icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
28. jan 2014

naše raňajky bryndzová nátierka, rohlík, čaj 🙂

janakomancova
28. jan 2014

uz sa hrachova kasa robi... 🙂

hyta
28. jan 2014

Pekné ránko všetkým, u nás dnes paradajková polievka a hydinová pečienka dusená, k tomu ryža a cvikla.

lululka555
28. jan 2014

Ahojte,dnes pórkovo-zemiaková polievka ,kura na smotane,domáce halušky ,večer kakaový puding s čučoriedkami 😉

womankc
28. jan 2014

@luciok tú ozdobu na tú tortu si vyrábala, či sa to dá zakúpiť?????

womankc
28. jan 2014

@bobinkask prosím recept na šišanky 🙂

tretulka
28. jan 2014

mm si na dnes objednal cestoviny, vraj hocijake, len aby boli 😀, tak ak mate nejaky tip, sem s nim 🙂

bambulka82
28. jan 2014

@emka13 nas maly mava v jaslickach na desiatu ovocie, na olovrant mavaju vacsinou pomazanky..doma davame jogurt, puding s piskotami a ovocim, kolacik, krupicu

peggy589
28. jan 2014

dnes karfiolova kremova polievka a bryndzove halušky...

bambulka82
28. jan 2014

my dnes na obed cicerova polievka, kuraci perkelt s haluskami 🙂

beah
28. jan 2014

Ahojte, u nás dnes na obed rascová polievka s vajíčkom, grenadír marš s kyslou uhorkou a v miske kyske už kysne cesto na "račanský koprák" so slaninkou - mňam! 😉

emka13
28. jan 2014

my dnes varíme brokolicovú polievočku so syrovými knedličkami a žemľovku 🙂

danielaj
28. jan 2014

@tortelinka cvikla, syr, dietna saláma, kukurica..., pozri ku mne do albumu, tam mám napísaný recept 🙂

vieruna
28. jan 2014

Ahojte. My mame dnes zemiakovy privarok a pecenu fasirku.

chloe001
28. jan 2014

K nam dnes obed dorazi na navstevu :D takze nevarim, ale sestra prinesie hraskovu polievku a kapustove strapacky.

rencica
28. jan 2014

U nas dnes zeleninova polievocka s krupkami a segedinsky gulas ku knedli, a zo vcerajsich zemiacikov osusky..

danielaj
28. jan 2014

@bobinkask páči sa panna cotta podľa tohto receptu, polovicu som urobila s kakaom http://varecha.pravda.sk/recepty/panna-cotta/42... malinovník, podľa tohto http://varecha.pravda.sk/recepty/malinovnik-fot..., len na mňa dosť sladké, nabudúce dám menej cukru do cesta, ja som nemala maliny, dala som zavárané červené ríbezle a josty 😉 a jogurt ano tie 4 poháriky vyjdú z 1 litra mlieka 🙂

danielaj
28. jan 2014

ja dnes varím domácu francúzsku polievku, vyprážané rybie filé, pečené zemiakové vejáriky, cvikla, a v pekárničke mi kysne cesto na maslovo-mliečne žemličky

megika1
28. jan 2014

dojedáme ryžu,zajačie zvitky s prošútom na bielom víne,varil muž.....voľným štýlom,neskutočná dobrota.....trošku menej pečiem po sviatkoch,ovocie chrumkáme 🙂

slimstar
28. jan 2014
daniz
28. jan 2014

dnes dojeme ešte knedlík, takže buď vo vajíčku, alebo s grankom 😎

hatapkagb
28. jan 2014

Tak my mame krupovu polievku a cakam kym mi vykysne cesto na buchty na pare hmm mnamky 🙂

geenna
28. jan 2014

hraskova polievka
pecena zelenina /mrkva, pastrnak , cibulka, zemiaky, cvikla/

leanax
28. jan 2014

my máme tiež krúpovú polievku a vynikajúce langoše sa mi podarili 😀

hanka_xy
28. jan 2014

Môj muž má dnes voľno a tak varil on - šošovicový prívarok a k tomu roládu z mletého mäsa plnenú vajíčkami, obedík sa mu vydaril, mňam 😝 ja idem ešte k večeri žemlovku s jablkami a tvarohom ukuchtiť 🙂

tin007
28. jan 2014

Dnes narychlo zeleninove rizoto (mrkva, kukurica, hrasok a spenat), zajtra bude divina na cervenom vine

vieruna
28. jan 2014

@danielaj chcela som sa ta spytat na ten recept na jogurt, co si pridavala minuly tyzden. Ked ho robis, aku ma konzistenciu hotovy jogurt? Lebo ja mam pocit, ze mi z toho vysiel tvaroh. Ako je to chutne aj vsetko, ale je to tvaroh 🙂 Tak ze ci to take ma byt, alebo sa nieco nezadarilo. Dik

danielaj
28. jan 2014

@vieruna asi sa ti niečo nezadarilo, konzistenciu má ako hustý smotanový jogurt, nie tvaroh, robila si presne podľa toho receptu? odobrať 1/3 a potom zmiešať s tou odkvapkanou časťou, mlieko si dávala aké? ja dávam priamo z družstva kravské, skúšala som aj s čerstvým polotočným z obchodu , ale to nebolo ono, bolo to redšie a chu´t taká nijaká

zuzub
28. jan 2014

dnes zeleninová polievka-čo chladnička vydala 😀 a zeleninové rizoto a nejaký šalátik k tomu.

lululka555
28. jan 2014

@bobinkask malinovník je aj u nás obľúbený a cukru dávam menej - stačí aj 100g,to cesto je moc sladké,ked sa dodrží to, čo je v recepte.