Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte, dnes zeleninová na masle ( pórik, mrkva,kaleráb,hrášok,rúžičkový kel ) s krupicovými knedlíkmi a žemľovka s tvarohom a broskyňami 😉
dnes kuraci perkelt a pizza slimaky s kysnuteho cesta 🙂
losos marinovany v pomarancoch na masle, zemiakovo zelerova kasa, citronova omacka a fenyklovy salat.
dnes som varila domácu gulášovú polievku s haluškami a zemiakmi, náš veľmi obľúbený rybací nákyp so syrom, zemiakovú kašu a cviklu s chrenom, v pekárničke mi kysne cesto na rožky 😉
kapustové halušky,foto neskôr 🙂 Teraz bežím ku slaninke...aaaaaaa tá vôňa 🙂 😵 😵 😵 😝 😝 😝
@emaro1 daj potom foto
@lydia22 tie ja milujeeeeem..aj každý den by som ich jedla...s tatarkou
Kurací perkelt a hubová polievka. Pre mňa tekvicová
Ja dováram pre moje osadenstvo kalerábovú polievku s ovsennými vločkami a pôjdem sa pustiť do jablkových lievancov 🙂
@ivetka1981 🙂
@emaro1 to vyzerá mňamkovo
kysla fazulova polievka a lokse
@lululka555 to mexické kura vyzerá super môžem poprosiť recept . ďakujem
dnes dojeme gulášovú polievku a cesnakový posúch k nej urobím
dnes brokolicová polievka,granadír.
@pena33 mam zalozeny album s jedlom tu na MK, ale recepty pripisujem tak ako mi cas dovoli, takze postupne, ale aj jeden trener mi ich uverejnuje na jeho stranke a najdes ich tu : http://www.laco.lead1.eu/index.php?include=kris...
dojedáme segedínsky, ale kúpila som slaninu, tak ju stápam na masť a oškvarky 😉
Ahojte, u nás sme dnes mali marinované kuracie rezne, zemiaky s pažítkou a zeleninový šalát. Polievka sa dnes nekonala. Na zajtra asi uvarím zeleninovú polievku s vločkami a zapečenú cestovinu + dáky šalátik.
@ivetka1981 ja zas milujem aj halušky s kapustou 🙂
@lydia22 to u nás frčí aj 3x do mesiaca 🙂

Dnes francuzske zemiaky