceanu
14. jan 2014

@m_ij_ka daj recept na bryndzovu natierku
p

jasminet
14. jan 2014

u nas sa este dnes bude dojedat od svokruse - nejak neodhadla mnozstva a navarila pre armadu 😀 fasirky so zemiak. kasou, spagety s masovou omackou, hov. vyvar s pecen. knedlickami, porkova kremova, pecena kacka s kapustou a knedlou...

fattamorgana
14. jan 2014

@luciok my keď máme chlapov na návšteve, vždy napečiem niečo slané, sladké u nás moc nejde. pozri v albume,, mám tam nejaké fotky. a keď to je na dlhšie, tak robievam slanú tortu alebo obložené misy a dosť sa mi osvedčila aj domáca pizza 😉

lululka555
14. jan 2014

ahojky, dnes prekladané zemiaky s vajíčkom a klobáskou,k tomu kyslá uhorka a jahodová bublanina 🙂

lululka555
14. jan 2014

@luciok u nás sú u pánov najobľúbenejšie zákusky z odpalovaného cesta ( ja odporúčam veterníky-mraky) 😉

vivusika
14. jan 2014

u nás dnes granadír 🙂

jani74
14. jan 2014

my dnes mrkvičková polievka s krupicovými haluškami a syr so zemiak. pyré.

maminka2013
14. jan 2014

palacinky podľa chuti pre každého - so slivkovým lekvárom, s jablčnou výživou, tvarohom, marmeládou 😉

maximouse
14. jan 2014

ja dnes varim kulajdu a ako druhe budeme dojedat zemiakove knedliky plnene mletym masom a kapustou na sladko-kyslo a kto bude mat chut na sladke, tak si da slivkove gule s prazenou struhankou... 🙂

rosannar
14. jan 2014

dneska sa chystám robiť dukátové buchtičky s vanilkovým krémom...ešte aj muž suhlasil tak aspon viem že ich aj zje 🙂

ckatka
14. jan 2014

ja som robila bryndzovu polievku - a kedze skusam varit bez psenice, tak som namiesto mrvenicky do nej zavarila nieco ako krupicove halusky, ale z hrubej spaldovej krupice (zamiesat krupicu s vajickom a pomocou lyzice a nozika hadzat do polievky halusky)
bryndzova polievka je uplne lahka - do vody sa daju varit zemiaky a ked su makke tak sa tam nahadzu halusky a naleje bryndza rozmiesana v studenej vode a necha sa rozvarit

a druhe dnes nevarim, lebo som sama doma 🙂

magda89
14. jan 2014

Ja najviac riesim vecere. Su vraj dolezitejsie ako obed. A prave som nasla niekolko najlepsich potravin, z ktorych sa detom aj nam vraj bude lahsie spinkat... som zvedava 🙂 http://www.prosimspinkaj.sk/11/post/2014/01/naj...

daniz
14. jan 2014

@jachin suchý hrach umyješ, dáš do hrnca spolu s cibuľou, bobkovým listom a soľou a varíš na miernom ohni.Občas premiešaj. Ak chceš môžeš dať úd. klobásku, kožu zo slaninky-vyvariť. No a varíš, kým nie je s toho hustá kaša, občas prilievaš vodu. Dochutíš soľou a mojoránkou, ja dávam kúsok masla, nezahusťujem.Podávam s pečivom, chlebíkom, údeným...

erina098
14. jan 2014

ahojte dnes kremova cuketova polievka,šošovicový prívaroks klobaskou alebo vajíčkom,palacinky s džemom-domacim.

daniz
14. jan 2014

asi dnes rizoto urobím

marlenka75
14. jan 2014

Frankfurtská polievka, ryža, pečené vtáčky, kyslá uhorka, čokoládový puding so šľahačkou

zuzub
14. jan 2014

čaute ženy, po sto rokoch 😀 všetkým vám pprajem všetko dobré do nového roka 🙂
dnes mrkvovo-kalerábová polievka, a tarhoňové rizoto s wook zeleninkou.

zuzub
14. jan 2014

kočky potrebujem poradiť nejakú mnamku na nedelný obed, mm má narodky tak niečo slávnostnejšie by som chcela uvariť.vdaka

fomarik
14. jan 2014

Sobota- Omáčka ako na sviečkovú( s rozmixovanou zeleninou a so smotanou). ale len s kuracími stehnami

janka_mamka
14. jan 2014

ja som dnes robila zemiakove placky a pečienku na cibulke k tomu , tak pre inšpiraciu možno dakomu 🙂

fomarik
14. jan 2014

V nedelu sme boli na obed u našich. Včera, v pondelok som narýchlo večer zvrtla kuracie závitky plnené šunkou, mozarellou a k tomu ryžu.

zuul
14. jan 2014

@megika1 ahoj, mozes prezradit marinadu na lososa? dakujem ti.

fomarik
14. jan 2014

A dnes, práve som dojedla môj obľúbený Segedín 😀

danielaj
14. jan 2014

ahojte, ja som dnes varila držkovú polievku, smradu kopec, 😝 ale stálo to za to, je výborná, aj keď ja držky nezjem, len ten vývar, zemiaky a halušky, a urobila som palacinky s domácim dulovým džemom + šľahačka, čokoláda, bola som po úradoch, dnes len tak narýchlo 😉

veroninna1
14. jan 2014

Guláš s chlebíkom. Už sme guláš nevarili hádam sto rokov 🙂

zklimekova
14. jan 2014

dnes som skúšala teplý šalát z blanšírovaného kelu od @irsina83 ,chcela som aj to tofu, len malá je chorá, do obchodu sa teda nedalo, tak sme si ho naservírovali s vereným maskom z polievky ,polievka ešte z nedele 😉