Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
vcera sme mali rascovo-vajickovu polievku a vyprazane bravcove rezne + cibulovo-zemiakovy salat... polievka, aj salat zostali aj nadnes, tak som dorobila akurat rybie prsty (hanbim sa za taketo kucharske umenie)... :D a zajtra idem varit nas nedelny obed, kedze sme v nedelu pozvani na navstevu, a to spanielsky vtacik s ryzou a asi hraskova kremova polievka... aby sme na navstevu nesli s prazdnou rukou, tak upeciem kolac lenivej zeny... 🙂 buduci vikend mame vzacnu navstevu, tak bude v sobotu francuzska polievka a fasirkova rolada plnena vajickom, pernik... a v nedelu segedin s domacou knedlou... 🙂
dnes hovadzia polievka, druhe kuracie maso s ryzou a milka torta pre malu, dufam, ze sa mi podari 🙂
Dnes má byt krásne vonku,takže Kotlíkový guláš 😉
U nás dnes je polievka zo strúhanej zeleniny a rizoto s mletym mäsom a hlivou.
hovadzi gulas a na vecer robime grilovacku .... takze hamburgery, spekaciky, grilovana zelenina ..nejaky zeleninovy salat . len neviem co na zajtra potom ....
@levandullka aká super párty hned by som sa dala pozvať 😉 mňam 😝
ty si aké ranné vtáčatko,už máte aj po raňajkách,ja ešte len kávu a čaj varím a mm išiel na nákup ...dáme raňajky a pod ho niekam von, dnes nevarím 😉
@levandullka a máš krásne tulipániky 😵
@lululka555 Kedykolvek s radostou pripravim taku party aj pre teba 😵. No ja ranne vtacatko ani nie som, ale dnes mi nedalo spat neustale smrkanie a kychanie polovicky 😅.
Dakujeeeem, made in Lidl 😀 😅
Ahojte, Dnes bol na pláne maďarský guláš s knedľou, svokra dala dusiť mäso a ja som to celé ochutila a dovarila no výsledkom bol výborný kotlíkový guláš. S mm sme ho jedli s chlebom 😀
Teraz sa mi dopiekla čučoriedkovo marhuľová bublanina, tak si ju vychutnávam s kávou, kým drobec spí.
Krásny slnečný deň!!!
zasmažená polievka, vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi, tatarka, langoše so syrom a kečupom 😉
dnes kelová polievka od včera a bryndzové a kapustové halušky od babky 😉 ...snáď sa dokopem na nejaký koláčik 😉
oblubena hovadzio-kuracia polievka so zeleninou...
dnes na chalupe kotlíkový guláš......
Hroznový koláč recept
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/511-hroz...
Dnes: špenátová omáčka, pangas na masle, hranolky
ahojte u nás dnes zeleninová polievka s červenou šošovicou a pšenom, pohánková sekaná s vajíčkom, luskový prívarok a piekla som milka tortu ale ako rezy na plechu foto zajtra 😉
večera mrkvová nátierka,reďkovka, rohlíky
včera rezance s makom, dnes polievka z kukurice a zelenej fazulky - zmixovaná, a šalát z nastrúhanej červenej kapusty, mrkvy, údeným tofu a kyslou smotanou.
Ahojte, robila niektora recept z Lidla morcacie so sampionmi? Dava sa tam vinny exktrakt, kedze ho nemam, mozem pouzit obyc vino?
ahojte po pár dňoch, vo štvrtok sme mali domácu francúzsku polievku a ryžový nákyp s tvarohovo pudingovou plnkou hruškami a slivkami, toto zostalo aj na piatok, včera krémová brokolicová polievka s opečeným chlebíkom, pečené kuracie stehná, ryža a konenčne prvý hlávkový šalát zo záhradky aj s reďkovkami, piekla som mandarínkovo-orechovú bábovku a na olovrant bola domáca lučina s medvedím cesnakom zo záhradky 😉

zajtra polievka zemiakova s mrkvou, udenym rebrom a smotanou. Na druhe bude vypražany syr a večer upečiem puding.kolač na nedelu