icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
6. mar 2014

Ahojte. chcem robit pecene fanky na plechu,no chcela som sa spytat ci cesto musi stat celu noc vchladnicke? alebo mozem s nim hned robit? 🙂 Vdaka.

levandullka
6. mar 2014

@lululka555 Ahoj 🙂. Tak nakoniec som krasne ochorela (ako inac, vzdy ked sa na nieco taketo chystam tak sa mi nieco musi stat, naposledy som si skoro odrezala dva prsty 🙂 ), takze cheesecake urobil Adamko pod mojim vedenim z postele, sushi bolo v jeho rukach takisto a ja som horko-tazko v pokazenej rure urobila domace grissini 🙂. Ale vsetko malo uspech tak som veeelmi rada. Aha a este som urobila caprese jednohubky 🙂

m_ij_ka
7. mar 2014

naše raňajky párky s horčicou, rohlíky, čaj 😉

trinity888
7. mar 2014

Dnes na lenivca... Plnená paprika zo včera!!!

m_ij_ka
7. mar 2014

hovädzí vývar, restovaná pečienka s ryžou, uhorka 😉

rendita
7. mar 2014
evulienkaslx
7. mar 2014

spenatova kremova polievka a kura s ryzou na sposob kung-pao

lululka555
7. mar 2014

ahojte, dnes u nás vysmážaný karfiol, varené maslové zemiaky,zelenina, jogurtový dip 😉

lululka555
7. mar 2014

@levandullka tak skoré vyliečenie 😉 a s fotkami si sa ani nepodelila 😉

lucikatn
7. mar 2014

Dnes dojeme kelovu polievku. Na zajtra sa chystam robit bravcove kare podla http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14079 a bananovy chlieb /ak sa podari tak sem hodim foto/ 😀

daniz
7. mar 2014

dnes pstruh na zelenine a rasci a masle + pečivo + dresing

daniz
7. mar 2014

@natal12 ja som mala asi 2 hoďky a stačilo.

myrca_m
7. mar 2014

dnes zemiaková polievka a vrtule s tvarohom, včera sme mali sviečkovú na smotane od našich 🙂

michelle22
7. mar 2014

Baby chcela by som "ohurit" nove kolegyne v robote kolacikom🙂 poradite nejaky? Mam zasoby cucoriedkovych kompotov... 🙂

s_i_s_a
7. mar 2014

@myrca_m na tom prvom obrázku, to je knedľa nejako opečená? vyzerá to super 🙂

helka107
7. mar 2014

baby našla som na FB stránku,je asi nová, ale veľmi ma zaujala, všetci sa môžu pýtať čo chcú anonymne, pridávať foto, skúste kuknúť https://www.facebook.com/pages/Materstvo-a-rodi...

irsina83
7. mar 2014

moje ranajky, prazenica z 2 vajec, cottage, sambal oelek a kopec zeleniny, obed zeleninova polievka ala co chladnicka dala a kuracie fasirky so syrom, zemiakova kasa s mandlovym mliekom a vnatkou a zeleninovy salatik s horcicovy vinegrettom. Moj manzel ukoncil obed slovom MNAM 😉 Tak sa tesim. a na veceru bude losos, lebo fasirky boli iba z 2 prsicok a na veceru by uz neostali...

nmonika
7. mar 2014

Ja som prave dokoncila jablkovu zemlovku 🙂 mnam

tretulka
7. mar 2014

@maribar pod nazvom temy je "Paci sa mi" kliknes na to a vzdy ked sa prihlasis a pojdes na forum tak uz tam budes mat tuto temu v "kolonke" paci sa mi

maribar
7. mar 2014

@tretulka Dakujem

mima2778
7. mar 2014

Malemu polievku s hraskom,mrkvou a krupic.haluskami,my mame este kapustovu s udenym kolenom,granadir,paradajkovo cibulovy salat a ako dezert mascarpone so smotanou a ovocim 🙂

amdeis
7. mar 2014

U nas dnes a zajtra hraskova kremova polievka a na druhe pecene pliecko v omacke v jenskej myse a specle. Ako dezert bude ribezlovy sorbet.

cukrik580
7. mar 2014

fasirky a zemiakovy privarok, vcera zemlovka 🙂

monacanka
7. mar 2014

dneska uz varim slepaci vývar uz na vikend a zemiakovu kasu a bravcove kare v marinade a slivkovy kolac s posypkou

luciok
7. mar 2014

Ahojte, ja som dnes spichla len pár lievancov pre mňa a malého, zvyšok osadenstva dojedá rybie prsty. V jednej z tém o varení som našla toto: http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-mil... tak to asi zajtra vyskúšam. Ak bude drobec spolupracovať 😀
Pekný deň!!

m_ij_ka
7. mar 2014

práve som dopiekla bryndzové paličky, marhuľový koláč 🙂

zklimekova
7. mar 2014

paradajková polievka s haluškami, palacinky s jahodovým džemom a slivkovou nutelou 😉

m_ij_ka
7. mar 2014

naša večera tvarohovo jablková žemlovka 🙂

myrca_m
7. mar 2014

@s_i_s_a ano ano, na olivovom oleji sme si opiekli 🙂

slimstar
7. mar 2014