Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
slepačí vývar, zemiakové pyré s fašírkami, čalamáda 😉
@lydia22 dakujem pekne. je to moja prvotina a vobec to nebolo tazke. len som tam intuitivne daval veci, co mi dosli pod ruku a islo to same. co ale odporucam - najprv si z chlebika poodkrajovat korku zo vsetkych stran. ja som to robila z tmaveho toastoveho. aj ked tam nie je tvrda korka, radsej som ju odkrojila, aby sa to lahsie krajalo. a celu som ju zboku len natrela nivovou natierkou (bola najtekutejsia), aby sa prilepili boky. finito 😀
dnes fr. polievočka a palacinky s marhuľovým domácim džemom.
polievka je od vcera a k tomu kuracie stehna s ryzou a kompotom, gulas sa presuva na zajtra a bude aj na sobotu, nedelu bude slepaci vyvar a fasirka so zemiakovou kasou, len neviem ako kolacik upeciem
my dnes pečené kuracie stehná na zázvore a citróne, k tomu pečená cvikla a mrkva, ryža
Krémová brokolicová polievka a francúzske zemiaky....
ahojte ja tento týždeň nejak nestíham, ale moje varenie: v pondelok sme dojedli z nedele ražničie a slepačiu polievku, utorok-streda zeleninová polievka, vyprž.karfiol, zemiaky, dnes som robila hráškovú polievku a zapekané cestoviny budeme mať aj na zajtra.ešte vymyslieť niečo na sobotu a nedeľu....
Dnes varim kuraci stroganov a slovensku ryzu k tomu ... Dobru chut 🙂
Tak dnes som sa len trochu hrala s jedlom, kedže sa stále necítim dobre a maly chytil cez noc teplotu, rodina je hlavna a hlavne chlap, tak bude plnená paprika a knedlu nech chlop po ceste domov kúpi 🙂
@levandullka ahoj, ako si včera dopadla? čo si nakoniec vykúzlila ? 😉
Zeleninové rizoto a pórovo-mrkvová polievka so smotanou a máme aj makové buchty na pare 😉
@lululka555 tááák na toho lososa by som sa dala pozvať, vyzerá úžasne 😉
ahojte...pondelok, utorok som nevarila dostali sme z oslavy zemiakový šalát, rezne, kolače...včera mrkvovo-cukinová polievka s kuskusom, ryžový jablkovo-kokosový nákyp s kompotom , plnený chlieb šunkou a syrom gorgonzola,paprikou... a dnes včerajšia polievka lazane s kozím syrom a špenátom a na večeru som spravila pizza veniec s roznou náplnou
Bravčový guľáš s knedlou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1325-bra...
@zklimekova tortička vyzerá úžasne 😵 hned by som si dala, ale ked ja mak nemooožem ☹ dal by sa tam nahradit aj niečím iným?
ahojte, včera som varila polievku zo strúhanej zeleniny + karfiol a halušky, dusenú bravčovú aj kuraciu pečienku, ryžu, kyslú uhorku k tomu, a koláčik Mravenisko, dnes tá istá polievka a zapekaný karfiol, brokolica so smotanou, vajíčkami a syrom, hranolky, ľadový šalát 😉
@bobinkask bola super, myslím že by to bolo super aj ovocné 😉
@zklimekova ... aj s orechami by to mohlo byt dobré 😉 možno niekedy vyskúšam ...mna zaujalo aj takéto niečo 🙂 http://adkas-tastyfood.blogspot.sk/2011/08/visn... v mrazáku sa mi povalujú ešte nejaké višne asi skúsim ako nedelný koláčik 😵

Ahojte zienky, do tejto skupiny sa da nejako pridat, alebo nie, aby sa mi zobrazovali prispevky z tejto skupiny?Dakujem