icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maminka2013
30. jan 2014

dnes zeleninová polievka a tvarohové guľky 🙂

bambulka82
30. jan 2014

u nas dnes francuzska polievka a cestoviny s cuketou a rajcinami orestovanymi na cesnaku a na vrch syr 🙂

danielaj
30. jan 2014

@adkoalauri nie, máčam až keď sú spojené, len chytím, namočím a hotovo 😉

womankc
30. jan 2014

@abriela ešte ma napadlo jedlo, čo som na poslednej slávnostej udalosti robila
boli to tie naložené rezne v jogurtovom páci http://varecha.pravda.sk/recepty/najlepsie-jogu...
len ja som to oprážala len v múke obalené a teda dávala som si tam čisté koreniny ,nie taký hotový prípravok, ale ak to máte radi ....
všetkým to veľmi veľmi chutilo a podávala som to s pečenými zemiakmi / rozmarín, soľ, nori morské riasy, kmín mletý

loknicka
30. jan 2014

fazulova polievka a zapecene kuracie stehna v marinade-novy recept-mnamka... 🙂

irsina83
30. jan 2014

Zo vcera glazovane kuracie stehna podla G.Ramsayho s jasminovou ryzou piatich voni a thajska kuracia polievka s ryzovymi rezancami.
a moje nove kucharskej knizky 🙂 tesim sa z nichhhh nenormalne 😵

daniz
30. jan 2014

dnes paradajková kapusta so zemiakmi a br. mäskom + bagetky

daniz
30. jan 2014

a chystám sa na tých psíčkov, sú super, len pizza náplň dám.

marlenka75
30. jan 2014

Zemiaková kaša, vyprážaný syr, kyslá uhorka.

daniz
30. jan 2014

@trudka4 podľa toho, akú ju chceš vysokú ja kupujem tak po 250g salám, a nátierky robím viac, najviac sa mi osvedčila cesbnaková a skladám : na chlieb pomázanku šunku, chlieb pomazánku vajíčka, chlieb, pom. uhorka, chlieb, pom., such.saláma...... ale pomazánky určite urob veľa, ak zostane nevadí, lebo ju použiješ ešte na samý vrch a "lepíš " syr, alebo šunku. 🙂

jarka721
30. jan 2014

u nás dnes paradajková pol.,palacinky s tvarohom,pečená fašírka a zemiaková kaša + kys.uhorky 🙂

asimama
30. jan 2014

cesnacka a spenatovy privarok,inak tam mam este trocha segedinu a zemlovku..chlapi mi teda hladom neumru 😀

trudka4
30. jan 2014

@daniz to je kolik asi té pomazánky ? půl kila nebo kilo ?

adulikka
30. jan 2014

Včera len polievku gulasovu sackovu.pridala zemiaky a slivka knedle s grankom

gianni
30. jan 2014

dnes bryndzová polievka, lasagne a mufiny s kúskami čokolády(polámaný velkonočný zajac) 😉
a včerajšie palacinky

adulikka
30. jan 2014

Dnes kapustou polievku a bryndzové halušky

chloe001
30. jan 2014

@audiova aj mne by to uslo, len vcera som sa tam akurát motala a tiez ma tie placky zaujali 😉

zklimekova
30. jan 2014

krupičková polievka s rozšľahaným vajíčkom a brokolicou, špízy (kuracie prsia, cuketa, šampnony, červená cibuľa, pre deti varené zemiaky, pre mna zelenina, zajtra sa im chystám spraviť za vysvedčenie kinder mliečny rez...tak som zvedavá ako sa podarí...
Kinder mliečny rez - bez múky:
Cesto:
5 vajec
100 g kryštálového alebo trstinového cukru
50 g kakaa

Plnka:
1 šľahačka 33% (250 ml)
1 jemný tvaroh (250 g)
2 vanilkové cukre
štipku postrúhanej citrónovej kôry

Postup:
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh (môžeme pridať štipku soli), žĺtka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme kakao a zľahka vmiešame sneh z bielkov. Plech potrieme tukom, položíme naň papier na pečenie, rozotrieme cesto a upečieme pri 180-190 stupňoch asi 10-13 minút. Necháme vychladnúť, papier opatrne stiahneme, prekrojíme na polovicu, na jednu časť natrieme krém a priložíme druhou časťou. Jemne pritlačíme a dáme stuhnúť do chladničky.
Krém: Vymiešame tvaroh s trochou postrúhanej citrónovej kôry a vanilkovým cukrom a pridáme vyšľahanú šľahačku

zklimekova
30. jan 2014

@bobinkask tie placky vyzerajú super, určite vyskúšam 😉

sono2
30. jan 2014

@adulikka ho hó mňam. Mám diétu

sono2
30. jan 2014

@danielaj hej.? Som myslela že brokolicová so smotanou. Si ako urobila že je taká fľakatá?

vivusika
30. jan 2014

pohánkovú kašu s opraženou cibuľou a kyslým mliekom, deckám palacinky s našim malinovým džemom 🙂

lenka369
30. jan 2014

ahojte baby neporadite mi nejaky dobry recept na domaci chlieb alebo nejake pecivo som v tomto zaciatocnik 😅 tak nieco jednoduche....dakujem

lucikatn
30. jan 2014

Pecene kuracie stehna s ryzou a slivkovym kompotom. Idem zarobit cest na pecene fanky http://varecha.pravda.sk/recepty/pecene-fanky-f...

mima2778
30. jan 2014

My dnes paradajkova polievka,zem.kasa,vypr.karfiol, jog.dresing.

beah
30. jan 2014

Ahojte!My sme dnes mali rajčinovú polievku so syrom a kuracie soté na smotane s ryžou.
@lenka369 skús stránku www.chleba.sk, ja som tam našla celkom dobré recepty, môžeš si vybrať, aký Ti vyhovuje najviac.Držím palce, nech sa podarí 😉

evitaka
30. jan 2014

klasika, dnes sú to bryndzové halušky :D

ifkael
30. jan 2014

Pecena fasirka, pyre, cvikla.. Snad zostane aj na zajtra.

saxana36
30. jan 2014

kalerabova polievka,kuracinka na horčici a sampionoch a zemiakova kasa a zeleninovy salat

petuscha
30. jan 2014

@irsina83 ako si prosim robila tie stehna?