Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes navarené od včera: niečo ako maďarský guláš, s riadnymi kusiskami mäska, rozplýva sa na jazyku 🙂 s ryžou a dnes aj s hranolkami a oblíž prst 🙂 - dobrý, ale príšerne sladký je na mňa..
Dnes zeleninová polievka a sviečková sknedľou
dnes paradajkova so syrom a peceny bocik s cervenou kapustou a knedlou pre mm a pre mna a maleho kuracie stehna 🙂
zeleninova polievka,kur.prsia na šampinonoch a ryža,kolacik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16409 🙂
Dnes dojedáme včerajší (ne)maďarský guláš 😀
naše raňajky jogurt s rohlíkom 😉
doslova prepchavačky na vikendových oslavách- slepačia polievka, boršč, rezne, pečené kura, maso na prirodno, ryža, opekane zemiaky, zemiakovy šalat, grilovana zelenina a asi 20 druhov sladkého. čista vykrmná kúra
Morčací vývar, ryža , ražničie, kyslá uhorka.
hovädzie roladky s varenymi zemiakmi a kyslou kapustou, ako dezert vanilkovy puding s jahodami 🙂
Ahojte 😉 u nás dnes kurací vývar so zeleninou,hovädzí mexický guláš s hráškom,basmati ryža a mám jahody ,tak nejaky koláčik vykúzlim 🙂
Peknú nedelu želám ,u nás upršanú ...
ahojte tak u nas pecena morka so znojemskou cervenou kapusto a knedla a vcera som do tmy tmucej piekla synovi Adrianovi na dnesne meniny tortu-cokoladovo gastanovu s visnami prekladanu a plnenu gastanovou a parizskou slahackou...najmensi z rodu je ako 1000certov bolo mi aj do revu,lebo som aj ja chora a ledva zijem.idem sikovne vysavat este...peknu nedelu vam :-*
@bobinkask vyzerá veľmi dobre 😝 ..nieje moc sladky?
A prosím ťa smaženu ryžku ako robíš?to je s vajíčkami,nie?Ďakujem 😉
Dnes mame slepacio-kakaciu polievku s gagorkami.
Hovadzie na sampionoch v smotanovej omacke, domaca parena knedla.
@lululka555 dakujem...veru je to velmi sladké aspon pre mna ale deti si pochvalovali 😀 nabudúce dám asi menej tej polevy tú som robila z dvojnásobnej dávky lebo som sa bála že jej bude málo na celý plech...ano smaženú ryžu s vajíčkami zabudla som tam napísat 😉
Nám z Vianoc ostal jeden pohár majonézy a dnes prišiel ten deň, kedy sme si povedali, že ho treba minúť. Takže my máme dnes majonézový šalát s rezňami 🙂 A varí manžel, on vie ten šalát tak dobre urobiť, mňam 🙂
Obžerstvooo :D
@bobinkask a ako ju robíš,postup...ešte som nikdy taku s vajickami nerobila...
mne sa práve varí segedín🙂) 🙂
Hraskova kremova polievka s krupicovymi haluskami,pecene maso,kapusta,domaca knedla,bananove muffiny
Pecene kare nalozene od vcera a cestovinovo zeleneninovy salatik s dresingom🙂
@myrca_m dostanem receptik na mrkvovu polievku ?🙂
zo včera kotlíkový guláš a k zvyšnému br. mäsu som urobila basmati ryžu + uhorky plnene kyslou kapustou(kúpené vo vedierku-mnamka)
a krupicová kaša...
@katarinatibi ja vzdy menim...🙂 skus na jemne opraz cibulke (na oliv oleji) -ale mozes aj bez cibulky, nato 1 nastruhanu surovu mrknu, orazit kym nepusti farbu, ochut ml.racsou, solou, korenim, mletym zazvorom. Zalej vodou, pridaj dalsie mrkvicky nakrajane, uvarit, vo finale rozmixuj. Da sa aj alternativa so zemiakom ked chces (uvarit 1zemiak s tym)....
Dnes mame vyprazany rezen,vyprazane sampinony,zemiakovu kasu a uhorkovy salat s koprovym nalevom,zakusok narodeninova torta od mojho brata 🙂
guláš, hovädzie na kôprovej omáčke, knedľa

Vcera sme vyletovali,tak to istila restika. Dnes zeleninova(mrkva,zemiak,karfiol,hrasok) polievka a palacinky na slano(mochovska zeleninova zmes a pre moju masiarsku cast rodiny k,tomu i morcacir sote). A mozno na to,este syr,nastruham. Bude aj na zajtra a palacinky mozno spravim na sladko,uvidim.