icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jani74
7. mar 2014
bijan
7. mar 2014

@luciok táto je mňamka.už som ju robila a je riadne sladká.na druhý deň je ešte lepšia,teda ak niečo ostane 🙂

lucikusik
7. mar 2014

Dnešná kalorická večera: šišky a langoše

luciok
7. mar 2014

@bijan Určite ju vyskúšam, od samého rána mi tečú slinky 😝

hyta
7. mar 2014

Ahojte, u nás sme dnes mali kelovú polievku a slivkové gule z mrazničky. Čakali sme návštevu, tak som upiekla krémeš. Zajtra bude kuracia polievka s rezancami, fašírky s vločkami a tvarohom, ku nim zemiaky a zeleninový šalát.

katarinakmp
7. mar 2014

@m_ij_ka ahoj, prosim ako si robila tie bryndzove palicky? Dakujem

katarinakmp
7. mar 2014

@bobinkask ahoj mohla by som poprosit receptik na pizza veniec? Dakujem.

m_ij_ka
8. mar 2014

@katarinakmp paličky robím z kysnutého cesta a do neho dávam bryndzu.

m_ij_ka
8. mar 2014

naše raňajky omelete so šunkou, kečup, pletienky, čaj 😉

bobinkask
8. mar 2014

@katarinakmp ahoj inšpirovala som sa podla tohoto http://www.hladatrecepty.sk/click/index/482282/... ale kysnuté cesto som robila takéto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2335 robila som z 500g múky a vyšli mi dva vence, ktoré som rozne naplnila každý kusok venca niečím iným...doma to chvalil muž aj deti že im to viac chutilo ako klasika pizza 😵

stellamaris
8. mar 2014

dnesne ranajky: prazenica s cibulkou a slaninkou,chlebik...................obed: varene zemiaky,pecene bravcove ,kapustovy salat 🙂

levandullka
8. mar 2014

@lululka555 Ďakujem 🙂. No nepodelila, lebo som v tom strese a zhone ani nestihla nič odfotiť ☹. Ale neboj, budúci týždeň čakáme trojdňovú návštevu, tak budú určite tiež nejaké špeciality a sľubujeeeem že odfotím 😀

bobinkask
8. mar 2014

ahojte ja mám dnes na pláne varit kelovú polievku s párkom, cícerové fašírky v rajčinovej omáčke s varenými zemiakmi a nutelový kvet...pekný MDŽ prajem všetkým

bubulacka
8. mar 2014

Baby musim sa pochváliť 🙂 ja som vcera robila svoju prvú fazuľovú "jokai bableves" s udenym kolienkom. Priznám sa, trosku som sa bála, co z toho nakoniec bude, ked som to koštovala v jednotlivych fázach varenia, ale nakoniec - výsledok je famózny 🙂
Svedčí o tom aj reakcia polovičky, ktorý ju jedol vcera na večeru, chce ju dnes aj na obed aj na večeru, a zajtra nemám variť nedeľný obed, lebo on chce fazuľovú 😀 😀 😀 😅
Mno - chvála Bohu, aspoň nebudem musieť variť 😝 len ci na tú nedeľu zostane 😀

bubulacka
8. mar 2014

@lucikusik my sme tam mali min. týžden 🙂 na druhy den som sa na nic nezmohla, iba som spala 😀 😅
A na siskach sme mali jahodovu penu, takze ďalšie kalórie k tomu 😀

lucikusik
8. mar 2014

@bubulacka no, tak to je šišiek ako pre armádu 😀 ale určite chutilo. Ako robíš tú penu? Ja som skúšala, ale mala som ju takú riedku

pamella2828
8. mar 2014

n vf

m_ij_ka
8. mar 2014

gulášová polievka, restovaná pečienka s ryžou, uhorka 🙂

luciaq
8. mar 2014

brokolicova polievka kralik http://www.labuznik.cz/recept/kralici-stehna-du... a priloha ryza a opekane zemiaky 🙂

biibiana
8. mar 2014

POMOOOOC!! Kuchárečky moje zlaté.. čo s vývarom ak je mútny ? Dala som tam pravdepodobne ešte nie celkom rozmrazené kura..a polievočka je teraz mútna .. je vôbec jedlá? a čo sňou ? ☹ ☹ ☹

luciok
8. mar 2014

Ahojte kucháročky, dnes je nádherný deň, sme väčšinou vonku, takže na obed len rýchlovka - špagety s paradajkovo párkovou omáčkou. Základ som urobila na cesnaku (cibuľu pri varení nepoužívam) a malo to úžasnú chuť. Takže je rozhodnuté, že pestovať budeme veľa cesnaku 😀
A už mám takmer hotovú Milka tortu, už ju musím iba poliať polevou a nechať vychladnúť.

luciok
8. mar 2014

@biibiana Určite je jedlá, akurát nie je pekná na oko 😀

bubulacka
8. mar 2014

@lucikusik najskôr pekne do peny vyslaham bielko so štipkou soli, aby držala tvar a potom pridávam jahodovy dzem a trosku cukru prask., v lete dávam čerstvé rozmixovane jahody 🙂
Šišky som robila len pre dvoch, len kapanek mi ušlo 😀
Tak som dala mame, babke, kamoskam, a my sme jedli este 3 dni 😀

tinuskaha
8. mar 2014

vyvar z kralika s rezancami a madarsky gulas +domaca knedla

monacanka
8. mar 2014

slepacia polievka so slizikmi , fasirky z mletého mesa a diviny a zemiakova kasa a pecie sa este torta

hyta
8. mar 2014

@biibiana Tej polievke nič nechýba, je to iba estetická závada. Inak môžeš do vychladnutej polievky zamiešať 1 vaječný bielok s 1 PL vody, priviesť do varu a následne precediť cez husté sitko.Mala by sa ti vyčistiť.

siska53
8. mar 2014

Svokra poslala hovadziu polievku a ja som robila pecene hokkaido s psenom.
minule sme mali este taku dietnu polievku,lebo maly je po crevnej chripke a vsetci sme inak este nakapati,takze bola,zeleninova mixovana(zemiak,mrkva a petrzlen),ryza,detom morcacie s mrkvou a muz morcacie na mexickej zelenine.ja som,si dojedla mexicku zeleninu z dna,predtym.

mravvcek
8. mar 2014

Kucharecky neviete ako spravim orechovu plnku do palaciniek?

tin007
8. mar 2014

Dnes na obed boli kuracie prsia dusene s porikom, struhanou mrkvou a trochou horcice na ochutenie, k tomu pecene zemiaky s bylinkami a maslom v alobale. Chcem este urobit babovku z natierkoveho masla, ale nemam formu na babovku ;)