icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
13. feb 2014

hovädzia polievka, mäso s hráškom na šťave, pyré, tiramisu 😉

irsina83
13. feb 2014

@nellie_ ano, robila som ich uplne na sucho na suchej panvici 😉

vepaga
13. feb 2014

zostala nám vločková polievka, cestovina a mäso na spôsob roštenky esterházy.

zuzyynka
13. feb 2014

Cestovinový šalát a k tomu bulharsky. 😉

beah
13. feb 2014

Ahojte, my dnes máme cesnačku a kuracie soté s lečom, príloha ryža.

fafa
13. feb 2014

Hovädzia polievka a granadír 🙂 zo včera ostala pečienka s tarhoňou....
@irsina83 vdaka za recept na briošku určite vyskusam 😉 vyzera presne ako original z Francuzska....dufam, ze aj chutit bude tak...mnam... 😝

maminka2013
13. feb 2014

slepý guláš a langoše.. včera zeleninové rezne s varenými zemiakmi 🙂

daniz
13. feb 2014

tak cesnačky sa včera zjedli tak fazuľová polievočka sa spapá dnes s pečivom

zahradka76
13. feb 2014

ahojte, ja som dnes varila bravcove kare naprirodno a k tomu basmathi ryzu so zeleninou (brokolica, mrkva, kukurica) 🙂

jachin
13. feb 2014

hrášková polievka, francúzske zemiaky

marlenka75
13. feb 2014

Karfiolová polievka, zemiaková kaša, kuracie plnené rezne, kyslá uhorka.

dorotka2013
13. feb 2014

Mňam... Samé dobrotky tu varite, my budeme mat lasagne 🙂

zuzub
13. feb 2014

karfiolová polievka a zapekané cestoviny 🙂

hyta
13. feb 2014

@katkas1 Robila som i tak, no s výsledkom som nebola spokojná.Napriek mojej snahe mali nepekný tvar, no zjedli sa bleskovo i tak.

amdeis
13. feb 2014

@danielaj mohla by si prosim pohladat ten recept na pecene donutky prosim? Som spravila chybu, ze som si len ulozila stranku a teraz je ten recept fuc. Dakujem.

ifkael
13. feb 2014

Som chcela valentinsku veceru na zajtra... Planujem. Som sa spytala chlapov doma- domace hamburgery... :/ no fakt romantikus.....

Tak snad aspon nejake jahody so slahackou ..a este tiramisu mam v zalohe mojmu muzovi... Zasluzi si ❤️

Cez vikend asi restovana pecen na cibulke s ryzou... Polievka - zeby vyvar? A mozno svieckovu...

labocca
13. feb 2014

sosovicova polievka, plnene/zapekane sampinony, zemiakove pyre a salat🙂)

miruska73
13. feb 2014

ahojte babulky tak znova po tzydni som vas prisla skontrolovat 😀 😀 😀 😀 cez vikend smevarili poriadne pikantnu muckalicu s hranolkami a ryzou a hovadziu pol. a vcera som urobila srdiecka kuracie a zaludky na stave a ku tomu tarhonu....no a bude aj na zajtra dnes estw spravim skoricove hniezda v inej podobe ...

aadulik2110
13. feb 2014

ahojte, po dlhom čase vás tu čítam a hľadám inšpiráciu na zajtrajší obedík.... dnes sme mali po strašne dlhom čase polievku z červenej šošovice so slaninkou, čínu a namiesto ryže tarhoňu (už by sme sa asi po tomto týždni zmenili na číňanov - už sme mali 3x ryžu....) a ešte som piekla makový závin

abriela
13. feb 2014

@katkas1 ja som piekla mufinky v papierovych kosickoch (3 spolu) aj vo forme ako pise danielka, este aj potahovala a vysledok bol uplne rovnaky
https://www.modrykonik.sk/blog/abriela/album/mo...

zklimekova
13. feb 2014

dnes pre deti rizoto s kuracím maskom, ja so zeleninou - cibuľka, šampiňóny, baklažán, červená paprika, polievka ešte od včera paradajková, poobede sa chystám na čučoriedkovú bublaninku...a robila som postavičky na tortu...v sobotu ideme na oslavu 😉

biibiana
13. feb 2014

Prosím žienky, nechcete mi dať niektorá nejkaký receptík? Potrebujem pripraviť niečo na zajtra do práce.. niečo nie sladké (to už mám) , niečo na štýl nejaké jednohubky,niečo pečené.. čokoľvek ☹ ... mňa už nič nenapadá..Ďakujem za každý typ 🙂

vivusika
13. feb 2014

u nás dnes iba šošovicový šalát, dojedá sa tarhoňovo-zeleninové rizoto od včera 🙂

abriela
13. feb 2014

Domaca francuzska polievka, nezdrave oskvarky (ale potrebujem pribrat +6kg), a vdaka zienke z tejto temy uz nikdy starsi knedlik nevyhodim - knedlik na sladko, ako buchty.

abriela
13. feb 2014

@zklimekova wau, uzasne postavicky

abriela
13. feb 2014

@biibiana sefka nosi toto http://nanicmama.sme.sk/node/1321
Mozes spravit z bryndze, resp. z tvarohu, mekkeho syra. Nerobi tycinky ale take pagaciky a su uzasne.
Alebo http://dobruchut.azet.sk/recept/4704/fotorecept...

oktobermimi
13. feb 2014

moj dnes varil rezance a kuracie stehná a ja salatik 🙂 ja viem fotka nič moc 😀

zklimekova
13. feb 2014

@abriela ďakujem

sona_v
13. feb 2014

zemiakovo porova polievka a zapekane zemiaky preliate mliekom+syr+vajicka 🙂

nika80
13. feb 2014

Ahojte, nemáte prosím nejaký odskúšaný recept na tvarohový cheescake, ale bez smotany lebo tú nemám. Ďakujem