Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
naša večera praženica s cibuľkou, pečivo, čaj 😉
Nedeľa: sosovicova polievka a cestovinovy salat
Pondelok: karfiolovo-syrove karbonatky
Utorok: ryzova polievka a bananove lievance
Streda: bravcove na sampionoch a kukurici s ryzou
Stvrtok: zeleninová polievka s rezancami a salamova pizza
Piatok: fliacky s kapustou al. granadir
Sobota: gulas
@kibuk omacku myslis na cestoviny , dam trosku olivového oleja na panvicu osupem si struciky cesnaku pretlacim na olivovy olej trosku posmazim pridam paradajkovy pretlak ja pouzivam domaci ocukrujem okorenim pridam bazalku a nakoniec nastruham trochu syru ten syr zahusty omacku nic viac
My dojednáme zvyšky. A tak. 🙂
@lucikusik Este raz velmi pekne dakujem, nakoniec som ho este nerobila, pretoze som zistila, ze moj muz spotreboval vsetky vajicka na jeho vcerajsi chlieb vo vajicku... ale ulozila som si ho do oblubenych a v nedelu sa nan chystam. Az v nedelu, pretoze najskor v sobotu sa dostanem do mesta na vacsi nakup.. u nas v dedine su len male potraviny, kde vajicka drzia normalne na pulte, mimo chladnicky a tak im velmi neverim... Dakujem za tip ohladne miesania, dodrzim 🙂 To je zlate s tym svokrom a lekvarmi :D Pekny vecer!
dnes mrkvova polievka, zapekany karfiol a varene zemiaky k tomu
@nakup http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-mil... Geniálna a jednoduchá 😉
ahojte, tak tento týždeň sa u nás zatiaľ varilo: v pondelok sme dojedali z nedele http://varecha.pravda.sk/recepty/fajne-masko-/1... - veľmi dobré odporúčam !!! utorok- brokolicovo-karfiolová polievka, cukinové placky,streda- tvarohová žemľovka, kalerábová polievka. zajtra detičky ešte majú žemľovku a ja si ani spravím cestovinový šalát.
Polievku dojeme zo vcera a na masle a cesnaku opeciem tilapiu s varenymi zemiakmi. Rozmyslam nad niecim sladkym - ak sa nic nezmeni tak budu makovky z vianockoveho cesta.
naše raňajky smotanový jogurt karamelový , rohlík
fazuľová polievka a granadír s uhorkovým šalátom (zaverené vo fľaši ,,švédske uhorky,,).
Polievka rajcinova so syrom, ako druhe dnes lahky cestovinovy salat s kuracim maskom, sampinonmi a kopou zeleniny 🙂
nemáte niektorá osvedčený recept na tvarohové gulky? mam na ne strašnu chut a tie obchodné su na nič
dnes vyprážaný karfiol / alebo zapekaný + zemiačky
Biela karfiolova polievka a granatir.
@kikatko robievam podla http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1420 a dokonca aj gnocchi s makom ked sa mi nechce plnit 🙂
Vývar z bravčových kostí, dusená ryža, vyprážané bravčové rezne, kyslá uhorka.
Ahojte, my sme včera dojedali zeleninpvú polievku a urobila som langoše. Dnes máme paradajkovú polievku so strúhaným syrom a kuracie prsia s hubami na smotane, ryžu a šalát.K tomu kokosový koláčik.
podobne tiez vyprazany karfiol a zemiakovu kasu🙂)
fazuľová polievka, vysmažený karfiol a varené zemiaky

Dnes špenat so zemiakmi a zajtra rezance s tvarohom a slaninkou