icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

manaja
21. jan 2014

Same dobroty,najma tie dukatove buchticky mi prisli na chut.dobra inspiracia na zajtrajsi obed

marlenka75
21. jan 2014

Cibulová polievka, zemiaky, špenát, vajíčko.

irsina83
21. jan 2014

Zo vcera nam zostalo ratatoulle a safranova ryza a tak som dnes k tomu spravila hovadzi steak z roztenky - moj muz bol stastny ako blcha 🙂 a detom idem spravit karfiolove placky a zemiakovu kasu 😉

lululka555
21. jan 2014

@marianna2468 @adulienka16
ďakujem,recept nájdete u mňa v albume,pod poslednou fotkou 😉

jani74
21. jan 2014

u nás dnes kyslá tekvicová polievka a plnka z vnútorností, zemiak. pyré a zaváraný karfiol. Uvažujem, že idem robiť makové rožky 😀

m_ij_ka
21. jan 2014

práve som dopiekla tvarohový závin 🙂

tilenka
21. jan 2014

rajčinová polievka + zapekaná brokolica 😉

jani74
21. jan 2014

dievčence mám uvarené salko v chladničke a už bude asi 5mes. uvarené 😀 čo s ním???Ďakujem 😉

peggy589
21. jan 2014

takže dnes hrachova kremova polievočka a rizoto....

slimstar
21. jan 2014

Mriežkový koláč so slivkovým lekvárom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1236-mri...

m_ij_ka
21. jan 2014

naša večera zapekané cestoviny

pena33
21. jan 2014

@irsina83 no krasne receptiky, urcite tam neraz zavitam. dakujem.

zuzkat1
21. jan 2014

@jani74 ja robievam take akoze toffiffe.. do malych kosikov dam coko - roztopenu s kuskom cery a na to zmes uvarene salko+1pl kakao+pol masla,dam lieskovy oriesok a prelejem cokoladou. Mam to potom v mrazaku a vytahujem podla potreby:.-)

titkovamiriam
21. jan 2014

u nas dnes zeleninova polievka s brokolicou a plnene tortily a kto chce páči sa recept:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40389 a dnes som do cesta dala nasekanu petržlenovu vnať

azbestica
21. jan 2014

dnes sme mali cesnakovu polievku a este masko od nedele a zajtra bude fazulova polievka z fazulovych strukov a parene bucchty a malej kedze to nema rada spravim cestoviny s paradajkkovou omackou.

trudka4
21. jan 2014

Dnešní naše večeře :

Domácí Bulharský salát podle kolegyně

Suroviny :
měkký salám typu Junior 500 g
cibule 1 kus
sterilizované okurky 2 kusy
vejce natvrdo 2 kusy
olej 2 polévkové lžíce
kečup 2 polévkové lžíce
worčestr 1 čajová lžička
ocet ½ polévkové lžíce
krystalový cukr 2 čajové lžičky
hořčice 2 čajové lžičky
pepř troška
vegeta troška
majonéza 1 malá sklenka

Postup :
Olej, kečup, worčestr, ocet, cukr, hořčici, vegetu a pepř převaříme a necháme vychladit.
Salám, cibuli, okurky, vejce nakrájíme nadrobno a smícháme s vychladlou zálivkou. Nakonec přimícháme majonézu.

irsina83
21. jan 2014

Vecera mojich deticiek a manzela : karfiolove placky s opecenymi zemiackami na kokosovom oleji s tymianom a s mrkvovo-jablkovym salatom s agave a pomarancovou a citronovou stavou.

marianna2468
21. jan 2014

@lululka555 diky 🙂

m_ij_ka
22. jan 2014

naše raňajky praženica s cibuľkou, rohlíky, čaj 🙂

ivetka1981
22. jan 2014

@m_ij_ka ja milujem praženičku s paprikou...mnaaaam

m_ij_ka
22. jan 2014

@ivetka1981 tak to som ešte neskúšala, ale vyskúšam, ďakujem za tip 😀 🙂

womankc
22. jan 2014

ahojte
takže ja v sobotu nakoniec paradajková polievka a špagety len s troškou šunky a slaninky a zamiešané s troškou syra a špaldovej šľahačky , upiekla som perník s marhuľami , večer sme boli na maškarnom bále 😀 , bolo super , podávali sa kuracie prsia zabalené do kapsy - v tom syr, šunka, šampióny , kápia , len na prírodno a k tomu pečené zemiaky a ryža, kapustový šalátik miešaný / uhorka, paradajka , šalát/ bolo to veľmi chutné.
v nedeľu sme len dojedali zo soboty, bo sa nám nechcelo nič xixiixixixi. Dostali sme ešte rizoto od svokry s bravčovým mäskom, takže časť zjedla špagety, časť rizoto, upiekla som ešte bábovkový koláčik / v tortovej forme/ , urobila som ho tým rebrovým spôsobom a polka múky bola použitá hladká kukuričná a polka obyč. polohrubá , bol veľmi dobrý preliala som ho vanilkovo- banánovým pudingom / ako na dukátové buchtičky / a na vrch som ešte dala čučoriedkový kompót
, podvečer som dala piecť horné kuracie stehná na kyslú kapustu, len tak bez prílohy a uvarila som vývar z jedného kuracieho stehna a ovčích kostí , čisto len so zeleninou ,
v Pondelok sme ešte podojedali
v utorok som varila kelový prívarok a k tomu pečené bravčové chvosty
dnes netuším , cestoviny , alebo niečo zo zemiakového cesta

womankc
22. jan 2014

@irsina83 steak si robila na kontaktnom grile????? čo si prosím na vrch steaku použila / pesto*?????/ ?? ďakujem

ivetka1981
22. jan 2014

@m_ij_ka ahaaaa...takáto mňamka ma čaká na stole... 😝

m_ij_ka
22. jan 2014

@ivetka1981 hhmm vyzerá to chutne, prajem ti dobrú chuť 🙂

ivetka1981
22. jan 2014

@m_ij_ka ďakujeeem

nasta197
22. jan 2014

halušky s brindzou 🙂

danielaj
22. jan 2014

@zuzub takto http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=90914, je úžasný, robím ho často, niekedy aj z dvoch dávok, lebo u nás sa doslova zožerie 😉 , ja robím z ryby , akú mám, včera som robila z filé kociek, a robila som aj z kapra a šťuky, čo mm ulovil a vždy je výborný 😉

vivusika
22. jan 2014

dnes francúzske zemiaky, dúfam, že ostanú aj na zajtra 🙂

katkas1
22. jan 2014

kura na smotane s haluskami