Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dievcata., prosim vas, neviete niektora recept na šalat z červenej kapusty? taky na studeno,neviem čo tam ide dalej ci kysla smotana, jogurt asi rasca...
@bebebrumik ahoj ja robievam takto:červenú kapustu nastrúham najemno.Uvarím nálev-voda,ocot,kryšt.cukor-neviem presne koľko čoho robím to už od oka,ak niečo chýba dochutím.Ku kapuste nakrájam najemno cibuľu,zalejem to nálevom a nechám vychladnúť.Môžeš to potom premiešať s kyslou smotanou.
u nás dnes pečené kura s ryžou,kompót
dnes plnená paprika s knedlou...polievka slepačia...
karfiolova polievka, morcacina na hubach podla tohto receptu http://www.schutou.sk/index.php/recepty/hlavne-... a k tomu ryza. Vcera som robila kolac z kysleho mlieka a dnes vianocku. Mnamky
pecene kura s americkymi zemiakmi polievku sa mi vobec nechce robit
my ideme na oslavu a neviem čo tam bude navarene 😀
kurací vývar a šúľance s makom
syrovo - kuracie penne mnam🙂
kuracie kúsky v cestíčku s ryžou + tekvicová krémová polievka 🙂
...a dnes bolo leco 🙂
akurát chystám na zajtra pre návštevu kinder koláč a syrovú roládu,mňam 🙂 🙂
dnes pecene kuracie stehna a ryza, zajtra slavnostne - segedin a knella 😀
@ankalv1 mňam kinder koláč, už som ho veru dlho nerobila 😀
ahojte-ja dnes kuracia polievka,paprikáš-knedľa alebo cestoviny,tiramisu-skoricove aj s lesnym ovocím -foto zajtra 🙂
dnes sme mali parené buchty 🙂
u nás dnes domáca pizza, všelijaká. Ako 1.pokus to bolo dosť jedlé 😀 😀 😀
Jej, to je dobrá téma, niekedy sa treba nechať inšpirovať 🙂
Ja som robila mrkvový nákyp, zajtra bude nedeľná klasika - vyprážaný rezeň (morčací) a zemiaky.
@5katarina7 dala by som si jednu-dve parene, to som uz roky rokuce nejedla. snad desat rokov! vo vnutri s tvarohom, alebo tvaroh pomiesany s lekvarom a navrch kakao.
u nas dnes kremova polievka z rybieho file - uzasna mnamka, v restike som si drzo vypytala recept 🙂, dusene telacie platky na horcici a uhorkach, siroke rezance ako priloha, tvarohove muffinky
dnes sa u nas vari sosovicova polievka a spanielske vtacky s ryzou 🙂

nic doma nemame takze toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=26381 a cibulovu polievku