Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
a tu je prídavok biely jogurtík s černicami + zvitok s borievkou 😀 tú muž nepriznal
ahojte...brat ma dnes pricestovat z BA domov, uspecne ukoncil semester, tak mu vyvaram jeho oblubene jedlo...paradajkova polievka, a bravcove sote s pečienkou v zemiakovej placke, k tomu ryža a struhana cvikla...mnam...dlho sme nemali taku dobrotu 🙂
My dnes krupkova polievka so sampinonmi a zemiakmi,rizoto a robila som na poobedie malinovy puding s mandarinkami 🙂
masko na stave so sampionmi, zemiakove pyre, cvikla
Baby, tak u nas dnes mrkvovy krem s opekanym chlebikom a pecene kuracie stehienko, zemiakova kasa a ceresnovy kompot - uz teraz citim tu chut v ustach - vracia ma to do detstva 😝
My dnes i zajtra feniklova kremova polievka s mrkvou,ja som si dojedla este vikend a deti mali morcacie masko na zeleninovej trikolore (hrasok, kukurica, cervena paprika) a cestoviny -kolienka.
@danielaj tiez som to robila z takeho druzstevneho mlieka. Mame v dedine automat, bolo uplne cerstve. A prave ked som do toho primiesala tu odkvapkanu tretinu, tak to ostalo take tvarohove. Kym som tam nedala toto, tak to malo taku jogurtovu konzistenciu, len sa mi to zdalo riedke. Robila som to presne podla toho receptu.
dnes kuracia polievka s rezancami, vyprazane kuracie nozky s hranolkami 😉 zajtra kapustnica🙂
Rizoto. Zeleninovo sampionovo bravcove, so struhanym syrom. Spenatovo- cuketova polievka s mrvenicou a zemiakmi.
@womankc páči sa ja ich robím podla tohoto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/sisanky/12285-... ale dávam menej masla, tak 200g a to bohato stačí 😉
@lululka555
@danielaj dievčence dakujem za upozornenie 😉 ani ja nemám rada moc presladené koláče, tak dám menej cukru do cesta asi zajtra ho aj vyskúšam 😵
Pečený bôčik., kapusta knedľa. A kuracia polievka
naša večera makovka s maslom a jahodovým džemom, kakao
Ahojte.Chystam sa dnes urobit zemiakove sulance so struhankou (mam zvysnu zemiakovu kasu zo vcera),no nemam hrubu muku.Mozem pouzit vyberovu?
@nmonika dakujem a musím povedat, že aj super chutili... robila som ích prvý krát podla tohoto rehttp://dobruchut.azet.sk/recept/27143/fotorecep... len som nedávala do omáčky tú strúhanku
maminky dostali sme divinu-daniela zo stehna..nemáte nejaké dobré recepty ako to pripraviť??ďakujem🙂
Kucharocky poradte co uvarit na slavnostny obed pre 10 ludi. Nieco casovo jednoduchsie, kedze som sama s drobcom.
vecera: grilovany hermelin+stuchane zemiaciky s masielkom a brunicova omacka, mnamka a velmi rychla vecera to bola - uz je aj po nej 🙂
@bobinkask tí psíkovia nemaju chybu a brokolica je nádherná 😉

my mame dnes kremovu cesnakovu polievku a halušky s kyslou kapustou.