icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
22. feb 2014

dnes som varila polievku halászlé, a druhé langoše obyčajné s cesnakom, syrom, kečupom, smotanou, aké kto chcel aj plnené pizza langoše 😉

zklimekova
22. feb 2014

pre najmenšiu syrová polievka od včera, guláš...na chlieb sme si spomenuli, až keď sme dopapali :D...a pizza z pizzerie 😉

zklimekova
22. feb 2014

a piekla som čučoriedkovú bublaninu 🙂

marlenka75
22. feb 2014

Hovadzí vývar, sviečková na smotane, hovadzie maso, knedla.

meinkonka
22. feb 2014

@marianna2468 ahoj cca podla tohto receptu, len trosku som to pozmenila podla chuti http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=26453 a vcera som robila zasa, ale dala som tam aj 3 rozmixovane zemiaky a boli este lepsie. a pecene na panvici su ovela chutnejsie ako v rure - aj tak som skusala 😉

bobinkask
22. feb 2014

@klapinka mne chutila 😵 muž jedol na večeru len klasiku, ale zostalo z tej karfiolovej a na druhý den ju dojedol,tak som sa ho opýtala či nič nezistil 😉 ... že nie 😕 som mu povedala, že to bola tá s karfiolovým cestom...jeho reakcia...hej? chutilo mi to 😵

bobinkask
22. feb 2014

ahojte...včera som varila zeleninovo- šampionovú omáčku s gorgonzolou a špenátovou polentou, polievku sme dojedli zo štvrtku kurací vývar, dnes lusková kremová polievka a meteník so slaninou a dali sme si k tomu trošku bazalkového pesta a rýchli vločkový koláč s bielymi ríbezlami a malinami

slimstar
22. feb 2014
naty1987
22. feb 2014

@hrablica prosim ta das mi recept na ten smotanovy osuch??? vyzera skvele 🙂 dakujem

hrablica
22. feb 2014

@naty1987 spravis si kvasok (na pol kg muky polovica drozdia a cca 2 dcl mlieka), do misy si das pol kg polohrubej muky, sol, 1 vajce, asi 50g masla/margarinu, ktory sme si zohriali v mikrovlnke(nesmieme liat priamo na vajce) a kvasok. Vypracujeme hladke trosku lepive cesto, mokrymi rukami roztiahneme po plechu a nechame asi pol hodinu kysnut. Vymiesame 2 kysle smotany s troskou muky a solou, rozotrieme na cesto. Ja to robim bud len takto alebo este posypem oprazenou cibulkou a slaninkou. Pecieme pri 180°C asi 30 minut. Ruru nepredhrievame 🙂

marianna2468
22. feb 2014

@meinkonka diky za recept a radu 🙂

m_ij_ka
23. feb 2014

naše raňajky, smotanový jahodový jogurt, rohlík, 😉

lydia22
23. feb 2014

Dnes šošovicová polievka a kurací paprikáš s haluškami

natalii6
23. feb 2014

Ahojte chcem sa opytat tie ktore robite torty ci by mi niektora zvas co ste z BA nespravila postavicku spidermana material si viem kupit alebo by som si ho zaplatila dufam ze nejaku dobru zenicku najdem vopred dakujem

natalii6
23. feb 2014

a my mame hovadziu polivku + pecene kura a ryza a idem spravit nejaky tvarohovy kolacik + piza stangle od Danielaj🙂

vivusika
23. feb 2014

my dnes zeleninovú polievku s kvasnicovými guličkami, španielsky vtáčik na prírodno s ryžou 🙂

mami.sk
23. feb 2014

dnes varí manžel kuraciu rolku s šunkou a syrom / z vykosteného kuraťa/ s tarhoňou, príloha zeleninový šalát a slepačí vývar s rezancami 😉

domincek
23. feb 2014

my mame dnes vyvar s fliacikmi a panenku plnenu prazenivkou so slaninkou a kapiou obalenu v proschute so zemiakovy pyre a zeleninkovym salatom... 🙂 peknu nedelu babule.........

hwiezdinka
23. feb 2014

my dnes mame nedelnu klasiku: pecene kurca s plnkou, zemiakovu kasu, k tomu dusenu baby karotku a slepaciu polievku zo vcera 🙂 peknu nedelu 😉

marlenka75
23. feb 2014

Hovadzí vývar od včera, zemiaková kaša, karfiolové placky zapekané so syrom,uhorkový šalát, jablkový koláč.

katussska24
23. feb 2014

Vege nedeľa 🙂 Zeleninová polievka s cervenou sosovicou +pecene zemiaky na rasci s bryndzou 🙂 ale ulutostilo sa mi muza, ma ja kuracie pod hruskou a na veceru rozmrazujem jaternicu 😉

luciaq
23. feb 2014

ahojte maminky.dnes sme varili spolu s polovickou: ja: hovazdia polievka s rezancami a vyprazany karfiol,zemiaky s petrzlenovou vnatou a uhorkovy salat.
polovicka: kuracie sote s hubovou omackou a penne. kuracie sote s citronovou omackou a opekane zemiaky

lululka555
23. feb 2014

ahojky baby 😎 ,ja som včera nevarila ,celý den sme neboli doma a dnes kuracia polievka, živanská ,k tomu šalát hlávkový a idem upiecť ešte perník 😉 😵
peknú nedeľu 😎

levandullka
23. feb 2014

@lululka555 Ja som robila perník včera, no čistá katastrofa… Vo vnútri surový, zhora čierny… Až sme napokon zistili, že sa nám nejako pokazila rúra ☹. Práve ,,včas" keď budúci týždeň čakáme návštevu a v stredu má polovička narodeniny a chystala som sa piecť tortu 🙂

lululka555
23. feb 2014

@levandullka noo to nepoteší 😖 , aku ideš piecť tortu??? ( teda ak bude rúra pojazdná ) potrebujem neakú inšpi,pretože aj ja mám koncom týždňa narodky a chcem tiež niečo upiecť... 😉

levandullka
23. feb 2014

@lululka555 Plánujem cheesecake, ten má A. najradšej 🙂. Je to jednoduchý, vďačný a extreeemne kalorický koláčik 🙂. Ale ak nebude rúra pojazdná, bude to zrejme tiramisu, alebo si ,,požičiam" rúru u susedovcov 🙂. Aaa keďže neviem kedy presne máš narodeninky, tak takto popredu… Všetko najlepšie 🙂 😵

titkovamiriam
23. feb 2014

@lienka2 tak z mleteho masa robim-klasika fasirku,pecenu,vyprazanu,lasagne,rozne omacky na cestoviny,plnenu papriku,plneny kapustny lista inu plnenu zeleninu,koložvarsku kapustu, 🙂

Ja dnes robim klasiku vepro zelo knedlo,včera bola kuracia pečienka so zemiakmi a v piatok palacinky 🙂 a kedže odchadzame na prazdniny k babke ozvem sa az o tyzden 🙂

madono
23. feb 2014

U nás dnes hovädzí vývar s mrveničkou, plnený bôčik klobáskovým mäsom, pečené zemiaky a šalát coleslaw a ku káve venčeky. 😎 😎 😎

lululka555
23. feb 2014

@levandullka dík, ja som inak tiež rozmýšľala o tej makovo-tvarohovej torte,niečo ako cheesecake,ale pýtala som sa mm a že radšej niečo ovocné,tak uvidím...Aj tiramisu je dobrý nápad 😉

chloe001
23. feb 2014

Kuraci vyvar, kuracia rolada (v kuracich prsiach - pecienka, vajicko, petrzlenova vnat), zemiakovo-petrzlenova kasa. Dezertik panna cota.