Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@maca242 čím si plnila tú slanú tortu? Je veľmi pekná 🙂
Kedže este aj dnes teploty, tak špagety bolognese boli rychlo hotové a zarovno s detmi šup spinkať
@a2303 u nas najpr dcera kiahne 2 tyzdne, potom kiahne syn aj manzel, manzel bol tak zle ze bolo tak ze pojde aj do nemocnice tiez 2 tyzdne, a teraz uz druhy tyzden ma dcera zapal priedusiek, minuly tyzden dostala antibiotika ale vobec sa jej to nezlepsilo prave naopak zhorsilo, tak pondelok dostala dalsie ale zatial ziadne zlepsenie nevidim.Ak budu este aj buduci tyzden doma hodim si uz slucku, uz mi aj plakala ze jej chybaju kamarati, no co uz 😖
Ja dnes kuracie masko na zelenine s ryzou... 🙂
tortu pre milacika 🙂 vyzera takto :P zase som sa objedla cokolady :D
http://www.sikovnamamina.sk/orechova-torta/
Kremova spenatova polievka z listov s krutonmi, granadir a zo vcera ostal po jednej porcii domaci piskotik
dnes brokolicová krémová polievka, tá ostala aj na zajtra, vyprážané rybie filé, zemiaková kaša, mrkvovo jablkový šalát s kúskami pomaranča, losos s pomarančami, tymiánom....zajtra bude bravčové mäsko pečené spolu zo zemiakmi a nejaká zeleninka k tomu 😉
naše raňajky puding s piškótami
@maca242 kraaasna je... by som si zakusla hned 😵 taketo by mi ulahodilo viac ako sladke 😎 mozem sa spytat na postup? by som niekedy vyskusala 😉
Dnes som dostala volno od mojho milacika 😀 vraj nevarim, donesie obedy z prace.. 😎 poobede ideme na predzeny vikend k rodicom, sice aj kvoli vybavovackam, ale aj tak za tesim znova na nejaku zmenu a volnooo 😵
zklimekova-dobry den prosim poslite mi receptik na tu tvarohovu-makovu zebru...dakujem velmi pekne...chcela by som to vyskusat len neako nemam cas tu hladat recept....
Dnes zeleninova polievka s haluskami,kuraci a sampionovy paprikas s celozrnnou cestvinou
no rybka nam zo vcera ostala, a este k tomu robime mrkvovu polievocku zo zelerom...
my zo včera kalerábová polievka a fašírka pečená v rure k tomu zemiaky a kyslé uhorky
@milan_branik mňam , super papanie , ja bych len tú smotanu vynechal, ak sa teda bavíme o veľmi zdravom jedle , inak mňam
ahojte . ja som včera varila len ozaj pôstne na olivovom oleji som podusila por a cuketky, pridala som horalku, trošku soli, kurkumu, drvený kmín a jemne wochestrovú omáčku , podusila tak al dente. potom som to len premiešala s na hrubo nakrájanými zemiakmi,uvarenými v šupke. , na vrch sa to potom ešte ozbodilo bielym jogurtom a bolo to neobyčajne dobré jedlo, na to ,že to bolo také "plané", dostala som aj pochvalu od pána tvortstva xixixixi, že aké vynikajúce 😀

naša večera syrové jednohubky 😉