Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte kočky,
mozem do babovky miesto prasku do peciva pouzit sodu bikarbonu? Bola som si ista, ze prasok doma mam a uz mam vsetko nachystane a prasok nie je. A suseda, co si od nej zvyknem pozicat veci, ked nahodou mi chybaju, tak este nie je doma z roboty.
Ak hej, tak ked ide cely prasok, tak kolko sody? Alebo to ma iny efekt a nemozem to nahradit? Dakujem.
rizoto s krevetami, kurkumou a brokolicou na cibulke a cesnaku a kokosovom mlieku. mnáááám
Kelova polievka, fliacky s tvarohom na slano, na veceru pizza
Dostali sme chut na sladke, tak som rychlo upiekla makovo-jablkovy kolac
Nič. Chudne sa do plaviek 😉
@lululka555
@danielaj dakujem za privítanie 😵 dnes zeleninová polievka s ovsenými vločkami a špagetová pizza s pečenou cukinou a na večeru šalát s balkánským syrom, cícerom a cviklou v syrovom košíku s opečenou bagetou a údeným lososom
naša večera domáca pizza ( kysnuté cesto, šunka, syr, paprika, cibuľka, klobása)
@bobinkask vyzerá to výborne 😉 ..určite aj tak chutilo 🙂
Dnes malo u nás premiéru tarhoňové rizoto a musím povedať, že zožalo úspech
moja včerajšia večera kus kus so zeleninou ( baby špenát, cuketa, mrkva, cibuľa, brokolica), dnes sme mali ešte francúzske zemiaky od včera, dnes som robila špenátovú polievku z čerstvého špenátu, so zemiakmi a rozšľahaným vajíčkom , piekla som pstruhy so zeleninou ratatouille recept z letáku Lidla ne tento týžden 😉
@zklimekova dakujem 😵 veru chutilo aspon nik nereptal...len mužík, že taká dietna večera, ale že na večer sa netreba prejedat 😀 a deti čakali čo vznikne z tých syrových košíkov lebo mi ich pomáhali vyrobit 🙂
@zklimekova mnám 😵 aj ja sa chystám na tie pstruhy z letáku... 😉
@bobinkask skús, určite neoľutuješ ...úžasné boli, prvý recept , od nich čo som musela aj vyskúšať 😉
aj nam treba pstruhy piect, mam ich v mraz.
Dnes sme mali zemiaky na kyslo, vajicko, sekana, klobaska a vecer gulas, ten mam na stastie navareny uz aj na zajtra 😉
@zklimekova ako si piekla pstruhy, len klasika okorenene a s citronom? ja ich muzovi uz mesiac slubujem 😅 😅
@tremonti ja som sa inšpirovala tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=356 ale som nerobila ten bešamel, len som uvarila špagety- dala som menaj aby to nebolo moc vysoké...poliala som to lupanými rajčinami z konzervy zmiešanými s pretlačeným cesnakom a bylinkami,solou a može sa dat aj korenie na pizzu a obložit podla chuti...ja som dala kukuricu, kuraciu šunku a syr gouda a zapiekla som to v rure cca 15min. na 200c
zajtra na obedík : kyslá strúčková polievka + zemiakové podlesníky 😉
@zklimekova dakujem za tip...určite vyskúšam 😵 ... ja som tiež už raz skúsila jeden recept odtial a vrelo odporúčam boli to kuracie prsia so schwarzwaldskou šunkou a hrachovou kašou a bolo to velmi dobré
@katkalubkova pstruhy som lem osolila, okorenila, papier na pečenie som natrela maslo, na maslo som dala zeleninu, na to pstruha, na ne ho ešte trochu zeleniny, stočila papier do balíčka, naliala som do toho poldeci suchého bieleho vína, dala piecť

@amee myslim ze aj z chlebovej by to bolo fajn a este aj trochu citronovej kory som tam dala a bolo to super chrumkave 🙂