Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Tak dnes bola kysla zemiakova s pridanim medvedieho cesnaku na dochutenie, bryndzove halusky a kuracie prsia plnene sunkou a syrom,varenymi zemiakmi,dusenou brokolicou a rajcinkami.. aj by som bola rada, keby mozem povedat,ze zajtra nemusim varit, ale opak je pravdou 😠
kyslá hubová polievka a pečienky z domáceho králika na cibulke, chlieb a kyslá uhorka na večeru...
@nomika Ahoj,neviem ktoru mysliš,už som tu davno nebola 😉 Ale už nejaky ten čas robim len tuto http://varecha.pravda.sk/recepty/jablkovo-pudin... 🙂 😉
baby, máte osvedčený recept na brumíkov?čím to naplniť? vďaka 😉
U nás zajtra bude cestovinový šalát s vyprážanými kuracími rezňami. 🙂
ahojte, včera sme mali gulášovú polievku, zostala aj na dnes a včera mala staršia dcéra zo školy riaditeľské voľno, kvôli monitoru a veľmi milo nás prekvapila, upiekla pizzu, prvú v živote a bola naozaj dobrá, bola som normálne šokovaná, pretože ona je môj pravý opak, do kuchyne ju to veľmi neťahá, ale tak ešte nemá ani 12 rokov, tak možno pôjde v mojich šľapajach, dnes som urobila fašírky - klasické aj s ryžou, ktorá zostala z nedele, k tomu varené zemiaky a šalát z kyslej kapusty, bude aj na zajtra 😉
Ja som robila "karfiolový steak" s pyré 🙂 recept nájdete tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/
@myrca_m vyšlo mi 14 menších lupačiek- boli trochu väčšie ako polovica takej bežnej lupačky z obchodu. Do cesta som však pridávala ešte múku navyše, lebo sa mi vybila baterka vo váhe a dala som maslo len tak od oka - a potom som mala to cesto dosť riedke. Takže normálne by bolo možno o 1-2 lupačky menej. Inak ja mám to cesto vždy také redšie, nikdy ho nemám tak pekne vypracované ako na foto v tom recepte a lupačky aj vianočka sú vždy chutné a mäkké.
A ja som dnes nevarila 😀 Manzel si k veceru urobil hemendex a ja teraz do seba tlacim rozky a natierku 😀
dnes frankfurtská polievka a paprikáš s cestovinami penne 😉
naše raňajky musli s mliekom 😉
Dnes bude kuraci perkelt s haluskami 🙂
u nas sa dneska dojeda slepacia polievka s rezancami a rizoto 🙂 krasny slnecny den 😉
ahojte 😎 my sme včera dojedali segedín a dnes varím brokolicovú polievku a slivkové guľky zo zemiakového cesta s makom,alebo grankom 😝
Dnes pečiem pizzu
zapečené brokolicové palacinky 😵
dnes pizza,/ párky s chlebíkom
dnes vlockove dolky podla receptu http://dobruchut.azet.sk/recept/26970/fotorecep... s javorovym sirupom, dzemom, jogurtom
Hrachová polievka, špagety carbonara.
dnes šošovicová polievka a zelené rizito
a kremova brokolicova polievka este, som zabudla 😀
Včera som na obed nevarila,dojedla sa šošovicová polievka, na večeru si deti vypýtali žemličky s kečupom, čínskou kapustou, marinovaným kuracím mäskom ...no pre nich nespravím...😉 ...dnes mal u nás premiéru bulgur , ktorý som objavila vďaka tejto téme a môžem vyhlásiť že je supeeeer 🙂 .... takže dnes bulgur, marinované na kúsky nakrájané kuracie prsia, a podusené šampiňóny, hliva, cuketa..krásny slnečný deň vám prajem kočky 😉
@zklimekova ahoj ,aj ja ho chcem vyskúšať,robila si ho ako ryžu? a chutí ako? dik 😉
včera kyslý bôb, dojedali sme ešte zapečené cestoviny. večer som upiekla chlieb a brownie 😎
@lululka555 chutí, noo super 😀 , je poľa mňa lepší ako tarhoňa, a aj ryža , len som ho zaliala vodou, dala do toho štvrťku bujónu, a varila cca 11min, ...ale nabudúce namiesto bujónu dám len horalku, soľ, ml. čierne korenie...
@zklimekova tak skúsim aj ja... 😉 Už som ho pozerala v obchode,tu ho dostať v bežnych potravinách a stojí asi toľko,čo basmati ryža...mám len trochu obavy,čo povie manžel,ale hádam zje 😉
@lululka555 myslím že zje...ja ho otestujem o chvíľu, tak ti dám vedieť čo na to povedali deti 😀

My dnes cuketova so sladkymi zemiakmi,jasm.ryza a dalmanske cufty a pre maleho len vymiesany tvaroh s malinami,na zajtra cufty este ostanu,len k tomu urobim kolienka a chystam sa piect buchty a urobim malemu este nejaku dobru polievocku 🙂