Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lizatko1009 ja mám ružovú himalájsku sol tejto značky 😉
Ahojte kucháročky ... tak už som sem dávno nepridala nejakú foto z nášho jedálnička - takže my dnes brokolicová polievka s mrkvou a krutónkami, a pečené bravčové karé s jablkami na kurkume a
s pečenými zemiakmi .... trochu som sa bála tých jabĺk ale keďže som tam pridala aj plátky syra, bola to taká mňam chuť 🙂
@atiatko ano jablčko tomu dodá super chut...ja tak robievam kura na cibuli a jablkách bláznivá kombinácia, ale nám to velmi chuti 😉 a prednedávnom som robila zapekané tousty podla jedného receptu a tiež tam išlo jablko, šunka, syr a boli velmi dobré...možem poprosit recept na to bravčové karé...dakujem 😵
@lizatko1009 ja som tie rozne mlynčeky pozerala v obchode- tuším v kauflande som to videla, ale nakoniec som kúpila tu himalájsku lebo tú používam 😉
@bobinkask nech sa páči receptík http://varecha.pravda.sk/recepty/bravcove-kare-... ... len ja som pomedzi mäsko k tým jablkám pridala na plátky nakrájaný eidam syr a v zmesi na potretie mäska som rascu vymenila za kurkumu 🙂
dnešný koláč ,inšpi tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6267
ten môj je s ananásom 😉
@raza http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6267 robila som podľa tohto ,len s ananásom,vyššie som hodila foto 😉
@lululka555 ďakujem 🙂
@lululka555 mozem poprosit recept na pletenky ? Dakujeeeeem
tekvicova polievka s mrkvou, porom a chrenom. francuzske zemiaky.
Ja som si v pude sebazachovy (kedze malemu idu zuby) navarila este vcera vecer. Fazulova polievka s parkom na sladkokyslo. Do nej cerstve mlieko z mliekomatu a slahackova smotana Pilos 🙂. Neodolala som a dala som si uz vcera vecer. A teraz uz sa fakt tesim na obed.
Ahojte, včera som robila kuraciu polievočku s rezancami a mäsové záviny, jeden bol plnený syrom z črievka zmiešaného s cesnakom a pažítkou, druhý šunkou a hubovou praženicou a tretí šunkou, syrom, kukuricou a kápiou. Verila som, že nám ostane i na dnešný deň, ale smola.... skončilo to čoby večerné menu. Takže na dnešný deň ostala len polievka a urobím asi halušky s bryndzou a slaninkou, už som véééľmi dlho nerobila.
U nas dnes bude kuraci vyvar s rezancami a gulicky z mletého masa v paradajkovej omacke + spagety.
Vcera bola cina, rezne v cesticku, ryza, zemiaky na cibulke. Polievka kuraci vyvar s rezancami
V sobotu zapekana zelenina (zemiaky, baklazan, cukina, paradajky) zaliata nivovou omackou (niva roztopena v smotane + taveny syr)
My sme mali cez vikend masovu polievku z opecenej prasacej lipatky so zeleninou a pismenka. Na druhe sme mali pecene maso a la divina na vinovej omacke, domaca knedla. Kolacik bola sypana jablkkova strudka.
kyslá fazuľová polievka, rezne s ryžou, kompót jahodový 🙂
V sobotu mrkvičkovo-brokoličková polievočka s mrveničkou , pečené jelítko a klobásku a varené zemiačky + kyslá kapusta, piekla som ten cviklový zákusok plnený straccatella krémom,
v nedeľu - polievočka zo soboty a pečená hus na zemiačkoch , boli sme na koníkoch a potom som robila syr.
Dnes dojeme hus a dorobím knedľu a červenú kapustu k nej.
ryža a jahňacie na uhorkách... a za tým sa dotlačiť buchtami 😀 😀 😀 😀
ahojte, kočky poradíte čo by som mohla upiecť do škôlky na karneval? myslela som, že mufiny, čo iné by som ešte mohla?vďaka
Dnes bol rychly granadir a falosne tiramisu so vcera ako desert 🙂
@lizatko1009 ahoj,kde si kupila tu sol?A do coho to pouzivas?normalne do jedla miesto soli? aku ma chut?
@mima2778 porosim receptik na tie muffiny a slonie zradlo?
@kuriatko84 mozem poprosi recept na tortu s cviklou?

@lizatko1009 ake ma ta sol benefity ked ju odporucas?? obsahuje nieco specialne? Ja pouzivam himalajsku a ta ma vela mineralov, ale o tejto, co si sem dala som pred tym nikdy nepocula...