icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

irsina83
9. feb 2014

@lizatko1009 ake ma ta sol benefity ked ju odporucas?? obsahuje nieco specialne? Ja pouzivam himalajsku a ta ma vela mineralov, ale o tejto, co si sem dala som pred tym nikdy nepocula...

bobinkask
9. feb 2014

@lizatko1009 ja mám ružovú himalájsku sol tejto značky 😉

atiatko
9. feb 2014

Ahojte kucháročky ... tak už som sem dávno nepridala nejakú foto z nášho jedálnička - takže my dnes brokolicová polievka s mrkvou a krutónkami, a pečené bravčové karé s jablkami na kurkume a
s pečenými zemiakmi .... trochu som sa bála tých jabĺk ale keďže som tam pridala aj plátky syra, bola to taká mňam chuť 🙂

lizatko1009
9. feb 2014

@bobinkask
@irsina83 uvadza len zlozenie bretonska seda jedla morska sol, mam sol s prichutou cerveneho vina, s udenou hubou,

bobinkask
9. feb 2014

@atiatko ano jablčko tomu dodá super chut...ja tak robievam kura na cibuli a jablkách bláznivá kombinácia, ale nám to velmi chuti 😉 a prednedávnom som robila zapekané tousty podla jedného receptu a tiež tam išlo jablko, šunka, syr a boli velmi dobré...možem poprosit recept na to bravčové karé...dakujem 😵

bobinkask
9. feb 2014

@lizatko1009 ja som tie rozne mlynčeky pozerala v obchode- tuším v kauflande som to videla, ale nakoniec som kúpila tu himalájsku lebo tú používam 😉

atiatko
9. feb 2014

@bobinkask nech sa páči receptík http://varecha.pravda.sk/recepty/bravcove-kare-... ... len ja som pomedzi mäsko k tým jablkám pridala na plátky nakrájaný eidam syr a v zmesi na potretie mäska som rascu vymenila za kurkumu 🙂

lululka555
9. feb 2014

dnešný koláč ,inšpi tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6267
ten môj je s ananásom 😉

lululka555
9. feb 2014

@raza http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6267 robila som podľa tohto ,len s ananásom,vyššie som hodila foto 😉

raza
9. feb 2014

@lululka555 ďakujem 🙂

pena33
9. feb 2014

@danielaj velmi pekne dakujem, urcite vyskusam.

slavkicek
9. feb 2014

@lululka555 mozem poprosit recept na pletenky ? Dakujeeeeem

hrablica
9. feb 2014

Naše dnešné menu: vývar z bravčových kostí, morčacieho krku a králičích drobkov, pečený králik s baconom, hrášková ryža, paradajkovo-cibuľový šalát a ako dezert-čokoládový puding s piškótami, banánom a ananásovým kompótom 🙂

dana_l
10. feb 2014

tekvicova polievka s mrkvou, porom a chrenom. francuzske zemiaky.

kofoluska
10. feb 2014

Ja som si v pude sebazachovy (kedze malemu idu zuby) navarila este vcera vecer. Fazulova polievka s parkom na sladkokyslo. Do nej cerstve mlieko z mliekomatu a slahackova smotana Pilos 🙂. Neodolala som a dala som si uz vcera vecer. A teraz uz sa fakt tesim na obed.

hyta
10. feb 2014

Ahojte, včera som robila kuraciu polievočku s rezancami a mäsové záviny, jeden bol plnený syrom z črievka zmiešaného s cesnakom a pažítkou, druhý šunkou a hubovou praženicou a tretí šunkou, syrom, kukuricou a kápiou. Verila som, že nám ostane i na dnešný deň, ale smola.... skončilo to čoby večerné menu. Takže na dnešný deň ostala len polievka a urobím asi halušky s bryndzou a slaninkou, už som véééľmi dlho nerobila.

chloe001
10. feb 2014

U nas dnes bude kuraci vyvar s rezancami a gulicky z mletého masa v paradajkovej omacke + spagety.
Vcera bola cina, rezne v cesticku, ryza, zemiaky na cibulke. Polievka kuraci vyvar s rezancami
V sobotu zapekana zelenina (zemiaky, baklazan, cukina, paradajky) zaliata nivovou omackou (niva roztopena v smotane + taveny syr)

amdeis
10. feb 2014

My sme mali cez vikend masovu polievku z opecenej prasacej lipatky so zeleninou a pismenka. Na druhe sme mali pecene maso a la divina na vinovej omacke, domaca knedla. Kolacik bola sypana jablkkova strudka.

m_ij_ka
10. feb 2014

kyslá fazuľová polievka, rezne s ryžou, kompót jahodový 🙂

1977
10. feb 2014

@danielaj Ahoj.Chcem sa spytat mozem dat do muffin aj praskovy cukor?

daniz
10. feb 2014

V sobotu mrkvičkovo-brokoličková polievočka s mrveničkou , pečené jelítko a klobásku a varené zemiačky + kyslá kapusta, piekla som ten cviklový zákusok plnený straccatella krémom,
v nedeľu - polievočka zo soboty a pečená hus na zemiačkoch , boli sme na koníkoch a potom som robila syr.
Dnes dojeme hus a dorobím knedľu a červenú kapustu k nej.

danielaj
10. feb 2014

@1977 jasné, prečo nie?, aký máš , taký daj 😉

1977
10. feb 2014

@danielaj Diky lebo mam len praskovy.

hasleerka
10. feb 2014

ryža a jahňacie na uhorkách... a za tým sa dotlačiť buchtami 😀 😀 😀 😀

zuzub
10. feb 2014

ahojte, kočky poradíte čo by som mohla upiecť do škôlky na karneval? myslela som, že mufiny, čo iné by som ešte mohla?vďaka

nufficek
10. feb 2014

Dnes bol rychly granadir a falosne tiramisu so vcera ako desert 🙂

marianna2468
10. feb 2014

@lizatko1009 ahoj,kde si kupila tu sol?A do coho to pouzivas?normalne do jedla miesto soli? aku ma chut?

nufficek
10. feb 2014
marianna2468
10. feb 2014

@mima2778 porosim receptik na tie muffiny a slonie zradlo?

marianna2468
10. feb 2014

@kuriatko84 mozem poprosi recept na tortu s cviklou?