Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
....dnes zeleninova polievka a rizoto 🙂
u nas dnes bude madarsky gulas s knedlikom a zeleninkova polievocka 😀 a prave sme dopapali koložvarsku kapustu este od vcera 😉
dnes kuracie prsia so zeleninou a nivovou omackou.. dufam ze ostane aj na zajtra 😀 😀
dadulka mnam punčak!!!!
Dnes čo chladnička poskytne a zajtra asi zemiakový, alebo kelový prívarok + sekaná a čerstvé tvarohové rožteky...
ahojte 🙂 ja som dnes polievku mrveničku s kuriatkami a palacinky s tvarohom a aj lekvarove a zo včera ostalo ešte aj pečene kura+ryža a ananasovy kompot 😎
ahojte 🙂 ja som dnes robila francuzske zemiaky a paradajkovu polievku...
ja som vcera robila masko s ryzou a paradajkovu polievku a dnes halusky s kapustou 🙂
ahojte 😉 u nás dnes plnená kapusta a bude aj na zajtra 🙂
ja som zmenila polievku idem robit zamatovu 😀
francuzka polievka,pečená klobáska s chlebíkom (nebolo času variť) a zajtra budú asi palacinky
francúzke zemiaky a brokolicová polievka, deti jedli zemiaky 3x, čo im tak chutili...
ahojte, nemate nejake typy na "jednohubky" nieco ako pizzove kolaciky napr. ked pride navsteva co by sa dalo rychlo zbuchat 🙂)
@salvinka alebo len listkove rozvalkaj,potri vajičkom a posyp syrom,rascou a hotovo len upeč
dnes slepacia polievka z chrbtov a kvazi "cina" s ryzou
babule, neviete mi poradit v ktorom supermarkete je v akcii teraz losos? aj mrazeny moze byt
benne 😉 mnamky mnam 😉
Happy Metro malo teda mava vzdy niaky druh no neviem ako ho mas po ruke-a ja dne neviem co este uvarím láka ma rizoto
pekne ranko ja dnes nevarim 🙂 svokra nam poslala lečky s kapustou mnam mnam 🙂 😉
dobré ránko...ja sa najprv musím donútiť do tej zimy do obchodu 😝 .variť budem bravčový gulášik 😉
my máme dnes špekáčky s cibulkou, vajíčkou a chlebom 🙂 pozerala sme včera Hogo Fogo Homlka a jedly ich tam tak sme dostali chuť 😀
@benne ako robíš tie jablkové šúlance? Vyzerá to dobre 🙂
my dojedame leco od vcera, kura este od nedele, po plese nikomu moc nechuti uz treti den😀DDD
mam doma kopec vanilkovych strukov, musim to zacat likvidovat.
mate niektora overeny recept na panna cottu?
pripadne ine vanilkove recepty?
tak my dnes kuracie mäsko v horčicovo-medovej omáčke s hranolkami... a večer by som spravila tašičky z lístkového cesta plnené kečupom,syrom a salámou 🙂
@zamilovana je to recept zo str.283 celkom hore prvý...tu z tejto diskusie.. som robila prvý raz a boli super... 😝 (sa ešte oblizujem) 😀

ja prave dovaram cesnacku a rezance s domacim tvarohom