icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

majka35
20. feb 2011

moravský vrabec, dusená kapusta, pečené zemiaky ... /knedle u nás veľmi nemusíme/ a zeleninová polievka, včera som piekla muffiny, dnes sme si ich už dali na raňajky, takže poobedňajší zákusok nebude

@ria_zuzolova ako sa robí mrkvový nákyp? ja mrkvu zbožňujem v každej podobe

kaara1980
20. feb 2011

mne už buble na sporáku segedín.Možno upečiem poobede taštičky so slivkovým lekvárom,ale ja vypekám len občas,lebo potom len ,žerem, 😠 a priberám.

lea132
20. feb 2011

Rajcinova polievka,pizza

berika
20. feb 2011

u nás sa varí sviečkoá, robím ju prvý krát, dúfam že bude dobrá

berika
20. feb 2011

inšpirovala som sa receptom od titkovamiriam

salma22
20. feb 2011

morcaciu polievocku , zapekam kuracie nohy k tomu pyre a zalejeme paradajkovou omackou to som si vymyslela 🙂 uvidime ako to dopadne xi xi 😀

ilijanka
20. feb 2011

práve som urobila deťom na raňajky chlebík vo vajíčku s reďkovkou a na obed ideme k mojej mame, sa teším 🙂

peta268
20. feb 2011

my mame dnes slepaciu polievku s domacimi rezancami a bravcove na zelenine so zemiakmi a puncovy zakusok 🙂

kibuk
20. feb 2011

dnes kuracia polievka a zemiaky s pangasom 🙂 🙂

ives77
20. feb 2011

Ahojte ja dnes robím prvý krát plnenú papriku kedže sme dnes doma s drobcom sami ☹ tak som zvedavá ako sa mi podarí 😉

babullka1
20. feb 2011

My dnes máme mrkvovu polievku ,obalovane krabie tycinky ,kasu a uhorkovy salat.... a robim pusinky s cokoladovym kremom 😉

evinkal
20. feb 2011

Od včera máme polievočku francúzsku a dnes pečiem maso k tomu ryžu 😝

kokazm
20. feb 2011

My sme dnes mali sviečkoú na smotane s knedlou a strúhaný tvarohový rez.

nataliasarron
20. feb 2011

U nas dnes polievocka z mrazeneho hrasku s halustickami a segedinsky gulasik s knedlou 😉 potom ku kavicke dvojfarebna mnamki babovka 😉 😝

stvura
Odpoveď bola odstránená
mia258
20. feb 2011

Kurací vývar, vegetariánske fašírky + zemiaková kaša + zeleninový šalát, rezne, vyprážané kuracie mäso, ryžový nákyp.
Na poobedie bábovka s pomarančmi a hrozienkami.

eva7780
20. feb 2011

zeleninová polievka,mletý rezen zo syrom a zemiaková kaša 🙂

benne
20. feb 2011

U nás vývar so "zvieratkovou" cestovinou, a robila som žemľovku, jablká, 1 hruška a nedojedený broskynový kompot, tvaroh - roztierateľný (ako inak, ked nakupujem chvatom 😀 ) ale taká bola mňam, že som fakt nestihla odfotiť.. možno nabudúce.... 😝

lydia22
20. feb 2011

Fazulova polievka,kuraci perkelt s haluskami.

tin007
20. feb 2011

Hrachova omacka s krutonmi, palacinka so syrom na plechu a mrkvovy kolac s limitkovou polevou.

denne73
20. feb 2011

@titkovamiriam tiramisu fotoooo , moja môžeš aj receptik 😉 😉 😉 😉

ives77
20. feb 2011

@stvura ako robíš tú polievku a
@tin007 mrkvový koláč? mrkvu zbožnujem to by mohlo byť fajn ak budeš mať čas hodila by si mi di ip recept? díky...

stvura
Odpoveď bola odstránená
ives77
20. feb 2011

@stvura jéj super vdaka,moje deti lúbia polivky a mne už dochádza fantázia 🙂

gerdusha
20. feb 2011

@happy8051 ,

podelis sa o recept na tu kremovu polievku z file? to znie genialne

titkovamiriam
20. feb 2011

Cafte dnes nestihačky 🙂 len rychle fotecky z vikendovarenia,recepty budu ma mmb no nestiham tak postupne cez tyzden 🙂 polievka ,tiramisu...

titkovamiriam
20. feb 2011

tiramisu hotovka,perkelt,a dnes šalatik s olivami a syrom,ryža-a tri druhy upravy morcacich prs-rezne,na prirodno a zapekane so šampiňonami a este vcerajsie ranajky parkove srdiecko

ria_zuzolova
20. feb 2011

@majka35 ale v tomto recepte mrkvu moc neucítiš... to som práve našla v jednej knihe, keď mladšia z princípu odmietala mrkvu, aby som to zamaskovala, že možno na sladko to prejde - a prešlo 🙂

4 vajcia, 120 g práškového cukru (stačí menej...), 130 g postrúhanej mrkvy, 80 g mletých mandlí, 60 g jemnej strúhanky, 2 lyžice rumu.
Žĺtky s cukrom vymiešať, pridať mrkvu, mandle, strúhanku, rum. Zľahka vmiešať sneh z bielkov. Upečené podávame poliate ovocnou šťavou alebo s kompótom.

Originál sa má piecť v nákypovej forme, ktorá je v pekáči s vodou a to do mierne vyhriatej rúry... 😝 na mňa veľmi komplikované, ja dávam rovno na vymastenú a strúhankou vysypanú zapekaciu misu. A aj cukru dávam takmer len polovicu, s tými 120 g je to sladšie ako koláč.

elixia
20. feb 2011

Tak ja som vcera skusila tie sisky bez vysmazania..neboli najlepsie 😀 zrejme to drozdie nebolo celkom cerstve,takze mi nevykysli tak,ako by som si predstavovala..co uz.
Vcera som este varila gulas, robila som syrovy salat, oblozenu misu a tiramisu jednohubky na vecer, piekla som struhany tvarohovy kolac...dnes panenka so sunkou a 3 druhmi syra a americke zemiaky...prezieraci vikend za nami,hor sa na salatiky od zajtra 😝 😝

kibuk
21. feb 2011

dnes dojedame polievočku kuraciu a babka nam poslala kurča na smotane tak len dovarim cestovinku 🙂