Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes spenatova polievka a marhulove knedlicky s tvarohom, vcera brokolicova kremova a ryzovy nakyp. Na veceru sa chystam robit lokse s kapustou 🙂. Uz sa mi varia zemiaciky
@lululka555 mňam,aź sa mi sliny robia... môžem poprosiť o recept na tú plnku?
ahojte babulky ja som sem uz tyzden nestihla nakuknut....tak idem nabrat daku inspiraciu na vikend ..no a mi sme varili v pondelok utorok sa dojedala svieckova plnena klobaskovym masom a zabalena bola v takej plachticke mala som to nachystane od zabijacky a ku tomu zemiaky ,potom som urobila kuracie prsia v smotanovo syrovej omacke s brokolicou a ku tomu kolienka a uz treti den sa napchavame studenom-huspeninou varil mmna chalupe je fajnucke 😵 😵 😵 😵 chcel varit svokor ale som ho rychlo zrusila lebo on to vobec nevie je hnusne nedochutene a biele aako mlieko co hotak rychlo vari 😝 😝 😝 😝 a dnes mame len kadejake dojedacky zel.polievku a zostali vyvarene kolienka tak kazdy si posype cim chce... 😀 😀 😀 😀 😀 ja som si dala tvarohove ukladala so chladnicku a tvaroh dva dni po zaruke na ale este mu nic nieje ...
pre moje baby som spravila slivkové knedle s orechovou posýpkou 😉
@irsina83 no verím 😉 ...ja mňamkám už len pri pohľade na tvoje fotky :D
pečienku na cibulke so štavou a k tomu ryžu
dnes sa mi ozaj nechcelo varit a tak som len vyvarila hrube slíže a su na x-sposobov- sladke: mak, orechy, nutela ,kakao alebo tvaroh a na slano: tvaroh a smotana, kečup a so slanou orechovov pomazánkou
@lanczi riasy kupis napr.aj v Tescu 😉
@stellamaris mnaaaaaaam robis mi chute!!!
@bronia13 aj ja som taka,ked vidim sushi,hned dostanem chut 🙂
@stellamaris zboznujem sushi a kupit si to je drahe....
@stellamaris aj ja 😎
@bronia13 aj mne sa kupovane vidi drahe,preto kupim sushi ryzu za 0,79€,avokado 1ks za 0,99€,riasy 3,50€,ryzovy ocot 4€,ostatne suroviny mam doma a za hodinku mam veceru pre dvoch,niekedy par kuskov aj zamrazim 🙂
@stellamaris júúj dievčence, ale mi tu robíte chute tým sushi mnáám... @irsina83 ako robíš prosím ta ten nakladaný zázvor...dakujem
@gromkaver robila som ich podla tohoto receptu len som nedávala tolko cukru len 1čl ani vanilkový cukor ked boli plnené slanou plnkou http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/briosky-s-co...
dnes len taká rýchlovka šošovicový prívarok, varené vajíčko a k tomu včerajšie briošky, polievku som nevarila dojedli sme zeleninovú...
@bobinkask ja som si ho nakrajala na tenucke platky, zaliala ryzovym octom a dosladila s agave (nechcela som cukor).
@stellamaris krasne ich mas 😉 ja som nemala original sushi ryzu lebo to som si zmyslela len tak na ryzchlo lebo mi zvysila hneda a cierna ryza a tak som rychlo dovarila bielu, zmiesala s ryz. octom a agave a uz som robila 🙂 ked mame original ryzu tak tiez sme uz robili nigiri a vtedy sme si kupili krasneho suroveho tuniaka. a vyslo to lacnejsie ako z restiky. a u nas ve meste ani nemame poriadnu restiku ale sushi bar mame super, len vecera pre dvoch vide na 60e 🙄 ...
@irsina83 vsak toto,drahe sushi v restike....a doma sa da pekne urobit,aj zo zvyskov ryze.Da sa aj obycajna pouzit,ja kupujem vylucne tu na sushi,ked ma Lidl vypredaj,kupim aj desat baleni a potom doma urobim 😉 a cenovo prijatelnejsie.Tvoje su pekne farebne 😉
Bravcove stehno po "stredomorsky" (dudene so susenymi paradajkami, provensalskym korenim a kapiovymi vlockami). K tomu zemiakova kasa. Zeleninovy polievka od vcera.
@stellamaris no vidis super napad dakujem

Ja som dnes zuzitkovala stare rozky a robila som lekvarove pirohy a pre dceru sulance