Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zklimekova ďakujem veľmi pekne
@womankc nech sa páči tu je :http://dobruchut.azet.sk/recept/19587/skalicky-trdelnik-na-plechu/
My sme,este dojedli polievku zo vcera a spravila som sojove maso na,olivach a klinceku,zemiakovu kasu k,tomu.
dnes nevarim-vari svokra 😉
dnes určite upečiem tento výborný tvarohový koláčik 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/40747-tvaroh...
Prosím kto máte recept na nejaké rýchle mufiny?len mám doma len jedno vajíčko B-)
dievčatá tortárky, cukrárky
Môj mm bude mať okrúhle narodeniny a ja mu chcem urobiť tortu , bude to v tvare veľkého obdĺžnika a poťahovať mi to bude veľmi šikovný syn mojej kamarátky, len teda , že aký námet si mám vybrať,
nechcem nič prehnané ani okázalé . Viete mi poslať nejaký link, nápad, námet alebo fotku nejakej peknej
fotky ????????? ďakujem
vcerajsie francuzke zemiaky pojdu svokrinmu psovi, lebo tito masozravci uz nevedia co by zjedli a dnes som robila masko na prirodno zapekane so syrom s ryzou a hranolakmi, po fajronte pride svokrusa a ideme robit takeplnene pagace, zaby lebo muzik ide k sestre na 3 dni do mnichova tak budu brat aj tam a zostane aj nam a este nemam potuchy co si s detmi budeme klochtit cez vikend, lae ked sa opytam dcery isto povie ze rezne 😀
@daniz no on robí veľké kúrenárske jednotky na veľké objekty, to by sme tam asi nezmestili xixiixix 🙂
veľmi rád turistikuje, basket, plávanie , je aj gurmán, je sním zábava
@katkas1 , no on je v určitých veciach trochu puritán , to ja by som narobila hovadín, ale jemu by som sa moc nezavďačila
tak preto si absolútne neviem predstaviť , čo by ho tak vystihovalo , je to taký chlap do koča aj do voza vždy každému viem hneď vymyslieť , ale jemu teraz no úplne nula . To asi preto, že on je inak dosť skromný človek a zväčša žiadne slávy nerobí, len tak s kamarátmi komorne , ale teraz sa rozhodol , že to oslávi a ja mu to chcem naozaj pekne zariadiť , aby mal radosť , lebo si to veľmi veľmi zaslúži 🙂
dievčatá ,č o by ste povedali na toto :
urobila by som tortu modrú ako more a v strede by bol otvor akože
a odťiaľ by trčali nohy v plutvách?????????? on sa rád potápa a teda by som ju ozdobila okolo mušľami po odvode, či blbosť ???????????????
nejde mi sem pridať tá fotka , čo som našla
kyslá šošovicová polievka s párkom, zapekaná tarhoňa 🙂
@luciok z bravcoveho napr. segedinsky gulas 🙂 alebo zapekane rezne - naklepat, osolit, okorenit, dat do vymastenej zapekacej misy, podla chuti tam moze ist konzerva alebo mrazene sampinony (cibula, kukurica - co mate radi), navrch postruhany syr a zaliat to smotanou na slahanie zmiesanou s trochou vody 😉 pecie sa to cca hodinku
@womankc sk je potápanie jeho koníček, tak sa určite poteší....tuto je tiež veľa pekných tortičiek https://www.google.sk/search?q=diver+cake&espv=...
@zklimekova hej aj to má rád
jóóóój super link si poslala , moc ďakujem to je presne ono 😀 😀
@womankc super 🙂 ...tak nech pomože 🙂
Polievka zeleninovo sosovicova (por, mrkva, sosovica). Zeleninove placky, ale malej nechutili 😀 boli moc kelove, nabudúce musim dat viac inej zeleniny. 🙂
tak ako tehotna mam hrozne chutky a proste to musim mat hned, myslela som ze vcerajsia chut na kura na stave s cestovinou ma prejde, ale nepresla, tak sa uz rozmrazuju kuracie nohy 😀 mnam mnam 😀 a zajtra spravim zemiakovo kalerabovo mrkvovu polievocku s dacim zavarenym a kacacie stehna s kapustou a knedlou alebo zemiakmi 🙂

Dnes pórová polievka s kukuricou a opečeným chlebíkom, zemiakový prívarok, volské oko a sekaná zo zabíjačky. Poobede by som chcela ešte upiecť taký obyčajný kysnutý slivkový koláč s posýpkou.