icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

silviaoll
28. jan 2014

my mame dnes kremovu cesnakovu polievku a halušky s kyslou kapustou.

megika1
28. jan 2014

a tu je prídavok biely jogurtík s černicami + zvitok s borievkou 😀 tú muž nepriznal

anavila
28. jan 2014

ahojte...brat ma dnes pricestovat z BA domov, uspecne ukoncil semester, tak mu vyvaram jeho oblubene jedlo...paradajkova polievka, a bravcove sote s pečienkou v zemiakovej placke, k tomu ryža a struhana cvikla...mnam...dlho sme nemali taku dobrotu 🙂

megika1
28. jan 2014
mima2778
28. jan 2014

My dnes krupkova polievka so sampinonmi a zemiakmi,rizoto a robila som na poobedie malinovy puding s mandarinkami 🙂

iinuska
28. jan 2014

masko na stave so sampionmi, zemiakove pyre, cvikla

kkubekova
28. jan 2014

Baby, tak u nas dnes mrkvovy krem s opekanym chlebikom a pecene kuracie stehienko, zemiakova kasa a ceresnovy kompot - uz teraz citim tu chut v ustach - vracia ma to do detstva 😝

zklimekova
28. jan 2014

včerajšia večera, omeletka s paradajkami, špenátom a cottage syrom,
dnes som nevarila, staršie deti majú obed v škole, malá po dvoch týždňoch doma v školke, ja som pozrela čo je v chladničke a inšpirovala som sa vynikajúcou kucháročkou spomedzi nás v tejto téme 🙂, len tak narýchlo 😉

siska53
28. jan 2014

My dnes i zajtra feniklova kremova polievka s mrkvou,ja som si dojedla este vikend a deti mali morcacie masko na zeleninovej trikolore (hrasok, kukurica, cervena paprika) a cestoviny -kolienka.

vieruna
28. jan 2014

@danielaj tiez som to robila z takeho druzstevneho mlieka. Mame v dedine automat, bolo uplne cerstve. A prave ked som do toho primiesala tu odkvapkanu tretinu, tak to ostalo take tvarohove. Kym som tam nedala toto, tak to malo taku jogurtovu konzistenciu, len sa mi to zdalo riedke. Robila som to presne podla toho receptu.

stellamaris
28. jan 2014

dnes kuracia polievka s rezancami, vyprazane kuracie nozky s hranolkami 😉 zajtra kapustnica🙂

zara0201
28. jan 2014

Rizoto. Zeleninovo sampionovo bravcove, so struhanym syrom. Spenatovo- cuketova polievka s mrvenicou a zemiakmi.

bobinkask
28. jan 2014

@womankc páči sa ja ich robím podla tohoto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/sisanky/12285-... ale dávam menej masla, tak 200g a to bohato stačí 😉

bobinkask
28. jan 2014

@lululka555
@danielaj dievčence dakujem za upozornenie 😉 ani ja nemám rada moc presladené koláče, tak dám menej cukru do cesta asi zajtra ho aj vyskúšam 😵

sono2
28. jan 2014

Pečený bôčik., kapusta knedľa. A kuracia polievka

bobinkask
28. jan 2014

naša včerajšia večera psíkovia 🙂 plnený domácou klobásou a syrom a dnes slepačia polievka, zapekané špízy z brokolice, zemiaková kaša a rajčinovo-cibulový šalát

m_ij_ka
28. jan 2014

naša večera makovka s maslom a jahodovým džemom, kakao

irsina83
28. jan 2014

Dnesna sampionova kremova polievka bez mlieka s cesnakovymi toastami s jablkom, vnatou citronovou stavou a ta najzdravsia verzia pernikoveho kolacu aku som do teraz robila....na miesto cukru - jacmenny slad, miesto kypriaceho prasku vinny kamen ....

nmonika
28. jan 2014

Ahojte.Chystam sa dnes urobit zemiakove sulance so struhankou (mam zvysnu zemiakovu kasu zo vcera),no nemam hrubu muku.Mozem pouzit vyberovu?

nmonika
28. jan 2014

@bobinkask mnam,tie spizy z brokolice vyzeraju suprovo.Aku omacku si urobila?

bobinkask
28. jan 2014

@nmonika dakujem a musím povedat, že aj super chutili... robila som ích prvý krát podla tohoto rehttp://dobruchut.azet.sk/recept/27143/fotorecep... len som nedávala do omáčky tú strúhanku

anaku
28. jan 2014

@bobinkask na tych psikov mas recept 🙂?

janus32
28. jan 2014

maminky dostali sme divinu-daniela zo stehna..nemáte nejaké dobré recepty ako to pripraviť??ďakujem🙂

abriela
28. jan 2014

@bobinkask tie psiky vyzeraju uzasne 🙂
@nmonika jasne mozes aj polohrubu

abriela
28. jan 2014

Kucharocky poradte co uvarit na slavnostny obed pre 10 ludi. Nieco casovo jednoduchsie, kedze som sama s drobcom.

nelly3
28. jan 2014

vecera: grilovany hermelin+stuchane zemiaciky s masielkom a brunicova omacka, mnamka a velmi rychla vecera to bola - uz je aj po nej 🙂

katkas1
28. jan 2014

@danielaj das mi recept na tu francuzku polievku?

titkovamiriam
28. jan 2014

u nas dnes hovädzia polievka,karfiolovo syrove fašírky so zemiakmi a ako dezert domáci miláčik 🙂

titkovamiriam
28. jan 2014

@bobinkask tí psíkovia nemaju chybu a brokolica je nádherná 😉