Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
😉 Sme dlho nemali, tak som zadelila.
zeleninová polievka, zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, jahodový kompot
spanielske vtacky a ryza. Tvarohovy sypany kolac. Polievku sa mi nechcelo varit ☹
ahojte, včera sme mali dojedačky z piatka, boli sme na výstave psov, tak som nevarila 😝 dnes slepačia polievka so zeleninou a rezancami, pečené kurča s plnkou, plnená bravčová panenka so šunkou, syrom a kápiou, pečená v celku na plechu, slovenská ryža, domáce hranolky - vlnky, k tomu broskyňovo-hruškovo- čerešňový kompót a cvikla s chrenom, včera som narobila do pohárov, dnes som si stihla ešte zavariť do pohárov nalúpané orechy a ako dezert som upiekla tvarohovo-vanilkový koláčik ako obláčik 😀 😉
U nás dnes karfiolová polievka, zemiaková kaša, fašírky, jahodový kompót a ako dezert muffiny s čokoládou. 🙂
Ahojte, dnes sme mali kuraciu polievku s rezancami a morčacie medailóniky na kari korení a s kurkumou, príloha slovenská ryža a cvikla. Ako dezert čokoládový koláčik. Peknú nedeľu všetkým.
naša večera vajíčkové chleby , kečup
Ahojte, v piatok som robila vyprážaný syr so zemiakmi a piekla som margot rezy a trio rezy. Včera mal mm oslavu 30tky s kamarátmi, tak som im urobila jednohubky s domácou klobásou, fetou, uhorkami, kápiou a olivami, obložené chlebíky, pizzové kolieska a meteník.
Dnes som zbúchala bravčové na zelenine so smotanovou omáčkou a k tomu cestovina.
Ahojte priska som sem nacerpat trosku receptikov a hlavne chuti do varenia. Mne sa to tak nechce
u nás bola pľúcková omáčka ... deti mäso síce nejedia ale omáčka im moc chutí ... a k tomu domáca knedlička
vianočka s džemom , čaj
ranajky: vlockova kasa s lanom, kokosom a ovocim - hrusky, zavarane ceresne, marhulova-slivkova dren
ryba zapecena so spenatom a zemiakmi... 🙂
kuracia polievka so zeleninou a so zvitkami, mäso na smotane s haluškami, uhorka 🙂
pečene bravcové mäso, zemiaky, slaninka a cibulka na spôsob špizov bez paličiek 😀
cez tyzden - kuracie napacovane medailonky / paprika mleta, vegeta, sol, trochu oleja a korenie pecene kura/ s ryzou robene na grilovacej panvici
sobota - rajcinova polievka s struhanou domacou cestovinou a jaternicky co sme dostali...
nedela - dojedali sme polievocku a segedinsky gulas od mojej maminy, inak by sme robili zapekane kuracie prsia so syrom...
planujem porkovu alebo brokolicovu kremovu polievku cez tyzden
Cestoviny farfalle so špargľou a cuketou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/865-cest...
Smotanovo ovocný zákusok s želatínou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/815-smot...
aky mate recept na pagače? 🙂
@titkovamiriam uz minule som si vsimla teda neviem ci dobre vidim, rizoto robis v rure na pekaci? Ak ano tak to ako 🙂 ? Dik
ahojte, takže v sobotu sme mali bryndzové halušky, detičky syrokremové. včera slepačí vývar s rezankami, plnené morčacie prsia mozarelou a olivami obalené v schwarzwaldskej šunke, ryža a zeleninová obloha.a ešte v sobotu som piekla 1x v živote sacher tortu 😵 a ešte pizzové slimáky a tvarohovú a orechovo-makovú štrúdlu s lístkového cesta.mali sme oslavu kedže mm má dnes narodky, ale je celý týžden na služobke tak sme oslávili v predstihu 🙂
ahojte 🙂 v sobotu bol vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a rajčinovo-mozarellovým šalátom a nedeľu sme trávili u našich, mamina varila 🙂 mali sme vyprážaný bravčový rezeň so zemiakmi a klasika - slepačia polievka s rezancami ;) nabalila i domov, takže dnes nevarím 😀
V sobotu u nás bola cesnačka + opečený chlebík a strapačky s kapustou, bryndz. halušky
v nedeľu polievka zo soboty + kuracie rezne v bylinkovom obale + varené zemiačky + šalát zo surovej zeleniny
piekla som krtkovú tortu
dnes gulášová polievka + pečivo
ahojte dnes ako každý pondelok nedeľné dojedačky, urobila som iba domácu Lučinu, ktorú robím každý týždeń, tentoraz s cesnakom a čerstvou žeruchou a pridávam pár foto z minulého týždňa ? kuracie prsia na pásiky so zeleninkou, šišky s jahodovou penou, krémová brokolicová polievka, šťavnaté muffinky s jablkami. orechami a čokoládou - tentoraz robené v silikonových formičkách, a včerajší tvarohový koláčik ako obláčik 😉
idem pre moje baby spraviť vianočku s hrozienkami 🙂

@miminaaa urcite hej,si mi narobila chute,najblizsie robim I ja🙂