icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

moonita
22. jan 2014

@amee myslim ze aj z chlebovej by to bolo fajn a este aj trochu citronovej kory som tam dala a bolo to super chrumkave 🙂

ivetka1981
22. jan 2014

špenátik a buchty plnené kombinácia slivk.džem+mak

mima2778
22. jan 2014

My kare na zelenine s kolienkami a este pizza a zo vcera jablckove pyte 🙂

maculik
22. jan 2014

Ahojte kočky,
mozem do babovky miesto prasku do peciva pouzit sodu bikarbonu? Bola som si ista, ze prasok doma mam a uz mam vsetko nachystane a prasok nie je. A suseda, co si od nej zvyknem pozicat veci, ked nahodou mi chybaju, tak este nie je doma z roboty.
Ak hej, tak ked ide cely prasok, tak kolko sody? Alebo to ma iny efekt a nemozem to nahradit? Dakujem.

amee
22. jan 2014

@maculik ja som tak uz robila, ale s mnozstvom ti neviem poradit, ja som davala od oka 🙂

geenna
22. jan 2014

rizoto s krevetami, kurkumou a brokolicou na cibulke a cesnaku a kokosovom mlieku. mnáááám

maculik
22. jan 2014

@amee dakujem, tak skusim este na nete najst pomer 🙂

zuzub
22. jan 2014

Dnešná večera zemiakovo-cuketovo-mrkvove placky so zeleninou🙂

luciaq
22. jan 2014

Kelova polievka, fliacky s tvarohom na slano, na veceru pizza

tin007
22. jan 2014

Dostali sme chut na sladke, tak som rychlo upiekla makovo-jablkovy kolac

sono2
22. jan 2014

Nič. Chudne sa do plaviek 😉

sono2
22. jan 2014

@maculik som to nikdy neskúšala. Prachy niekedy niektoré značky cítiť. Dala si tu sódu? Ako vyšla?

bobinkask
22. jan 2014

@lululka555
@danielaj dakujem za privítanie 😵 dnes zeleninová polievka s ovsenými vločkami a špagetová pizza s pečenou cukinou a na večeru šalát s balkánským syrom, cícerom a cviklou v syrovom košíku s opečenou bagetou a údeným lososom

maculik
22. jan 2014

@sono2 vysla super, ako aj s praskom, aspon teda ja necitim rozdiel. Teda trosku hej, ale to asi bude tym, ze som prvykrat dala hnedy cukor, a nie praskovy. Ale inak pekne nakysla (robila som olejovu) a aj chutovo dobra 🙂

maculik
22. jan 2014

@zuzub ako si robila tie placky, prosimta?

tremonti
22. jan 2014

@bobinkask prosim ta aka je to ta spagetova pizza?

m_ij_ka
22. jan 2014

naša večera domáca pizza ( kysnuté cesto, šunka, syr, paprika, cibuľka, klobása)

zuzub
22. jan 2014

@maculik mrva, cuketa, zemiaky,vajíčko, cesnak , hl.múka bud. obyč alebo celozrnná, soľ.všetko vymiešať a upiecť bud v trúbe bez oleja ( dám ich len na papier na pečenie) alebo normálne vyprážam ako placky.tie z rúry sú také suchšie.

zklimekova
22. jan 2014

@bobinkask vyzerá to výborne 😉 ..určite aj tak chutilo 🙂

luciok
22. jan 2014

Dnes malo u nás premiéru tarhoňové rizoto a musím povedať, že zožalo úspech

zklimekova
22. jan 2014

moja včerajšia večera kus kus so zeleninou ( baby špenát, cuketa, mrkva, cibuľa, brokolica), dnes sme mali ešte francúzske zemiaky od včera, dnes som robila špenátovú polievku z čerstvého špenátu, so zemiakmi a rozšľahaným vajíčkom , piekla som pstruhy so zeleninou ratatouille recept z letáku Lidla ne tento týžden 😉

bobinkask
22. jan 2014

@zklimekova dakujem 😵 veru chutilo aspon nik nereptal...len mužík, že taká dietna večera, ale že na večer sa netreba prejedat 😀 a deti čakali čo vznikne z tých syrových košíkov lebo mi ich pomáhali vyrobit 🙂

bobinkask
22. jan 2014

@zklimekova mnám 😵 aj ja sa chystám na tie pstruhy z letáku... 😉

zklimekova
22. jan 2014

@bobinkask skús, určite neoľutuješ ...úžasné boli, prvý recept , od nich čo som musela aj vyskúšať 😉

katkalubkova
22. jan 2014

aj nam treba pstruhy piect, mam ich v mraz.
Dnes sme mali zemiaky na kyslo, vajicko, sekana, klobaska a vecer gulas, ten mam na stastie navareny uz aj na zajtra 😉

katkalubkova
22. jan 2014

@zklimekova ako si piekla pstruhy, len klasika okorenene a s citronom? ja ich muzovi uz mesiac slubujem 😅 😅

bobinkask
22. jan 2014

@tremonti ja som sa inšpirovala tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=356 ale som nerobila ten bešamel, len som uvarila špagety- dala som menaj aby to nebolo moc vysoké...poliala som to lupanými rajčinami z konzervy zmiešanými s pretlačeným cesnakom a bylinkami,solou a može sa dat aj korenie na pizzu a obložit podla chuti...ja som dala kukuricu, kuraciu šunku a syr gouda a zapiekla som to v rure cca 15min. na 200c

tilenka
22. jan 2014

zajtra na obedík : kyslá strúčková polievka + zemiakové podlesníky 😉

bobinkask
22. jan 2014

@zklimekova dakujem za tip...určite vyskúšam 😵 ... ja som tiež už raz skúsila jeden recept odtial a vrelo odporúčam boli to kuracie prsia so schwarzwaldskou šunkou a hrachovou kašou a bolo to velmi dobré

zklimekova
22. jan 2014

@katkalubkova pstruhy som lem osolila, okorenila, papier na pečenie som natrela maslo, na maslo som dala zeleninu, na to pstruha, na ne ho ešte trochu zeleniny, stočila papier do balíčka, naliala som do toho poldeci suchého bieleho vína, dala piecť