icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

andula30
14. feb 2014
tretulka
14. feb 2014

ahojte, cez tyzden som robil plnenu papriku, jedlsme ju tri dni 😀, dnes mam v plane porovu polievku s haluskami a vyprazane file so zemiakmi. Poobede mozno pojdeme s detmi do palacinkarne, este sme tam neboli a osladime si Valentina 🙂

jasminet
14. feb 2014

@anos18 ahoj, tie pletenky preba dat este podkysnut na plechu pred pecenim? 😅

irsina83
14. feb 2014

Dobre ranko, ja dnes nevarim, mame zo vcera - manzelovi som robila steak s fazulkami a zemiakmi, ja som mala steak -ale len polku v tortile a na veceru som robila cestoviny z kuracim masom a zeleninovou bolonskou omackou podla J. Olivera a to mame aj na dnes. Dnes ma caka upratovenie ale mozno este nieco upeciem. Pekny den zienky 🙂

lululka555
14. feb 2014

ahojky, dnes varím cestoviny s kuracím mäsom a idem upiecť čokoládové suflé koláčiky,nech je niečo sladké na večer 😉 a tiež ma čaká upratovanie, ako každý piatok,aby som mala víkend potom free 😉

chloe001
14. feb 2014

Cukinovo-mrkvickova polievocka s cestovinou, dojeda sa segedin 🙂

anos18
14. feb 2014

@jasminet Ja si spravim na jeden plech 4 kusy, ked su na plechu, az vtedy zapnem ruru a kym sa rura vyhreje, zatial su este na plechu. Az tesne pred vlozenim do rury som ich natrela vajickom a posypala lanovymi semiackami, posolim a dam piect. A zacnem robit na druhy plech a tie cakaju na plechu, kym sa prve neupecu 🙂 Ale piekla som ich trocha dlhsie, ako je uvedene v recepte. Zavisi od rury

anos18
14. feb 2014

Ahojte, chcela by som sa spytat: tie, co ste robili bananove placky, nelepili sa Vam? Mne sa hrozne lepili, tak som spravila potom bananove muffiny, no ale aj tie nic moc, su strasne hutne, tazke.☹

pipinulkaa
14. feb 2014

my dnes len francuzske zemiacky 🙂

rendita
14. feb 2014

dnes skusim granatiersky pochod, este som ho nerobila, tak sa hadam podari 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/40234-granat...

danielaj
14. feb 2014

my dnes máme kapustovú polievku zo včera, ako druhé som robila rizoto zo slovenskej ryže s kuracími prsiami a zeleninkou, navrch strúhaný údený syr, práve som dopiekla mrkvové šatôčky s domácim slivkovým lekvárom - mňam sú úžasné 😉 a pridávam foto včerajších oškvarkových sopiek, pekný dník prajem 😉

loknicka
14. feb 2014

my dnes klasika - segedinsky gulasik... 🙂

danielaj
14. feb 2014
katussska24
14. feb 2014

@irsina83
@danielaj baby proste furt zasnem nad vami 🙂

danielaj
14. feb 2014

@katussska24 🙂 ďakujem 🙂

zuzyynka
14. feb 2014

My dnes budeme mať fazuľa s párkom. 😉 😉 😉

lucinkab
14. feb 2014

my dnes, zeleninová čínska polievka s ryžovými rezancami 🙂 a kuracím maskom 🙂 recept máme z ultra rýchlych minutiek Jamieho Olivera. Ja jeho varenie zbožnujem 🙂 . A ešte rozmýšlam upiecť dáky koláčik s ovocím, asi klasickú bublaninu 🙂 . Zajtra ale slovenská klasika v podobe bryndzových halušiek so slaninkou 🙂

adamnela
14. feb 2014

spenatovu polievku a francuzske zemiaky 🙂

oktobermimi
14. feb 2014

langoše 🙂

lydia22
14. feb 2014

@danielaj prosim ta mas tie mrkvove tasticky v albume? Chcem pozriet recept

daniz
14. feb 2014

na rozkaz detí tuniakové špagety.

irsina83
14. feb 2014

@katussska24 Dakujem 🙂

1977
14. feb 2014

@danielaj Mozem poprosit recept na mrkvove tasticky?Diky

shania31
14. feb 2014

@irsina83
Uzasne, ako to vsetko stihas 🙂 Ja pri mojich dvoch stihnem ledva im navarit a nam nieco drobne 🙂

irsina83
14. feb 2014

@shania31 co ja viem, vsak mala je v skolke a malinky dobre a dlho spinka tak sa mozem vysantit. a mna to strasne bavi.

luciaq
14. feb 2014

dnes cakame navstevu z vychodu tak makam od rana: zeleninova struhana polievocka pre decka s cestom, pecene kurca s plnkou a ryza. pre decka spravim jablckovy kompot a pre nas uhorkovy salat. ak stihnem svihnem nejaku rychlu bublaninu do rury

danielaj
14. feb 2014

@1977 páči sa
🙂
Mrkvové šatočky

250 g masla alebo tuku, 250 g nastrúhanej mrkvy na jemno, 350 g polohrubej múky , 1 prášok do pečiva, vypracovať cesto, dať na pol hod. do chladničky, vyvaľkať na 3 mm , plni´t lekvárom, piec´t na 180 st. po upečení posypať cukrom
@lydia22 idem napísať aj do albumu 😉

shania31
14. feb 2014

@irsina83
Aha malinku mas v skolke, tak to ano a pokial malinky spi dobre- tak mas priestor. Moje dvojky maju strasne nevyspytatelny spanok......

briketa
14. feb 2014

@lucinkab tiez mam velmi rada Jamieho, mam vsetky jeho kucharky

lucinkab
14. feb 2014

@briketa ja som dostala DVD čka 🙂 od M spolu s medeným hrncom 🙂 chýba mi len séria o minútkach 🙂