icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jasminet
22. jan 2014

my vcera hraskova kremova s gulickami, aj na dnes ostalo, bryndzove halusky pre muza, pre mna a dceru strapacky, maly halusky neje vobec som zistila. dnes sme dojedali s detmi zvysky, obalovala som na zajtra karfiol, krpata zatuzila si ho dat hned, tak sme ho uz aj vecerali. este nieco ostane na zajtra obed a zas problem co na veceru 😀 😅 😕

m_ij_ka
23. jan 2014

naše raňajky dojedli sme zo včera domácu pizzu 🙂

womankc
23. jan 2014

@michaelamilan pridaj recept na koláčik prosím

womankc
23. jan 2014

ahojte , ja som včera robila zemiaky s rybacím nákypom, ale urobila som to trošku inak
balík tilapií som nakrájala na malé kocôčky, namočila som tri rožky / jeden bol aj graham / , vyžmýkala a dala do rýb pridala som trochu eidamu nahrubo nastrúhaného , tak cca 10 dkg, dve cuketky podusené krátko na olivovom oleji s dalmátskym korením / niečo ako provensál/ , pridala som dve vajíčka, soľ , kurkumu, majorán a kmín,mrazený kôpor a ešte premiešala. do jánskej misy / mám taký pekáč / do polky som dala naplátkované , posolené zemiaky a na to som navrstvila túto zmes , prikryla alobalom a dala na 250 piecť , keď to bolo takmer hotové , alobal som stiahla a nechala ešte pekne zapiecť , k tomu som urobila šalát z hlávkového šalátu, ľadového šalátu , paradajky, papriky so zálievkou z bieleho jogurtu, jablkového octu / len minimum/ ,oliv . oleja a francúzskej horčice - kým sme prišli z divadla, neostalo ani štipka . , nákyp bude aj na dnes hádam
ešte som urobila deckám domáci pribinák - použila som 1 biely jogurt, 2 tvarohy nízkotučné také jemné , hrsť hrozienok , jeden hustý zlatý klas uvarený s 2 vanilkáčmi,a dve lyžice trstinového cukru , to som spolu vymiešala a na spodok som dala nakrájaný banán , navrch granku
Pochválila aj svokrička a to si ja cením 2násobne 😉 🙂 😎 , lebo ona je vynikajúca kuchárka

katkas1
23. jan 2014

kurace stehna s ryzou na zelanie deti a zajtra asi polievka zo sucheho hrachu a palacinky/ lekvarove, cokoladovo-nutelove/ a muzik ma pozval do restiky po 3/4 roku, konecne 😀

bklaudia
23. jan 2014

Ahojte! chcela by som sa spýtať či máte niektorá domácu pekáreň Sencor, ste spokojné?

Ja dnes varím koložvársku kapustu (prekladanú kyslú kapustu) 🙂

beah
23. jan 2014

Ahojte! Dnes krémová hrášková polievka s opekanými chlebovými kockami a kurací perkelt s haluškami.

luciaq
23. jan 2014

zeleninova polievka a buchty na pare s cokoladou

danielaj
23. jan 2014

ahojte, my dnes dojedáme zo včera šošovicovú omáčku a halušky s kyslou kapustou a slaninkou, práve som sa vrátila od zubára, tak nestíham, a pečiem ešte sladké mriežkované rolky s pribináčikovým krémom a po mesačnej pauze domáci extra hustý jogurt, už nám chýbal 😉

daniz
23. jan 2014

dnes toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36630 - hlavne je to rýchle a chutnučké,šťavnaté 🙂

daniz
23. jan 2014

@danielaj dani, ako robíš extra hustý jogurt? Mne sa sem-tam stane, že na vrchu je voda, nezáleží to od prvotného jogurtu? ja idem tiež dnes robiť.

daniz
23. jan 2014

@bobinkask prosím Ťa, ako si robila tie košíčky?

hanka_xy
23. jan 2014

dnes mrkvičková polievka s mrveničkou a granadír 🙂

gianni
23. jan 2014

@daniz ja robievam každý piatok(vtedy máme domáce mliečko) domáci jogurt a aj mne sa stane že je na vrchu trocha vody,ale bud vylejem,alebo zamiešam, nie vždy ho mám rovnaký,je pravda že nepoužívam ten istý jogurt,alebo použijem už ten urobený,no ale povedzme si domáci je domáci 🙂

zklimekova
23. jan 2014

dnes sa doje špenátová polievka od včera, ja som si robila krémovú tekvicovo-mrkvovú bez zahustenia , pre deti langoše s kečupom, cesnakom a postrúhaným syrom 🙂

domka104
23. jan 2014

Salašnícka polievka s klobáskou a francúzske zemiaky, mňamky 😉

tretulka
23. jan 2014

vcera som robila zemiakovu polievku a segedin s knedlou, ostalo aj na dnes, ale mam chut na sladke, tak idem nieco upiect asi 🙂

daniz
23. jan 2014

@gianni ja chodím na mlieko na družstvo, a robievam aj 2 x do týždňa jogurt. Teraz som pozerala na nete, a tam píšu, že ak do zmesi mlieko+jogurt pridáš suš. mlieko / smotanu, že je hustý bez tej vody navrchu. Inak ja ju tiež buď rozmiešam, alebo vylejem.

dana_l
23. jan 2014

zapekane bravcove rezne - polovica posypana syrom, polovica oblozena slaninkou.
tekvicova polievka s mrkvou a chrenom.

manaja
23. jan 2014

Dnes sme mali na. obed pirohy,dnes totizto varila moja mama,ja pirohy nevarim je s nimi babracka

nelinka0401
23. jan 2014

Ahojte tak u nás dnes cuketová polievka a 3 2 1 palacinky s nutelou a šlahačkou 🙂 trošku kalorii treba 🙂

zuzub
23. jan 2014

Dnes kelova polievka s tekvicovymi semiackami ,morčacie na hrásku,ryža,mrkvovy šalát.

m_ij_ka
23. jan 2014

segedýn s knedľou, langoše so syrom a kečupom 🙂

mechanis
23. jan 2014

@mima2778 http://recepty.pozri.sk/recept-francuzske-zemia... nieje nejaka dalsia modifikacia ??? pocul som nieco o hranolkach ????

luciok
23. jan 2014

@tretulka Mňam, segedín by som si dala, keď som odchádzala dnes z práce, s kolegyňou sme sa zhodli, že by dobre padol na lačný žalúdok 🙂

luciok
23. jan 2014

@manaja Ja pirohy milujem, ale tiež ich nerobím 😀

tretulka
23. jan 2014

aj kolacik uz rozvoniava, prihodim potom foto

chloe001
23. jan 2014

Dnes sa dojeda polievka zo vcera - zo struhanej zeleniny s vlockami a druhe je zapekany karfiol (karfiol, zemiaky, trochu sunky som tam dala, zaliate jogurtom s rozmiesanym vajickom, zapecene 🙂 )

bobinkask
23. jan 2014
bobinkask
23. jan 2014

my sme dnes dojedli zeleninovú polievku s ovsenými vločkami a druhé celozrnný kuskus s pečenými kuracími stehnami a zeleninovým miešaným šalátom a idem vymysliet čo na večeru...