Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte kočky, tak dáááávno som tu nenakukla, ale v poslednom čase mám pocit, že varím to isté , tak sa idem inšpirovat 😉 ...aj ked na dnes už mám napláne špagetovú pizzu a zeleninovú krémovú polievočku, ale čo zajtra? 🙂
@bobinkask super,že si zavítala po dlhej dobe 😵
dnes u nás zeleninová polievka zo včera, rizoto zo slovenskej ryže s bravčovým mäsom,zeleninou,syrom.A pečiem perník 😉
Kočky máte niektoré elektrickým gril z lidl? Ako ste spokojné?
ja už mám baby navarené, šošovicovú omáčku, halušky s kyslou kapustou a slaninkou, deti budú asi chcieť sladké, tak buď grankové, orechové, alebo makovo-džemové a na poobedie by to chcelo niečo sladké, tak idem vymyslieť 😉
Šošovicová polievka
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/578-soso...
Starodávny tvarožník výborný koláč
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/947-star...
Dusená ryža, pečený králik, hruškový kompot.
dnes kurací perkelt + cestovina
Teraz som urobila cicerovu zeleninovu polievku a na veceru bude kuracie ragu s cicerom a rajcinami s ryzou
Ryžový nákyp s hrozienkami.
segedýn s knedľou
Dnes paradajková polievka, kuracie prsia s hráškom a baby karotkou a príloha ryža
@marianna2468 napisem len musim mat kus viaccasu
Polievka zo struhanej korenovej zeleniny s ovsenymi vlockami, druhe kuracie prsia s kukuricou, cukinou, paradajkou udusene + kuskus.
zeleninova polievka zo struhanej zeleniny s ovsenymi vlockami, zeleninove rizoto so salatikom
zajtra hrstkova polievka a rezance s makom
Kalerabova polievka a krupicno-spaldove halusky na sladko (mak,kakavko,kto ako chcel 🙂) ).
je ich dost,su neutralne,vyziju sa aj zajtra ci do mrazaku na daku slanu verziu,ako priloha.
kapustová polievka a morčacia pečienka na cibuľke s ryžou. A na večeru pokrájam vianočku na kocky, zalejem vanil.pudingom a budeme sa tváriť, že máme dukátové buchtičky 🙂 🙂 🙂
porovo hraskova polievka s krupicnymi rezancami,zapecena brokolica,spenat,zemiaky vajicko
Ahojte, asi po 2 mesačnej odmlke sa k vám zasa pridávam 🙂 a háčik na chvíľu odkladám 😝
Dnes skúšam rebarborový koláčik, tak som zvedavá ako to vlastne chutí, pridávam aj foto včerajšieho menu (brokolica a zemiaky nad parou s kuracími kúskami na chilli na prírodno)Dnes mäso na šťave s cestovinou a krémová brokolicavá polievka.

U nas dnes polievka zo sucheho hrachu s chlebovymi krutonmi a sulance s makom 😉