icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sebi123
4. feb 2014

dnesny obed - tofu na kari s ryzou a pecene buchty 😵

daniz
4. feb 2014

dnes budú na želanie detí hamáááááááče. 😀

m_ij_ka
4. feb 2014

zo včera dojeme hovädzí vývar, rizoto s kuracím mäsom a zeleninou 🙂

nmonika
4. feb 2014

Poradte prosim...mam bravcove gulate pliecko...co s tym?

lucikusik
4. feb 2014

Dnes zeleninová polievka s mrveničkou a druhé cestoviny so špenátom a kuracím mäsom.

adulikka
4. feb 2014

Dnes fazulova polievka so širokými domácimi rezancami .bez druhého .

lafamme
4. feb 2014

poradíte mi prosím recept na lupáčiky? ďakujem.

mima2778
4. feb 2014

Kelovy privarok a dusene hovadzie,chlebik.

danielaj
4. feb 2014

dnes som varila karfiolovo-mrkvičkovú polievku s haluškami a karfiolové placky, varené zemiaky, domáci cesnakový dressing 😉

chloe001
4. feb 2014

U nas dnes brokolicova polievka s krupkami a kuracie prsia so sladkokyslou omackou s ananásom, pecene hranolky domace v rure, s minimom oleja 🙂

bubo1104
4. feb 2014

guľašovú polievku , zemiakovú kašu + kuracie nugetky ( syrové ) . Upiekla som z listkového cesta makové rožky , sú fajnučké

womankc
4. feb 2014

ahojte , ja včera len zemiakové placky bez múky , dnes je doma totálne vymetené, takže musím vymyslieť najkú mňamku ,asi im urobím pizzu na plech s tuniakom cibuľou olivami a čo ja viem, čo doma nájdem ,
spravím ešte kalerábovú polievku s ryžou a koláč z kyslého mlieka s ovocím asi

mis_ka
4. feb 2014

sisky s cernicovym lekvarom 🙂

endi82
4. feb 2014

dnes dojedáme ešte mäsovú polievku a urobila som mäsové guličky s paradajkovou omáčkou a ryža. Urobila som aj pizza chlebíčky kým dcérka spala.

anavila
4. feb 2014

moje kuchtenie za posledne dni, mali sme "menšie" oslavy 🙂 🙂 🙂

marlenka75
4. feb 2014

Zemiaky na cibulke, kuracie maso v cestíčku, uhorkový šalát.

lucikusik
4. feb 2014
lululka555
4. feb 2014

Ahojte 😎 , dnes silná cesnačka ( niečo ma obchádza a to je ten naj liek 😉 ) , kapustové halušky so slaninkou a piekla som moje prvé pletienky posypané makom a syrom . Myslím,že na 1x sa celkom podarili 😵

siska53
4. feb 2014

Mrkvova kremova polievka a morcacie maso na,bulharsky sposob,ja k tomu sojove maso a ryza natural. No a svokrine fantasticke vanilkove rozky ako dezert.🙂

irsina83
4. feb 2014

Polievku sme dojedali este od nedele a spravila som kari kurca na zemiakoch a zelenine 😉

m_ij_ka
4. feb 2014

naša večera bryndzová nátierka, žemle, čaj 🙂

bobinkask
4. feb 2014

@lululka555 krásne sa ti podarili, už len zahryznút 😵

bobinkask
4. feb 2014

@danielaj možem poprosit recept na ten farmársky chlebík - super vyzerá 😉

bobinkask
4. feb 2014

@anavila krásne tortičky aj tie chlebíčky sú peknučké 😵 ako si prosím ta robila tie bodky lienkám? 🙂

valeri2
4. feb 2014

okpi
kljuiuj
,.l,lo
jnmjkn

njhjnjhjuhj
mjj

papuka
4. feb 2014

@anavila mozem sa opytat ci su to hlivove zapekanky ? Moj mm to strasne zboznuje ale vraj teraz sa uz nedaju kupit v rychlom obcertveni take hutne ako volakedy, tak by som mu ich urobila ak prezradis receptik 😎

luciok
4. feb 2014

Podvečer som robila čokoládový cheesecake a teraz čakám kým bude dobre schladený a neviem sa dočkať, kedy ho ochutnám 😝

bobinkask
4. feb 2014

my sme dnes dojedli slepačí vývar z nedele a druhé špagety so zeleninovou omáčkou s kuracím masom, porom a šampionmi, piekla som grahamový chlebík, ale sa nejak tvarovo nepodaril 😠 , tak skončil dnes na večeru v podobe toustov inšpirácia tu 😉 http://www.inspiredtaste.net/17638/granola-crus... a cviklový šalát s kuskami avokáda a bazalky

anavila
4. feb 2014

@papuka ahoj...ja som doteraz o zapekankach vobec nepocula, som z vychodu, ale mam kamosku, tá je z Detvy a ona s tym prišla, aj mi to dala ochutnat, su fajnove. Takze na cibulke oprazis hlivu, podusis, okorenis (ja som dala korenie mexico gril) alebo hocijake ine korenie, ked je to podusene, švacneš tam syr bambino a cele to rozmixujes, natries na bagety, posypes syrom a das zapiect

anavila
4. feb 2014

@bobinkask no neuverís, ale je syr bambino zafarbeny ciernou potravinarskou farbou, co pouzivam na torty 🙂))) poradila som si ako som vedela...klinčeky som tam nechcela trepat 🙂