icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucikusik
31. jan 2014

Dnes pórová polievka s kukuricou a opečeným chlebíkom, zemiakový prívarok, volské oko a sekaná zo zabíjačky. Poobede by som chcela ešte upiecť taký obyčajný kysnutý slivkový koláč s posýpkou.

trudka4
31. jan 2014

@daniz děkuju moc

michaelamilan
31. jan 2014

@zklimekova ďakujem veľmi pekne
@womankc nech sa páči tu je :http://dobruchut.azet.sk/recept/19587/skalicky-trdelnik-na-plechu/

womankc
31. jan 2014

@luciok bravočové v smotanovo - citrónovej omáčke + knedľa , cestoviny , zemiaky ??? Jogurtové rezne si pozerala, nemusí to byť ani obalené , dá sa to urobiť len v tom páci a je to rýchlo a vanikajúce to je také úplne krehké mäsko a jednoduché na ingrediencie

siska53
31. jan 2014

My sme,este dojedli polievku zo vcera a spravila som sojove maso na,olivach a klinceku,zemiakovu kasu k,tomu.

jarka721
31. jan 2014

dnes nevarim-vari svokra 😉

rendita
31. jan 2014

dnes určite upečiem tento výborný tvarohový koláčik 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/40747-tvaroh...

zuzub
31. jan 2014

Prosím kto máte recept na nejaké rýchle mufiny?len mám doma len jedno vajíčko B-)

womankc
31. jan 2014

dievčatá tortárky, cukrárky

Môj mm bude mať okrúhle narodeniny a ja mu chcem urobiť tortu , bude to v tvare veľkého obdĺžnika a poťahovať mi to bude veľmi šikovný syn mojej kamarátky, len teda , že aký námet si mám vybrať,
nechcem nič prehnané ani okázalé . Viete mi poslať nejaký link, nápad, námet alebo fotku nejakej peknej
fotky ????????? ďakujem

katkas1
31. jan 2014

vcerajsie francuzke zemiaky pojdu svokrinmu psovi, lebo tito masozravci uz nevedia co by zjedli a dnes som robila masko na prirodno zapekane so syrom s ryzou a hranolakmi, po fajronte pride svokrusa a ideme robit takeplnene pagace, zaby lebo muzik ide k sestre na 3 dni do mnichova tak budu brat aj tam a zostane aj nam a este nemam potuchy co si s detmi budeme klochtit cez vikend, lae ked sa opytam dcery isto povie ze rezne 😀

katkas1
31. jan 2014

@womankc co ho bavi, pc?je kutil?podla toho

womankc
31. jan 2014

@katkas1 je robí v oblasti vykurovania, je to technik skôr , má rád hory, more, šport a . Aj humorné môže byť

daniz
31. jan 2014

@trudka4 niet zač, nech sa podarí, a ešte ti poradím, keď budeš ukladať chleby, ukladaj ich tehlovito:vždy prekry spoje, aby sa ti to nerozpadlo.

daniz
31. jan 2014

@womankc najakú krajinku, ja som robila športové tory, ale mohla by byť aj s kúrenárskym náradím, alebo krajinku a aké športy obľubuje?. Ak by si chcela niečo vymodelovať, daj vedieť, robievam aj kvety,postavičky.... a nie sme tak ďaleko od seba.Ak nájdem nejaké linky posuniem.

katkas1
31. jan 2014

@womankc ja som tiez za nieco s naradim, lebo ked vidim tie pivkarkse a ceckate no to sa mne vobec nepaci

katkas1
31. jan 2014

@daniz z coho ty modelujes?ja peciem len pre nas, do teraz som robila a marsmellow ale teraz vjanuari som skusala k2 a velmi som teda spokojna nebola, na potah este dobre ale na modelaciu vobec nie, rychlo sa mi to hrialo a vobec sa mi s tou hmotou nedalo pracovat

womankc
31. jan 2014

@daniz no on robí veľké kúrenárske jednotky na veľké objekty, to by sme tam asi nezmestili xixiixix 🙂
veľmi rád turistikuje, basket, plávanie , je aj gurmán, je sním zábava
@katkas1 , no on je v určitých veciach trochu puritán , to ja by som narobila hovadín, ale jemu by som sa moc nezavďačila
tak preto si absolútne neviem predstaviť , čo by ho tak vystihovalo , je to taký chlap do koča aj do voza vždy každému viem hneď vymyslieť , ale jemu teraz no úplne nula . To asi preto, že on je inak dosť skromný človek a zväčša žiadne slávy nerobí, len tak s kamarátmi komorne , ale teraz sa rozhodol , že to oslávi a ja mu to chcem naozaj pekne zariadiť , aby mal radosť , lebo si to veľmi veľmi zaslúži 🙂

womankc
31. jan 2014

@katkas1
@daniz
skrátka niečo jednoduché , ale nápadité

mima2778
31. jan 2014

Urobila som osuch k polievke a maly mal lososa,zjedol aj moju porciu 🙂

womankc
31. jan 2014

dievčatá ,č o by ste povedali na toto :
urobila by som tortu modrú ako more a v strede by bol otvor akože
a odťiaľ by trčali nohy v plutvách?????????? on sa rád potápa a teda by som ju ozdobila okolo mušľami po odvode, či blbosť ???????????????

nejde mi sem pridať tá fotka , čo som našla

maminka2013
31. jan 2014

kyslá šošovicová polievka s párkom, zapekaná tarhoňa 🙂

rybiicka
31. jan 2014

@luciok z bravcoveho napr. segedinsky gulas 🙂 alebo zapekane rezne - naklepat, osolit, okorenit, dat do vymastenej zapekacej misy, podla chuti tam moze ist konzerva alebo mrazene sampinony (cibula, kukurica - co mate radi), navrch postruhany syr a zaliat to smotanou na slahanie zmiesanou s trochou vody 😉 pecie sa to cca hodinku

womankc
31. jan 2014

miesto tej ženskej by boli nohy v plutvách??????

zklimekova
31. jan 2014

@womankc sk je potápanie jeho koníček, tak sa určite poteší....tuto je tiež veľa pekných tortičiek https://www.google.sk/search?q=diver+cake&espv=...

cukrik580
31. jan 2014

@luciok kare rolky, cca ako spanielsky vtackovia, ale ja davam udene alebo sunku alebo slaninku dovnutra a dusim to s kyslou kapustou 🙂 napriklad a k tomu vacsinou knedlu 🙂 neviem co ine by mi k tomu pasovalo 🙂

womankc
31. jan 2014

@zklimekova hej aj to má rád
jóóóój super link si poslala , moc ďakujem to je presne ono 😀 😀

zklimekova
31. jan 2014

@womankc super 🙂 ...tak nech pomože 🙂

chloe001
31. jan 2014

Polievka zeleninovo sosovicova (por, mrkva, sosovica). Zeleninove placky, ale malej nechutili 😀 boli moc kelove, nabudúce musim dat viac inej zeleniny. 🙂

cukrik580
31. jan 2014

tak ako tehotna mam hrozne chutky a proste to musim mat hned, myslela som ze vcerajsia chut na kura na stave s cestovinou ma prejde, ale nepresla, tak sa uz rozmrazuju kuracie nohy 😀 mnam mnam 😀 a zajtra spravim zemiakovo kalerabovo mrkvovu polievocku s dacim zavarenym a kacacie stehna s kapustou a knedlou alebo zemiakmi 🙂

megika1
31. jan 2014

stále prudko jedlý 😀 s domácim lekvárikom z čiernych ríbezlí +masielkom......špagety z tvrdej pšenice s hoblinkami mäsitej slaninky,parmazánom a cesnačikom....vidiecka strava 🙂