icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucikatn
26. jan 2014

Dostala som domace jaternicky a povodne mali byt na obed aj s pecenymi zemiakmi a kyslou kapustou ale ideme do prirody tak si dame kapusnicu na Inoveckej chate a jaternicky ostanu na zajtra 😀

gianni
26. jan 2014

zo včera hovädzia polievka a pečená klobása s hurkou a kyslou kapustou...

m_ij_ka
26. jan 2014

naše raňajky smotanovo jahodový jogurt, rohlík 🙂

lydia22
26. jan 2014

ranajky domáca vianočka
obed chlebová polievka a rizoto 🙂

naty1987
26. jan 2014

na ranajky: parky, maly mal jogurt
obed: kacacia polievocka zo zeleninkou a slizami, pecena kacica, knedla, kapusta
a dezert Karamelový cheesecake

vivusika
26. jan 2014

my dnes slepačiu polievka s rezancami od včera a na dnes si Tamarka rozkázala ,,sviatočný meninový obed,, vyprážaný hermelín, zemiakové hranolky a rajčinový šalát 🙂 a zo včerajšej oslavy nám ešte ostal punčový koláčik 😉

lea231
26. jan 2014

@irsina83 vdaka a pritom jednoduchy.... recept mam v albume 🙂 ja rada skusam, vymyslam ...

eva7780
26. jan 2014

slepacia polievka s rezancami,mlety rezen zo syrom,zemiakova kasa a kapustovo-mrkvovy salat,rychly jablkovy kolac s citronovou polevou,ten som piekla vcera 🙂

libka1
26. jan 2014

fazulovo zeleninova polievka, zemiakove lokse s pecienkami, miesany salat, jablkovy kolac so steviou so spaldovej muky

peggy589
26. jan 2014

tak dnes vari tato,sa ponukol,že navari gulaš,tak ja mam čas travit čas tu ....🙂

cukrik580
26. jan 2014

mm dopapa segedin a ja kolozvarsku 🙂 polievocku mozno zbucham a mozno nie 😀 len nejaku rychlovecku 🙂 a ako dezertik mame od vcera smotanovu torticku s lesnymi plodmi a bublaninu s jahodami a lesnymi plodmi 🙂

m_ij_ka
26. jan 2014

my dnes dojeme obed zo včera kurací vývar so slížami, sekaná s hranolkami, kečup 🙂

marlenka75
26. jan 2014

Kurací vývar, ryža, pečené kurča s citronom, kyslá uhorka, čokoládový perník.

luciok
26. jan 2014

Omylom som kúpila jemný tvaroh, tak som ho použila v koláči s mandarínkami

luciok
26. jan 2014

Višňovo - čokoládová, fantastická

lizatko1009
26. jan 2014

pecene stehna, celu noc marinovane v smotane v koreninach, cesnaku, ktory z duse nenavidim, obalene v struhanke a pecene na papieri

peta268
26. jan 2014

Slepačia polievka, zapecene kuracie maso s brokolicou, syrom a smotanou, zemiaky, salat a ceresnova bublanina

danielaj
26. jan 2014

@trudka4 mňam chinois, krásny ho máš, robím ho často, je to náš obľúbený koláčik 😉

danielaj
26. jan 2014

dnes som varila nedeľnú polievku - vývar z kostí z bravčového karé so zeleninkou a slížikmi, pečená krkovička n aplátky, kapusta, domáca knedľa a ako dezert čokoládová a vanilková panna cotta, už sa chladí 😉

zklimekova
26. jan 2014

Dnes hovadzia polievka s rezancami, pečené kurča a kuracie stehná , ryža ....ja namiesto ryže varená cvikla a dusené fazuľkové struky so špenátom, na olovrant sa im už chladí čokoládový puding s piškótami 😉 ....už máme aj po sánkovačke, využili sme, že nám svieti slniečko ..peknú nedeľu vám prajem kočky 🙂

matabah
26. jan 2014

polievka zeleninová s ovsenými vločkami,tými z lidla...sú čistené a vynikajúúce,sviečková na smotane z roštenca,knedla,a splieskam nejaký dezertík z tvarohu s kakaovými piškotkami a čokoládou na vrch....mnam!

trudka4
26. jan 2014

@danielaj děkuju moc za pochvalu 🙂

zuzub
26. jan 2014

Dnes morcaci vývar s rezancami,raznicie,zemiaky a rukolovy šalát.a piekla som ešte jablkovy koláč.

lucikatn
26. jan 2014

Maslové žemle http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-maslove... , multivitamínový drink - rozmixovaný banán+kiwi+jablko+pomaranč+sirup z agáve a troška vody na rozriedenie, scones s cheddarom -navyše som pridala asi 3 PL ľanového semena http://varecha.pravda.sk/recepty/scones-s-chedd...

oriesocek
26. jan 2014

U nas vcera talianske rizoto na vine s kuracim masom, nivou, hruskami a petrzlenovou vnatou, hlivova polievka, na veceru domaca pastekaa dnes som robila domace rezance polku s tvarohom a polku s makom....nech nie je stale maso.

bobinkask
26. jan 2014

ahojte, my sme dnes dojedli polievku z ružičkového kelu zo včera a druhé kura na rozmaríne, kaša zo suchého hrachu a korenovej zeleniny, domáce hranolky, opečená cukina...dnes sa mi nechcelo nič piect, tak aby sme mali čo maškrtit 😉 som spravila naše oblúbené šišanky 🙂 pekný zbytok víkendu prajem

sebi123
26. jan 2014

ahojte, my sme dnes mali kuraciu polievku a pstruha so zemiakmi 🙂 ako dezert cokoladove osie hniezda 😵 nieco z tyzdna - raznici a vypekali sme slaninku na mast a skvarky 😅

katkas1
26. jan 2014

@luciok das recept na tu tortu?

lululka555
26. jan 2014

ahojky, my sme cez víkend cestovali a nevarila som,takže dnes sme mali, čo nám nabalili naše zlaté maminky : výborný vývar so zeleninkou,kuracím mäskom a slížikmi, plnené rezne šunkou a syrom,ryžu a pečenú kačku s kapustou a knedlou.
Ja som piekla orechový trio koláč 😉

jarka721
26. jan 2014

@lululka555 kolacik vyzera skvelo 🙂 receptik by nebol? 😉