icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

norikk
22. feb 2011

ja prave dovaram cesnacku a rezance s domacim tvarohom

peta268
22. feb 2011

....dnes zeleninova polievka a rizoto 🙂

lucustek
22. feb 2011

u nas dnes bude madarsky gulas s knedlikom a zeleninkova polievocka 😀 a prave sme dopapali koložvarsku kapustu este od vcera 😉

salvinka
22. feb 2011

dnes kuracie prsia so zeleninou a nivovou omackou.. dufam ze ostane aj na zajtra 😀 😀

titkovamiriam
22. feb 2011

dadulka mnam punčak!!!!

daniz
22. feb 2011

Dnes čo chladnička poskytne a zajtra asi zemiakový, alebo kelový prívarok + sekaná a čerstvé tvarohové rožteky...

morca3
22. feb 2011

ahojte 🙂 ja som dnes polievku mrveničku s kuriatkami a palacinky s tvarohom a aj lekvarove a zo včera ostalo ešte aj pečene kura+ryža a ananasovy kompot 😎

mery2385
22. feb 2011

ahojte 🙂 ja som dnes robila francuzske zemiaky a paradajkovu polievku...

murinka
22. feb 2011

ja som vcera robila masko s ryzou a paradajkovu polievku a dnes halusky s kapustou 🙂

dadka22
22. feb 2011

ahojte 😉 u nás dnes plnená kapusta a bude aj na zajtra 🙂

muskam
22. feb 2011

@lucustek aj my mame kolozvarsku kapustu. Dnes este urobim syrovu polievku. 😵

titkovamiriam
22. feb 2011

ja som zmenila polievku idem robit zamatovu 😀

titkovamiriam
22. feb 2011

jejej a zasa ja ani palacinky som nezapekala,no spravila som tuniakový šalat 😉 ,polievočka je neskutočná milujem čerstvý zazvor!!!!,no a palacinky s marhuľovým džemom-2l mlieka-kg múky-uf

eva7780
22. feb 2011

francuzka polievka,pečená klobáska s chlebíkom (nebolo času variť) a zajtra budú asi palacinky

lyongirl
22. feb 2011

francúzke zemiaky a brokolicová polievka, deti jedli zemiaky 3x, čo im tak chutili...

salvinka
22. feb 2011

ahojte, nemate nejake typy na "jednohubky" nieco ako pizzove kolaciky napr. ked pride navsteva co by sa dalo rychlo zbuchat 🙂)

zajo79
22. feb 2011

@salvinka zatocit listkove cesto, naplnene ako pizza.. rozkrajat na kolieska, upiect.

titkovamiriam
22. feb 2011

@salvinka alebo len listkove rozvalkaj,potri vajičkom a posyp syrom,rascou a hotovo len upeč

tin007
22. feb 2011

dnes slepacia polievka z chrbtov a kvazi "cina" s ryzou

benne
22. feb 2011

Z morčacieho vývaru šošovicová na sladko, varím len sebe a 11-mesačnému, tak toho veľa nemám čo fotiť 😀 ; včerajšie jablkové "šúlance" a na večeru jablková štrúdla (mali chladené štrúdlové cesto v akcii, no nekúp to - a večera na stole 😉)

happy8051
22. feb 2011

babule, neviete mi poradit v ktorom supermarkete je v akcii teraz losos? aj mrazeny moze byt

dannynka
22. feb 2011

@lucustek dakujem za tip na koložvárku,hned ako som si poobede prečítala Tvoj prispevok vedela som že ju ešte dnes chcem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a stihla som dopiekla sa o 21-30 😀 😀 😀

titkovamiriam
23. feb 2011

benne 😉 mnamky mnam 😉
Happy Metro malo teda mava vzdy niaky druh no neviem ako ho mas po ruke-a ja dne neviem co este uvarím láka ma rizoto

kibuk
23. feb 2011

pekne ranko ja dnes nevarim 🙂 svokra nam poslala lečky s kapustou mnam mnam 🙂 😉

evinkal
23. feb 2011

dobré ránko...ja sa najprv musím donútiť do tej zimy do obchodu 😝 .variť budem bravčový gulášik 😉

zamilovana
23. feb 2011

my máme dnes špekáčky s cibulkou, vajíčkou a chlebom 🙂 pozerala sme včera Hogo Fogo Homlka a jedly ich tam tak sme dostali chuť 😀

zamilovana
23. feb 2011

@benne ako robíš tie jablkové šúlance? Vyzerá to dobre 🙂

zuzka1.
23. feb 2011

my dojedame leco od vcera, kura este od nedele, po plese nikomu moc nechuti uz treti den😀DDD

mam doma kopec vanilkovych strukov, musim to zacat likvidovat.
mate niektora overeny recept na panna cottu?

pripadne ine vanilkove recepty?

mucinka15
23. feb 2011

tak my dnes kuracie mäsko v horčicovo-medovej omáčke s hranolkami... a večer by som spravila tašičky z lístkového cesta plnené kečupom,syrom a salámou 🙂

benne
23. feb 2011

@zamilovana je to recept zo str.283 celkom hore prvý...tu z tejto diskusie.. som robila prvý raz a boli super... 😝 (sa ešte oblizujem) 😀