icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

beah
20. jan 2014

Ahojte, my dojedáme slepačiu polievku od nedele a grilované kuriatko s opekanými zemiačikmi.

fomarik
20. jan 2014

Kočky, prosím vás, mohli by ste mi napísať overený recept na tvarohový sypaný koláč? Dakujem krásne 🙂

abriela
20. jan 2014
mami.sk
20. jan 2014

dnes nevarím 😀 budeme dojedať zo včera cibuľovú polievku a bravčové na prírodno s ryžou a hruškovým kompótom 😉

manaja
20. jan 2014

Zdravim,vsetky kucharky,vcera bolo maso,tak dnes som si povedala,ze uvarim francuzske zemiaky,je to rychle,lahke a chutne jedlo,dobru chut.

lienka2
20. jan 2014

vcera bravcovy vyvar so zeleninkou a hrubymi rezancami, bravcove kare na hrasku slov. ryza a zeleninovy salatik, dnes sme dojedali polievku a na druhe som upiekla buchty, podla receptu manzelovej babky su uplne super makkucke nadychane a aj na druhy den su chutne..

500gr polohr. muky, 250ml mlieka, 1 PL cukru, stipka soli, vanilkovy cukor, 1/2 prasku do peciva, 1 drozdie, 2 vajicka, 150ml oleja
urobime klasika kvasok, do muky pridame olej, vanilku, prasok do peciva, hotovy kvasok, dva zltky a nakoniec sneh z bielkov.. ja este obcas pridavam troska muky aby sa mi to velmi nelepilo.. nechame vykysnut , naplnime, upecieme a dobru chut 🙂

marlenka75
20. jan 2014

Hovadzí vývar, domáca knedľa, rajčinová omáčka, hovadzie maso.

irsina83
20. jan 2014

Ahojte, od piatku som mala na navsteve priatelov z Draviec od Levoce a tak sme toho mali velaaaa, v pietok mali moji rodicia zabijacku, tak sme mali kasu, jaternicky, tlacenku....v sobotu hovadzie na ustricovej omacke, polievka z hovadzieho maska a korenovej zeleniny ,ale na sposob gulasu, bez zahustenia, spenatove halusky, smotanova omacka a detom som robila domacu pizzu a este sme mali vybornu marlenku od mojej svokry a v nedelu hovadzi vyvar z rebra so spaldovou mrvenickou a jelenie stehno na zeleninovej kremovej omacke s brusnicami a bavorsku knedlu a manzel este piekol broskynovy kolac a croassanty. Ciste obzerstvo a dnes dietka 😀

mravvcek
20. jan 2014

@lienka2 a ako ich plnis?

blanocka
20. jan 2014

my tiez dojedame 🙂 vyvar, hovadzie na hrasku a mrkve s ryzou a dnes som urobila smotanove pohare s malinami, mandarinkami 🙂

miruska73
20. jan 2014

ahojte babulky dnes som varila fazulovu polievku s udenym maskom na kyslo a dukatove buchticky mnam 😵 ale som sa tak neskutocne obzrala 😠 😀 😀 ,a mame aj na dasie dva dni fajne lebo mam kopu prania a potom bude kopa zehlenia 🙄 🙄 ,no a mm dojedol segedin a na veceru si da aj dukatky a urcite ich dotlaci dakou klobaskou... 😀 ,idem estw hodit chlieb do pekarne a znova urobit salat s krabich tyciniek ....

chloe001
20. jan 2014

Polievky dnes dve, jedna bola spenatova so syrovymi haluskami (ta ostala aj na zajtra), druha fazulova, hlavne jedlo boli cestoviny s brokolicou a smotanovou omackou.

lienka2
20. jan 2014

@mravvcek dnes boli s lekvarom a cast s orechami

mravvcek
20. jan 2014

@lienka2 myslela som,ze akym sposobom tu plnku dostanes dnu 🙂

titkovamiriam
20. jan 2014

@anaku jaj nie to ho tam miešam 🙂 a potom len zapeciem hore syr 🙂

titkovamiriam
20. jan 2014

@katarina_kovasicova mam ho aj v albume ale pači sa:
1 kg hladkej múky špeciál, 2 žĺtka, 4dg droždia, čajová lyžička soli, 7dcl vlažného mlieka plnka: 4-5 stredne veľkých uvarených zemiakov,250g masla, soľ-vajíčko na potretie a na ozdobenie som použila mak a pri druhom plechu kečup,šunka oregano

lienka2
20. jan 2014

@mravvcek jaaaj 🙂 no vykysnute cesto vyvalkat, nakrajat na stvorce alebo poharom povykrajovat dat plnku a urobit buchticku

titkovamiriam
20. jan 2014

dnes som robila dukatove buchticky 🙂

zklimekova
20. jan 2014

v sobotu sme mali rizoto, pre deti s kuracím mäskom, ja s cuketou , šampinonmi, v nedeľu kurací vývar so zeleninou, rezancami, kurča, zemiaková kaša, pre mna namiesto kaše ľadový šalát, dnes sme dojedali,

anaku
20. jan 2014

@titkovamiriam uz som nasla dake recepty aj v rure ci robia napr. tu http://recepty.chytrazena.cz/rychle-a-levne-riz... 🙂

titkovamiriam
20. jan 2014

@anaku
@anaku jasne to nieje problem ja obcas peciem ryžu v rure ,ked chcem aby bola pekne sypka a sucha 😉

alenka76
20. jan 2014

@alami ahoj, ryžu som uvarila podľa tvojho návodu a bola super🙂, ďakujem veľmi pekne

saxana36
20. jan 2014

@fomarik to iba zmiesas bryndzu s cesnakom a natres na listkove?alebo este nieco pridavas

ivushqa
20. jan 2014

trošku na pobavenie : dnes som chcela upiecť jablkovú bábovku a miesto cukru som do cesta dala soľ ( mám ich v rovnakých nádobách), mladá som už neni, takže som blbá 😀 ....dcéra si s chuťou zahryzla a chúdiatko moje, skoro sa povracala ☹ tak som navečer robila ďalšiu a 3x som sa presviedčala, či dávam cukor

irsina83
20. jan 2014

Dnes safranova jasminova ryza, grilovane kuracie prsia a ratatoulle - vsetko fitnes prevedenie 🙂

titkovamiriam
20. jan 2014

@irsina83 uou to je nadhera 😉

@ivushqa stane sa ja som tak spravila ,,slane štrudle,, 😝 😝 😝 😝 -všetku jablkovú aj tvarohovú plnku som osolila,jasneže neochutnala a pekne zavinula aj upiekla,až pri podavaní-no hnus.....

kucminka
20. jan 2014

dajte prosím nejaké tipy na rýchlu teplú večeru pre deti a manžela,ja už vážne neviem,čo by som im spravila,nátierky nejedia,

marianna2468
20. jan 2014

@lululka555 to mexicke kura vyzera dobre - das recept?diky

marianna2468
20. jan 2014

@trasko ta torta vyzera uzastne,daj recept na taku fajnotku?

m_ij_ka
21. jan 2014

naše raňajky musli s mliekom 🙂