Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte, u nás sme dnes mali kuraciu polievku s mušličkami, kuracie prsia na prírodno, zapečené so šunkou a údeným syrom, k tomu ryža a zeleninový šalát. K tomu na priberanie tiramisu.
naša večera tuniaková pomazánka, pletienky 🙂
u nas na veceru..,ze "ciganske halusky"🙂))......
Recept na domáci jogurt
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1290-rec...
@slimstar Robila si ho?
Dojedala sa kuracia polievocka, ja som si osmahla na cesnaku krevety, neskutocnu chut som na ne dostala 😉 🙂 Muz mal kuracie nugetky so salatom z cottage cheesu.
@ivetka1981 mozem receptik na dzus???? Je robeny z cerstvych pomarancov?
@boubelka0021 áno..z čerstvých pomarančov.. Suroviny: 3 pomaranče,2 väčšie mrkvy, 1kg cukru,2-3ČL kyseliny citrónovej.....Pomaranče aj mrkvu pokrájaš na väčšie kúsky a povaríš v litri vody...asi hodinku varíš...medzitým si dáš do väčšieho hrnca 5L vody s 1kg cukru povariť(nech sa cukor roztopí)....uvarené pomaranče aj mrkvu pomixuješ na jemnú kašu,vleješ do hrnca s vodou a cukrom,dochutíš kyselinou citrónovou...ono záleží na pomarančoch,ak sú kyslejšie,dáš menej kyseliny ak sú skladšie,dáš viac...pomiešaš a leješ do fliaš...nehaj vychladnúť ot vorené fľaše a potom zatvor vrchnákmi
@ivetka1981 a netreba to cedit????Necitit tam kusky ovocia?
@zklimekova Nádherná torta, a tie postavičky... Ovečky nemajú chybu
@boubelka0021 ak máš dobrý mixér,nemusíš..ak to chceš úplne hladké,preceď si..ja tam chcem cítiť mini-pidi kúsocôčky..ako ked kupiš džús s dužinou
@ivetka1981 tak to chuti ako ked kupis dzus z obchodu??? Tak taky potom urobim..... Kolko ti vyslo flias myslim objemovo
@boubelka0021 vyšli mi ako na obrázku vidíš..4 fľaše po 1,5L
@boubelka0021 a chutí ako ten z obchodu..je úžasný
@ivetka1981 fiiha dost tak to skusim a dam info 🙂
@luciok ďakujem, syn povedal, že sú také vyhúkané :D
@ivetka1981 super receptík 🙂 predpokladám, že sa skladuje v chladničke, ako dlho vydrží?
@ivushqa ja ho mavam v špajzi a za tri dni je fuč 😉
mamičky prosím vás poraďte nejakú úplne jednoduchú čokoládovú plnku na tortu... nie som nejak najlepšia cukrárka, ale chcem upiecť synovi tortu na narodeniny 😀
žemľovku z vianočky a polievku ešte neviem - večer som upiekla kváskový chlebík tak by sa hodila nejaká na kyslo.... a dojeme palacinky z večere
@leanax ahoj ,najjednoduhšia je asi taká,že si uvaríš čokoládový poding v 300ml mlieku,ked vychladne vmiešaš maslo a roztopenú čokoládu
U nás dnes šošovicová polievka, zapekaná cestovina so zeleninou, párkami a syrom 🙂
ahojte, dnes šošovicová na sladkokyslo ,zemiakové placky s ovs. vločkami , poobede jogurtové muffinky s čučoriedkami, nech má mm čo mlsať pri hokeji 😉
takže my dnes mixovaná zeleninová polievka, pečené kura na zemiakoch a ešte včera som piekla mufiny, brumíkov... ani vás nestíham čítať lebo mám doma na prázndninách ďalšie 2ks detí 😀 😀 😀 takže spolu 4ks detí, veselo je u nás 😎

My sme dnes dojedali zo vcera vyvar a divinu so zemiakmi aj cervenymi zemiakmi na plechu pecene a dnes kym chlapi isli na prechadzku tak len rychlo puding a listkove rychlovky,zajtra sosovicovu polievku a druhe neviem,idem sa inspirovat vami 🙂