icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zarabono
19. jan 2014

@miminaaa urcite hej,si mi narobila chute,najblizsie robim I ja🙂

miminaaa
19. jan 2014

😉 Sme dlho nemali, tak som zadelila.

m_ij_ka
19. jan 2014

zeleninová polievka, zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, jahodový kompot

zita19
19. jan 2014

spanielske vtacky a ryza. Tvarohovy sypany kolac. Polievku sa mi nechcelo varit ☹

danielaj
19. jan 2014

@juranka už som ju tu viackrát písala, a teraz naposledy, čo som dávala recept, je stranu alebo dve dozadu 😉

danielaj
19. jan 2014

ahojte, včera sme mali dojedačky z piatka, boli sme na výstave psov, tak som nevarila 😝 dnes slepačia polievka so zeleninou a rezancami, pečené kurča s plnkou, plnená bravčová panenka so šunkou, syrom a kápiou, pečená v celku na plechu, slovenská ryža, domáce hranolky - vlnky, k tomu broskyňovo-hruškovo- čerešňový kompót a cvikla s chrenom, včera som narobila do pohárov, dnes som si stihla ešte zavariť do pohárov nalúpané orechy a ako dezert som upiekla tvarohovo-vanilkový koláčik ako obláčik 😀 😉

miruss
19. jan 2014

U nás dnes karfiolová polievka, zemiaková kaša, fašírky, jahodový kompót a ako dezert muffiny s čokoládou. 🙂

hyta
19. jan 2014

Ahojte, dnes sme mali kuraciu polievku s rezancami a morčacie medailóniky na kari korení a s kurkumou, príloha slovenská ryža a cvikla. Ako dezert čokoládový koláčik. Peknú nedeľu všetkým.

m_ij_ka
19. jan 2014

naša večera vajíčkové chleby , kečup

luciok
19. jan 2014

Ahojte, v piatok som robila vyprážaný syr so zemiakmi a piekla som margot rezy a trio rezy. Včera mal mm oslavu 30tky s kamarátmi, tak som im urobila jednohubky s domácou klobásou, fetou, uhorkami, kápiou a olivami, obložené chlebíky, pizzové kolieska a meteník.
Dnes som zbúchala bravčové na zelenine so smotanovou omáčkou a k tomu cestovina.

snnam
19. jan 2014

Ahojte priska som sem nacerpat trosku receptikov a hlavne chuti do varenia. Mne sa to tak nechce

titkovamiriam
19. jan 2014

ahojte tak v sobotu sme mali rizoto a dnes čínu ,samozrejme kuraciu polievku a robila som zemiakové pagáče

hasleerka
19. jan 2014

u nás bola pľúcková omáčka ... deti mäso síce nejedia ale omáčka im moc chutí ... a k tomu domáca knedlička

m_ij_ka
20. jan 2014

vianočka s džemom , čaj

abriela
20. jan 2014

ranajky: vlockova kasa s lanom, kokosom a ovocim - hrusky, zavarane ceresne, marhulova-slivkova dren

loknicka
20. jan 2014

ryba zapecena so spenatom a zemiakmi... 🙂

m_ij_ka
20. jan 2014

kuracia polievka so zeleninou a so zvitkami, mäso na smotane s haluškami, uhorka 🙂

rosannar
20. jan 2014

pečene bravcové mäso, zemiaky, slaninka a cibulka na spôsob špizov bez paličiek 😀

fomarik
20. jan 2014

práve som vybrala z rúry - bryndzovo cesnakové slimáky. Sú famóóóózne 😵
a klasika pizzové

fomarik
20. jan 2014

Včera - mala som suché rožky, tak som z nich urobila toasty na raňajky. a na obed sme mali morčacie rezníky a opekané zemiaky s provensálskym korením + tatárska .

berenice8
20. jan 2014

cez tyzden - kuracie napacovane medailonky / paprika mleta, vegeta, sol, trochu oleja a korenie pecene kura/ s ryzou robene na grilovacej panvici
sobota - rajcinova polievka s struhanou domacou cestovinou a jaternicky co sme dostali...
nedela - dojedali sme polievocku a segedinsky gulas od mojej maminy, inak by sme robili zapekane kuracie prsia so syrom...
planujem porkovu alebo brokolicovu kremovu polievku cez tyzden

slimstar
20. jan 2014

Cestoviny farfalle so špargľou a cuketou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/865-cest...

Smotanovo ovocný zákusok s želatínou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/815-smot...

lululka555
20. jan 2014

ahojky 🙂 , dnes u nás dojedačky z nedele - kuracia polievka , mexické kura ,basmati ryža (na foto) , muffiny sa pojedli všetky,tak idem rozmýšľať ,čo upečiem 😉

katarina_kovasicova
20. jan 2014

@titkovamiriam

aky mate recept na pagače? 🙂

anaku
20. jan 2014

@titkovamiriam uz minule som si vsimla teda neviem ci dobre vidim, rizoto robis v rure na pekaci? Ak ano tak to ako 🙂 ? Dik

zuzub
20. jan 2014

ahojte, takže v sobotu sme mali bryndzové halušky, detičky syrokremové. včera slepačí vývar s rezankami, plnené morčacie prsia mozarelou a olivami obalené v schwarzwaldskej šunke, ryža a zeleninová obloha.a ešte v sobotu som piekla 1x v živote sacher tortu 😵 a ešte pizzové slimáky a tvarohovú a orechovo-makovú štrúdlu s lístkového cesta.mali sme oslavu kedže mm má dnes narodky, ale je celý týžden na služobke tak sme oslávili v predstihu 🙂

maminka2013
20. jan 2014

ahojte 🙂 v sobotu bol vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a rajčinovo-mozarellovým šalátom a nedeľu sme trávili u našich, mamina varila 🙂 mali sme vyprážaný bravčový rezeň so zemiakmi a klasika - slepačia polievka s rezancami ;) nabalila i domov, takže dnes nevarím 😀

daniz
20. jan 2014

V sobotu u nás bola cesnačka + opečený chlebík a strapačky s kapustou, bryndz. halušky
v nedeľu polievka zo soboty + kuracie rezne v bylinkovom obale + varené zemiačky + šalát zo surovej zeleniny
piekla som krtkovú tortu
dnes gulášová polievka + pečivo

danielaj
20. jan 2014

ahojte dnes ako každý pondelok nedeľné dojedačky, urobila som iba domácu Lučinu, ktorú robím každý týždeń, tentoraz s cesnakom a čerstvou žeruchou a pridávam pár foto z minulého týždňa ? kuracie prsia na pásiky so zeleninkou, šišky s jahodovou penou, krémová brokolicová polievka, šťavnaté muffinky s jablkami. orechami a čokoládou - tentoraz robené v silikonových formičkách, a včerajší tvarohový koláčik ako obláčik 😉

m_ij_ka
20. jan 2014

idem pre moje baby spraviť vianočku s hrozienkami 🙂