icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimka1
21. mar 2014

zajtra polievka zemiakova s mrkvou, udenym rebrom a smotanou. Na druhe bude vypražany syr a večer upečiem puding.kolač na nedelu

maximouse
21. mar 2014

vcera sme mali rascovo-vajickovu polievku a vyprazane bravcove rezne + cibulovo-zemiakovy salat... polievka, aj salat zostali aj nadnes, tak som dorobila akurat rybie prsty (hanbim sa za taketo kucharske umenie)... :D a zajtra idem varit nas nedelny obed, kedze sme v nedelu pozvani na navstevu, a to spanielsky vtacik s ryzou a asi hraskova kremova polievka... aby sme na navstevu nesli s prazdnou rukou, tak upeciem kolac lenivej zeny... 🙂 buduci vikend mame vzacnu navstevu, tak bude v sobotu francuzska polievka a fasirkova rolada plnena vajickom, pernik... a v nedelu segedin s domacou knedlou... 🙂

bonaquaba
22. mar 2014

dnes hovadzia polievka, druhe kuracie maso s ryzou a milka torta pre malu, dufam, ze sa mi podari 🙂

denisa87
22. mar 2014

Dnes má byt krásne vonku,takže Kotlíkový guláš 😉

levandullka
22. mar 2014

Niečo zo včerajšieho raclettovania 🙂. Návšteva sa veľmi ochotne chytila grilovania, takže my sme sa iba pozerali 🙂

levandullka
22. mar 2014

A dnešné raňajky - klasika a avokádová 🙂

madono
22. mar 2014

U nás dnes je polievka zo strúhanej zeleniny a rizoto s mletym mäsom a hlivou.

maznacik007
22. mar 2014

hovadzi gulas a na vecer robime grilovacku .... takze hamburgery, spekaciky, grilovana zelenina ..nejaky zeleninovy salat . len neviem co na zajtra potom ....

lululka555
22. mar 2014

@levandullka aká super párty hned by som sa dala pozvať 😉 mňam 😝
ty si aké ranné vtáčatko,už máte aj po raňajkách,ja ešte len kávu a čaj varím a mm išiel na nákup ...dáme raňajky a pod ho niekam von, dnes nevarím 😉

lululka555
22. mar 2014

@levandullka a máš krásne tulipániky 😵

levandullka
22. mar 2014

@lululka555 Kedykolvek s radostou pripravim taku party aj pre teba 😵. No ja ranne vtacatko ani nie som, ale dnes mi nedalo spat neustale smrkanie a kychanie polovicky 😅.
Dakujeeeem, made in Lidl 😀 😅

barculka
22. mar 2014

@irsina83 mohla by som poprosit o recept?? dakujem :D

luciok
22. mar 2014

Ahojte, Dnes bol na pláne maďarský guláš s knedľou, svokra dala dusiť mäso a ja som to celé ochutila a dovarila no výsledkom bol výborný kotlíkový guláš. S mm sme ho jedli s chlebom 😀
Teraz sa mi dopiekla čučoriedkovo marhuľová bublanina, tak si ju vychutnávam s kávou, kým drobec spí.
Krásny slnečný deň!!!

levandullka
22. mar 2014

Tak takto vyzerá zúfalstvo - keď máme chuť na sladké a rúra so sporákom v nedohladne ☹

m_ij_ka
22. mar 2014

zasmažená polievka, vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi, tatarka, langoše so syrom a kečupom 😉

monacanka
22. mar 2014

dneska slepaca polievka s rezancami a zeleninou bude aj na zajtra ZO VCERA ostali este spagety A spravila som na rychlo hrncekovo-kokosovy kolac

zklimekova
22. mar 2014

dnes kelová polievka od včera a bryndzové a kapustové halušky od babky 😉 ...snáď sa dokopem na nejaký koláčik 😉

modrofuzik11
22. mar 2014

oblubena hovadzio-kuracia polievka so zeleninou...

irsina83
22. mar 2014

@barculka a na ktore jedlo??

gianni
22. mar 2014

dnes na chalupe kotlíkový guláš......

slimstar
22. mar 2014
sharmana
22. mar 2014

Dnes: špenátová omáčka, pangas na masle, hranolky

bobinkask
22. mar 2014

ahojte u nás dnes zeleninová polievka s červenou šošovicou a pšenom, pohánková sekaná s vajíčkom, luskový prívarok a piekla som milka tortu ale ako rezy na plechu foto zajtra 😉

lucikatn
22. mar 2014

grilovaná tilapia so zemiakovo-mrkvovým pyré, slimáky z vianočkového cesta, zemiakový chlebík, chlieb bez miesenia a Timuškova narodeninová torta

m_ij_ka
22. mar 2014

večera mrkvová nátierka,reďkovka, rohlíky

soniatko
22. mar 2014

kura pecene na zemiakoch a kapuste - bude aj na zajtra

komplikovana
22. mar 2014

včera rezance s makom, dnes polievka z kukurice a zelenej fazulky - zmixovaná, a šalát z nastrúhanej červenej kapusty, mrkvy, údeným tofu a kyslou smotanou.

myrca_m
22. mar 2014

polievku sme mali mrkvovú, druhé jedlo boli bryndzové halušky, koláčik pudingovo-smotanový, na večeru šunkovo-syrové toasty 🙂

andinka001
23. mar 2014

Ahojte, robila niektora recept z Lidla morcacie so sampionmi? Dava sa tam vinny exktrakt, kedze ho nemam, mozem pouzit obyc vino?

danielaj
23. mar 2014

ahojte po pár dňoch, vo štvrtok sme mali domácu francúzsku polievku a ryžový nákyp s tvarohovo pudingovou plnkou hruškami a slivkami, toto zostalo aj na piatok, včera krémová brokolicová polievka s opečeným chlebíkom, pečené kuracie stehná, ryža a konenčne prvý hlávkový šalát zo záhradky aj s reďkovkami, piekla som mandarínkovo-orechovú bábovku a na olovrant bola domáca lučina s medvedím cesnakom zo záhradky 😉