icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
21. mar 2014

práve som dopiekla tvarohový koláč

miminaaa
21. mar 2014

Fazuľová na sladko s párkom a pudingová žemlovka s nastrúhanými jablkami, tvarohom a hrozienkami - veľká mňamka!🙂

hasleerka
21. mar 2014

u nás zeleninková polievka a šúlance s makom...

mima2778
21. mar 2014

@miminaaa mozem poprosit recept na zemlovku ? Vyzera uzasne 🙂

mima2778
21. mar 2014

Zeleninova pol. (Cvikla,bataty,stop.zeler,fazulove lusky) a tvarohove knedlicky s jahod.omackou.

tortelinka
21. mar 2014

my dnes, kapustová polievka, cestoviny s lososom a špenátom

nika19918
21. mar 2014

my dnes karfiolova s vajickom rozslahanym polievka a obalovany karfiol v cesticku

zklimekova
21. mar 2014

u nás dnes kelová polievka a pirohy starej mamy z kauflandu :D..inak dnes aký deň mám taký deň blbec, ráno som manželovi zaliala kávu, následne ju aj vyliala, ...rozbila som si javorový sirup :( , všetko mi padá......a to mám dnes spraviť poschodovú tortu na 50tku...no hádam to ustojí tá torta a ja prežijem 😖

eva7780
21. mar 2014

mrkvova polievka,spagety

emka13
21. mar 2014

u nas fazulova polievocka a palacinky na sladko....zajtra budu na slano 🙂

hyta
21. mar 2014

@miminaaa Môžem ťa poprosiť o recept na túto žemlovku?

hyta
21. mar 2014

U nás dnes hubová polievka a lečo z čerstvej zeleninky. Na víkend je už naložená čína, k tomu bude ryža a kuracie rezne so šalátikom. Upečiem kokosový koláčik a bábovku.

adkoalauri
21. mar 2014

U nás zemiakový prívarok, pečené špekačky a vajíčka + pizza.

levandullka
21. mar 2014

Ahojte zienky. Tie, ktore robievate raclette, co vsetko grilujete alebo davate na panvicky? Dnes vecer cakame navstevu a planujeme raclettovat… Ja mam zatial pripravene dva druhy masa, cukinu, sampinony, papriky a pre osoby ktore holduju aj tazsej strave aj nejake hurky. Ako prilohy salat s fetou, nakladanu cviklu, kysle uhorky a nakolko nemame sporak, namiesto zemiakov bude chleba 😅

iinuska
21. mar 2014

kelovy privarok

ianitka
21. mar 2014

@levandullka na panvicky vacsinou len syr alebo vajicka s niecim, na hornu platnu potom maso marinovane, slaninu,niektore druhy sunky,cibulu,niektori tie zemiaky aj opecu
Podla mna mas super pripravu, prilisto neprekombinuj, na raclette je fajn to, ze nemusis moc pripravovat, ze si hostia "varia" sami

Cukina,papriky, sampiony - super tip, pouzijem nabuduce....🙂

katkas1
21. mar 2014

od vcera zostala cesnacka a bosniaky a par cokoloadovych palaciniek, dnes kuracie stehna s ryzou, som chora takze len rychlovky

leushkka
21. mar 2014

@lenkaleg na panvici opecies 200 g premiovej slaninky,vyberies a do vypeku das salotky(ja som dala polky cerv.cibul). Osmahnute cibulky vyberies,das piect s kuratom. Ked je kura hotovo, vyberies ho a do vypeku das hodne hrachu 800 g a tu slaninku,podlejes vyvarom a povaris. Polozis naspat kura a servirujes....a znes pochvaly

leushkka
21. mar 2014

Pohankove rizoto so spenatom,cukinou a karotkou

lydia22
21. mar 2014

Dnes kare na prirodno s hraškom a baby karotkou a k tomu ryža a opekané zemiaky a teraz som este mufffiny s malinami upiekla

slimstar
21. mar 2014
m_ij_ka
21. mar 2014

naša večera krupicová kaša s grankom

katkas1
21. mar 2014

pred chvilou som vytiahla z rury dierkovany kolac 😉

levandullka
21. mar 2014

@ianitka Dakujem pekne, si zlata 🙂. Bala som sa toho, ale malo to obrovsky uspech 🙂. Vsetko to k sebe krasne ladilo. Nakoniec som este v chladnicke nasla goudu, tak sme zapekali sampinony s goudou a ostatne sme si grilovali hore. Bolo to naozaj super. A co som bola prekvapena, bravcova krkovicka sa kraasne domakka upiekla, este lepsie ako na beznej panvici. Super! 🙂 Nabuduce skusim tu cibulku a zemiaky 🙂

googlinqa
21. mar 2014

kelový prívarok a mäsko na šťave, veľmi malej chutilo

monacanka
21. mar 2014

mali sme chut cela rodinka tak sme si spravili langose-fajn vecera 😎

lenkaleg
21. mar 2014

@tinaaa84 ahooj....receptik, dakujem!!!!

lenkaleg
21. mar 2014

@tinaaa84 receptik na stanglicky...vdaka

lussya
21. mar 2014

u nas prave boloňské špagety a zajtra na obed langoše.. 😉

soniatko
21. mar 2014

zemiakova na kyselo, morcacie prsia s fazulkou v rajcinovej omacke,muzovi na veceru vysmazany syr bez smazenia, 2.pokus vianocky a skusala som novy makovo-slivkovy vyyyborny kolac http://varecha.pravda.sk/recepty/slivkovo-makov... a to vsetko s vytknutym clenkom 😉