icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

siska53
10. feb 2014

@lizatko1009 a ta je jodidovana? Lebo v nasej oblasti treba pouzivat jodidovanu sol. Jasne,ze sa da na striedacku aj s nejodidovanou,my tak mame himalajsku z cias,kedy mal muz experimenentalne vylucit jod z potravy.

nmonika
10. feb 2014

Dnes mame to co vcera...kuracie tikka masala s ryzou.A je tam este troska hrstkovej polievky,tak ju dojeme 🙂

kuriatko84
10. feb 2014

@marianna2468 na predchádzajúcej strane tj. 2834 úplne hore je recept 🙂

abriela
10. feb 2014

Vikedova oslava: Pecena krkovicka v celku, kapusta, knedla. Rolada z listkoveho cesta plnena prazenicou, hubami a syrom. Dnes dojedacky.

marlenka75
10. feb 2014

Šampionová polievka, parené buchty.

m_ij_ka
10. feb 2014

naša večera domáca pizza (kečup, syr, šunka, malokarpatská saláma, cherry rajčiny, paprika, cibuľka, klobáska) 😉

sim87
10. feb 2014

Hm, co sme to mali za posledne dni co by stalo za rec... sisky (ale tam sa receptom chvalit nebudem, jedla som uz aj lepsie 😒 ), vegetarianske chilli s domacim chlebikom a dnes raznici s paprikou a sampinonmi + pecene zemiaky. a ako (celodenny, ehm) dezert suchariky s lieskovcami zo zvysnych bielkov.

1zuzka1
10. feb 2014

@lizatko1009 ahoj, prosim ta kde si kupila tu sol?

klapinka
10. feb 2014

u nas dnes pene cestoviny s kuracim masom a spenatovo syrova omacka mnam, a zo vcerajsich dobrot som skusila Sacher torte, delikatesa! podla

http://www.bbc.co.uk/food/recipes/sachertorte_5...

zajtra asi skusim http://ifoodreal.com/cauliflower-pizza-crust-re... alebo klasiku 😉

slimstar
10. feb 2014
danielaj
10. feb 2014

@zuzub muffiny, papagájový koláč, koláčik Mravenisko, koláč Margotka, cookies, karamelové ježe, dierkovaný koláč - pozri ku mne do albumu 😉

danielaj
10. feb 2014

u nás dnes dojedačky zo včera a práve sa tlačíme čerstvo upečenými francúzskymi brioškami s maslom, domácim višňovým džemom a kakavko k tomu 😉

mima2778
10. feb 2014

@marianna2468 dve strany dozadu som pisala recept 🙂

mima2778
10. feb 2014

My sme dnes dojedali vyvar a kedze zostal knedlik,velmi netradicne na sladko pre nas knedlik s borovkovym dzemom,grankom,poliate masielkom ala buchty 🙂 zajtra morcacie pecienky,slov.ryza a zel.salatik a asi nieco slane urobim.

marianna2468
10. feb 2014

@kuriatko84 dakujem pekne 🙂

m_ij_ka
11. feb 2014

naše raňajky mrkvová nátierka, kaiserky, čaj 😉

zuzub
11. feb 2014

@danielaj Vďaka pozriem 😉

loknicka
11. feb 2014

no kedze dnes nebudem stihat tak "hodim" na plech pizzu 🙂

luciaq
11. feb 2014

kelova polievka a palacinky s nutelou aj lekvarom

abriela
11. feb 2014

Raz aj ja budem prispievat do tejto temy 🙂

vieruna
11. feb 2014

Ahojte. My sme mali cez vikend falosnu gulasovu polievku a parene buchty, v nedelu knedlu s paradajkovou omackou a hovadzim masom. Som myslela, ze ostane aj na pondelok. Ostalo len masko, tak som na vcera z neho spravila rizoto. Omacku som robila podla tej Tani, co bola na vareche. Bola sice pracna, ale naozaj vynikajuca. M ju vyjedal este zvlast so zemlami 🙂 Na dnes som vcera upiekla vianocky. Boli sladke ranajky a bude aj vecera 😉 A na zajtra som prisla zbierat inspiraciu 🙂

m_ij_ka
11. feb 2014

my dnes dojeme obed zo včera kyslá fazuľová polievka, rezne s ryžou, kompót jahodový 🙂

zklimekova
11. feb 2014

@abriela jééj, ako už vyrástol, ten tvoj pomocníček 😉

kuriatko84
11. feb 2014

dnes mame tekvicovu polievku s prazenymi semienkami a domace rezance 😉

daniz
11. feb 2014

dnes som deťom sľúbila parené buchty s čučkovým lekvárom - tie sú najlepšie. a za 2 týždne mám oslavu tak vyskúšam toto : http://varecha.pravda.sk/recepty/slane-pecivo-z...

danielaj
11. feb 2014

ahojte ja som dnes mala od rána behačky po meste, tak som uvarila narýchlo cícerovú omáčku so zemiakmi, a druhé domáce široké rezance na sladko - ako kto bude chcieť s tvarohom a smotanou, s makom, orechami, a kedže som uvarila cíceru viac, tak som ešte urobila cícerovú pomazánku 😉

danielaj
11. feb 2014

včerajšie briošky a rožky - lupačky 😉

lienka2
11. feb 2014

ahojte 🙂
sobota - zeleninova polievka s mrvenickou, brokolicove placky, varene zemiacky a salatik
nedela-pondelok - frankfurtska polievka, hovadzie masko na stave, tarhona, zeleninovy salat
utorok - fazulova polievka, rezance s makom
streda - fazulova polievka, francuzske zemiaky
stvrtok - kremova brokolicova polievka, bravcove platky na zelenine a ryza
a dalsie dni sa uvidi 🙂

zuzub
11. feb 2014

dnes kalerabová polievka, brokolicové rizoto.

ivetka1981
11. feb 2014

dnes párková polievka a bryndzové halušky a kysnutý slivkovo-marhuľový koláčik 🙂