Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
u nás zeleninková polievka a šúlance s makom...
Zeleninova pol. (Cvikla,bataty,stop.zeler,fazulove lusky) a tvarohove knedlicky s jahod.omackou.
my dnes, kapustová polievka, cestoviny s lososom a špenátom
my dnes karfiolova s vajickom rozslahanym polievka a obalovany karfiol v cesticku
u nás dnes kelová polievka a pirohy starej mamy z kauflandu :D..inak dnes aký deň mám taký deň blbec, ráno som manželovi zaliala kávu, následne ju aj vyliala, ...rozbila som si javorový sirup :( , všetko mi padá......a to mám dnes spraviť poschodovú tortu na 50tku...no hádam to ustojí tá torta a ja prežijem 😖
mrkvova polievka,spagety
u nas fazulova polievocka a palacinky na sladko....zajtra budu na slano 🙂
U nás dnes hubová polievka a lečo z čerstvej zeleninky. Na víkend je už naložená čína, k tomu bude ryža a kuracie rezne so šalátikom. Upečiem kokosový koláčik a bábovku.
U nás zemiakový prívarok, pečené špekačky a vajíčka + pizza.
Ahojte zienky. Tie, ktore robievate raclette, co vsetko grilujete alebo davate na panvicky? Dnes vecer cakame navstevu a planujeme raclettovat… Ja mam zatial pripravene dva druhy masa, cukinu, sampinony, papriky a pre osoby ktore holduju aj tazsej strave aj nejake hurky. Ako prilohy salat s fetou, nakladanu cviklu, kysle uhorky a nakolko nemame sporak, namiesto zemiakov bude chleba 😅
kelovy privarok
@levandullka na panvicky vacsinou len syr alebo vajicka s niecim, na hornu platnu potom maso marinovane, slaninu,niektore druhy sunky,cibulu,niektori tie zemiaky aj opecu
Podla mna mas super pripravu, prilisto neprekombinuj, na raclette je fajn to, ze nemusis moc pripravovat, ze si hostia "varia" sami
Cukina,papriky, sampiony - super tip, pouzijem nabuduce....🙂
od vcera zostala cesnacka a bosniaky a par cokoloadovych palaciniek, dnes kuracie stehna s ryzou, som chora takze len rychlovky
@lenkaleg na panvici opecies 200 g premiovej slaninky,vyberies a do vypeku das salotky(ja som dala polky cerv.cibul). Osmahnute cibulky vyberies,das piect s kuratom. Ked je kura hotovo, vyberies ho a do vypeku das hodne hrachu 800 g a tu slaninku,podlejes vyvarom a povaris. Polozis naspat kura a servirujes....a znes pochvaly
Dnes kare na prirodno s hraškom a baby karotkou a k tomu ryža a opekané zemiaky a teraz som este mufffiny s malinami upiekla
Rizoto so šampiňónmi
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1221-riz...
naša večera krupicová kaša s grankom
pred chvilou som vytiahla z rury dierkovany kolac 😉
@ianitka Dakujem pekne, si zlata 🙂. Bala som sa toho, ale malo to obrovsky uspech 🙂. Vsetko to k sebe krasne ladilo. Nakoniec som este v chladnicke nasla goudu, tak sme zapekali sampinony s goudou a ostatne sme si grilovali hore. Bolo to naozaj super. A co som bola prekvapena, bravcova krkovicka sa kraasne domakka upiekla, este lepsie ako na beznej panvici. Super! 🙂 Nabuduce skusim tu cibulku a zemiaky 🙂
kelový prívarok a mäsko na šťave, veľmi malej chutilo
u nas prave boloňské špagety a zajtra na obed langoše.. 😉
zemiakova na kyselo, morcacie prsia s fazulkou v rajcinovej omacke,muzovi na veceru vysmazany syr bez smazenia, 2.pokus vianocky a skusala som novy makovo-slivkovy vyyyborny kolac http://varecha.pravda.sk/recepty/slivkovo-makov... a to vsetko s vytknutym clenkom 😉

práve som dopiekla tvarohový koláč