icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
5. mar 2014

naša večera syrové jednohubky 😉

adkoalauri
5. mar 2014

@maca242 čím si plnila tú slanú tortu? Je veľmi pekná 🙂

nakup
5. mar 2014

Ahojte u nás diétne papanie hoky na masle, varené zemiaky a wok zeleninka 🙂

adka0029
5. mar 2014

@a2303
Waw, ďakujem za skvelý recept, moje dve detičky ich práve dojedli. Sú fakt chutné 🙂

trinity888
5. mar 2014

Kedže este aj dnes teploty, tak špagety bolognese boli rychlo hotové a zarovno s detmi šup spinkať

katkas1
5. mar 2014

@a2303 ja som takto s detmi doma uz siesty tyzden, uz je to naozaj des ☹

a2303
5. mar 2014

@adka0029 Som veľmi rada, že chutilo 😵 aj mojim drobcom veľmi chutilo 😵

a2303
5. mar 2014

@katkas1 To je mi ľúto :( choroba? alebo čo tak dlho? ja som z toho už fakt zúfalá.... ☹ 2 týždne teploty, antibiotiká obaja aj ja... po dobratí antb. malá kiahne a o dva týždne na to aj malý.. :( a tak strašne mi je ich ľúto ☹

katkas1
5. mar 2014

@a2303 u nas najpr dcera kiahne 2 tyzdne, potom kiahne syn aj manzel, manzel bol tak zle ze bolo tak ze pojde aj do nemocnice tiez 2 tyzdne, a teraz uz druhy tyzden ma dcera zapal priedusiek, minuly tyzden dostala antibiotika ale vobec sa jej to nezlepsilo prave naopak zhorsilo, tak pondelok dostala dalsie ale zatial ziadne zlepsenie nevidim.Ak budu este aj buduci tyzden doma hodim si uz slucku, uz mi aj plakala ze jej chybaju kamarati, no co uz 😖

motiilik
5. mar 2014

Ja dnes kuracie masko na zelenine s ryzou... 🙂

a2303
5. mar 2014

@katkas1 Juuuuuuj tak to máte tiež ťažké ☹ ☹ ☹ syn sa mi teraz tak veľmi vyhádzal, že je samý pluzgier ani zaspať nevie ☹ prajem skoré uzdravenie a pevné nervy

katkas1
5. mar 2014

@a2303 podobne 😉

titkovamiriam
5. mar 2014

dnes karfiolová polievka a bryndzáky 🙂

nikita308
5. mar 2014

@gianni Prosím ťa a koľko vážila tá torta???? Inak je to veľmi zaujímavé... 🙂

dulilinka
5. mar 2014

tortu pre milacika 🙂 vyzera takto :P zase som sa objedla cokolady :D
http://www.sikovnamamina.sk/orechova-torta/

lucikatn
5. mar 2014

Kremova spenatova polievka z listov s krutonmi, granadir a zo vcera ostal po jednej porcii domaci piskotik

dulilinka
5. mar 2014

@lucikatn mnaaaam to moze byt super, ja by som zajtra chcela skusit kremovu polievku z medvedieho cesnaku

zklimekova
5. mar 2014

dnes brokolicová krémová polievka, tá ostala aj na zajtra, vyprážané rybie filé, zemiaková kaša, mrkvovo jablkový šalát s kúskami pomaranča, losos s pomarančami, tymiánom....zajtra bude bravčové mäsko pečené spolu zo zemiakmi a nejaká zeleninka k tomu 😉

h2
6. mar 2014

Dnešný čokoládový koláčik na narodeninovú oslavu do roboty. 🙂

m_ij_ka
6. mar 2014

naše raňajky puding s piškótami

maminka2013
6. mar 2014

@maca242 kraaasna je... by som si zakusla hned 😵 taketo by mi ulahodilo viac ako sladke 😎 mozem sa spytat na postup? by som niekedy vyskusala 😉

maminka2013
6. mar 2014

Dnes som dostala volno od mojho milacika 😀 vraj nevarim, donesie obedy z prace.. 😎 poobede ideme na predzeny vikend k rodicom, sice aj kvoli vybavovackam, ale aj tak za tesim znova na nejaku zmenu a volnooo 😵

womankc
6. mar 2014

@a2303 mňám , prosím recept na tie paličky s dipom

malalucka3
6. mar 2014

zklimekova-dobry den prosim poslite mi receptik na tu tvarohovu-makovu zebru...dakujem velmi pekne...chcela by som to vyskusat len neako nemam cas tu hladat recept....

dulilinka
6. mar 2014

@h2 wow to vyzera super, co tam vsetko ide?

zarabono
6. mar 2014

Dnes zeleninova polievka s haluskami,kuraci a sampionovy paprikas s celozrnnou cestvinou

salma22
6. mar 2014

no rybka nam zo vcera ostala, a este k tomu robime mrkvovu polievocku zo zelerom...

lydia22
6. mar 2014

my zo včera kalerábová polievka a fašírka pečená v rure k tomu zemiaky a kyslé uhorky

womankc
6. mar 2014

@milan_branik mňam , super papanie , ja bych len tú smotanu vynechal, ak sa teda bavíme o veľmi zdravom jedle , inak mňam

womankc
6. mar 2014

ahojte . ja som včera varila len ozaj pôstne na olivovom oleji som podusila por a cuketky, pridala som horalku, trošku soli, kurkumu, drvený kmín a jemne wochestrovú omáčku , podusila tak al dente. potom som to len premiešala s na hrubo nakrájanými zemiakmi,uvarenými v šupke. , na vrch sa to potom ešte ozbodilo bielym jogurtom a bolo to neobyčajne dobré jedlo, na to ,že to bolo také "plané", dostala som aj pochvalu od pána tvortstva xixixixi, že aké vynikajúce 😀