Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zemlovka s jablkami a tvarohom
Tak u nas za posledne dni, kedze som sa tu velmi nevyskytovala 😉
luskova fazulkova polievka, telacie medailonky v smotanovej omacke so sampinonmi, halusky
zeleninova polievka s pecenovymi haluskami, kuracie masko so zeleninkou vo woku + ryza s vajickom
mrkvova polievka so zavarenym vajickom, cestoviny so zeleninou (baklazan, paradajka, cesnak), nakoniec trochu fety.
Spaldove palacinky s ceresnovym lekvarom
🙂
vikendove menu este neviem.🙂
@1977 skusala som vela receptov no tento recept je pre mna najlepsie,kazdy si chvali moje buchty ci knedle na pare,neolutujes urob ako tam pise akurat daj trosku viac mlieka
Spenatovo cuketova polievka s mrvenickou a zemiakmi.
Zapekane kuracie prsia so syrovou-sampionovou omackou a kukuricou, kolienka.
Na veceru sedliacka omeleta (s oprazenými zemiakmi a kukuricou).
@boubelka0021 mozes napisat receptik na ten dzusik?dakujem pekne
konečne som si našla čas vás prečíta, čo dobré ste zase pripravili 😉 ...aj ja som varila, ale ten týždeň nejako nestíham písať...v utorok, segedínsky guláš a knedľa, v stredu som bola s malou na karneval MŠ tak len rýchla krupičková polievka s rozšľahaným vajíčkom a brokolicou, grilovaný hermelín , pre niekoho zemiaky, pre niekoho zeleninový šalát, včera sa dojedla polievka a na druhé ryža a soté so zelenou fazuľkou, dnes syrová polievka, šošovicový prívarok, vajíčko na tvrdo, alebo opekané klobáska, chlieb 🙂
@katkas1 mame mrazene cucoriedky, takze davam tie....a ked ich pozatlacam lyzickou tak su skoro po celej mafinke...a tie s kuskami cokolady su tiez tak, ze co hryz, tak sa tam cokoladka najde...podla mna su fajn...ved vyskusaj...u nas padnu hned...manzel si ich brava k jogurtu do prace....pokial davas tie kusky cokolady, tak papierovy kosicek je dost nutny, lebo keby si ich chcela take horuce vykopit z formicky, asi by sa ti rozpadli....no ked vychladnu a uz to odliepame z kosickov papierovych pri jedeni, tak to drzi...
len take ciste vanilkove som ich este nerobila...vzdy sa minimalne nejake to ovocie najde 🙂
Hovädzie na víne s tagliatelle + smotanová torta 🙂 Nenáročná klasika
@pena33 v mojom fotoblkoku mam recept alebo na str.2850 je recept
@hatapkagb na str.2850 je receptik alebo v mojom fotobloku
@gabikkas papierove kosicky mam , a ja chcem robit cisto vanilkove, svagrina mi minule poslala tiez cisto vanilkove len vrch potom poliala cokoladovou polevou a boli naozaj perfektne, najlepsie ake som jedla, super makkucke, stavnate, ale recept mi posle az cez vikend za to zhanam zatial iny 😉
naša večera zapekané bagetky (šunka, syr, cherry rajčiny) 😉
Pečený guláš v rúre.
ahojte, ja som dnes varila cícerovú polievku, lievance s tvarohom a javorovým sirupom 😝 😉
dnes na veceru hraskova omeleta a na zajtra je namocena velka biela fazule. Bude na kyslo. 🙂
@gabikkas nie to su tie od teba, vyslo mi tusim 31 ale musim povedat ze su sladke az, az. a tie figurky som kupovala v lidli, mali raz v akcii ale niektore z tych kvietkou su z marsmallow hmoty co mi ostali od torty, vobec som to nemala v plane takto cackat, to ma len za jazdy napadlo tak nech maju decka radost, ideme na vikend ku svokrovcom, nedelu mame akoze oslavu na svokrine narodky tak nech sa tesia, inak pustili sa do nich zabce hned ako som vybrala z rury, syn len chodil akolo mojej riti a stale len chutia mi mamka, chutia, take hole mi chutia, dcera si nakazala kakove tak do kuska cesta som supla kakao tak uvidime zajtra ako budu chutit. a este som piekla aj ten pudingovy kolac s kyslou smotanou na vrchu. A inak ty zvyknes robit figurky?ja robim torty potahovane ale len pre deti na narodky a teraz som prvykrat robila s k2 a musim povedat ze nikdy viac ani na potah a uz vobec nie na modelaz, tak sa mi to roztekalo ze az 😠
Špenát so zemiakmi a volským okom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/515-spen...
@katkas1 no, pravdu povediac velmi sa mi nepodobaju na tie moje...ja ich mam v strede vypukle, take kopceky, ty ich mas tusim rovne...sladke? tak mozes dat 3/4 salky kryst.cukru nabuduce...
...no, K2 je iba na potahovanie, je velmi makka na modelovanie figurok, nie je na to urcena...ja pouzivam len smartflex velvet, je super aj na potahovanie aj na modelovanie...davnejsie som robievala doma z cukrikov, ale nestoji mi to za to sa s tym babrat za tu cenu smartflexu...

Baby poradite ete som nikdy nerobila parene buchty.Date recept? 😉 😉