icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sisaa
25. mar 2014

@tinaaa84 tak to som zvedava ako ten korpus chuti, vôbec si to neviem predstavit 🙂

tinaaa84
25. mar 2014

@sisaa je taký ľahučký a nadýchaný, dajú sa z neho robiť aj rolády. Mne chutil a všetkým ostatným tiež

tilenka
25. mar 2014

... ešte dojedáme zo včera obrátené rezne+zemiaková kaša, tak som dnes upiekla tvarohové a lekvárové buchty 🙂

ivi31
25. mar 2014

U nás včera vývar, pečené kura s ryžou a dnes brokolicová polievka a palacinky s džemom 🙂

hatapkagb
25. mar 2014

@marcelaaaa mnam to sme ako deti mali casto a vidis urobim aj ja a skusim ci to bude chutit mojej dcerke.Piekla si to v rure zakryte alebo len tak na plechu?dakujem

lucikusik
25. mar 2014

Dnes zeleninová polievka a kelový prívarok

zklimekova
25. mar 2014

v nedeľu sme mali hovadziu polievku so zeleninou a rezancami, zemiakovú kašu, kuracie rezne, v pondelok nedeľná polievka , varené zemiaky a ražniči (bravčové masko, slaninka,cibuľka)...dnes sme mali behačky po doktoroch tak sa ešte dojedla polievka z nedele a spravili sme si krupicu 🙂

mima2778
25. mar 2014

Dnes kapustove fliacky so slaninkou na slano,hubova polievka, zajtra kura,este neviem na aky sposob 🙂 a budem robit moravske kolace.

natal12
25. mar 2014

@daniz ahoj nedáš recept na langoše? 🙂

hatapkagb
25. mar 2014

Dnes mame mrkvovo zelerovu polievku s haluskami a cuketovo zemiakove placky 🙂

soniatko
25. mar 2014

dnes dojedame kuracie zavitky zo vcera a prave som dopiekla moje prve briosky plnene horkou a bielou cokoladou. uz nech sa mi zahoji clenok a mozem chodit von, lebo takto stale iba vypekam od nudy 😅

maculik
25. mar 2014

Ahojte kocky,
nemate niektora, ktora tak casto peciete, nahodou na zdobenie zakuskov alebo mafinov nieco taketo? Rozmyslam, ze to kupim na zdobenie, ale neviem, ci to nie je nejaky smejd. Dakujem 🙂
http://www.tchibo.de/muffin-dekorier-set-p40004...

alebo ci uz lepsie toto, len zase ja tak casto nepeciem a nezdobim, tak sa mi to zda zbytocne.
http://www.tchibo.de/spritzbeutel-set-p40004676...

My sme tento a minuly tyzden varili kuracie stehna s ryzou a salatom, lievance, fazulovu polievu na kyslo, pecene sampiony, cesnacku, rozstrelene spanielske vtaciky s ryzou , zeleninovu polievku a fasirku v celku so zemiakovou kasou.

m_ij_ka
25. mar 2014

naša večera plnené toasty šunkou a syrom 🙂

komplikovana
25. mar 2014

dnešný obed - dusená zelená fazulka s červenou šošovicou, ochutená bujonom, a k tomu už kúpené marinované tofu, opečené na panvici.

bobinkask
25. mar 2014

ahojte my sme dnes dojedli ešte slepačí vývar druhé som robila čínu z maska z polievky, ryžové rezance a s detmi sme piekli jablkovo-čokoládové muffiny a jednu zdravšiu verziu 🙂 mrkvovo-kokosové s quinoyu namiesto múky

katkas1
25. mar 2014

dnes pizza, zajtra franzcuzka polievka s opecenym chlebikom a struhanym syrom /sackova 😀 / a cina s ryzou a opekanymi zemiakmi, stvrtok segedinsky gulas s domacou knedlou, ale kedze som este stale chora neviem kto ma ju donuti urobit 😠

gianni
25. mar 2014

tu je tá moja zdravšia verzia pizze, resp."tofu pizza",inšpirovala som sa odtialto,manžel síce nemusí,ale ja som zbaštila 😉
obložila som ju len šunkou,paradajkou,paprikou,šampionom a syrom...

veve39
25. mar 2014

@irsina83 prosim ta ako si pripravila tu cuketu so spenatom ? dakujem

zarabono
25. mar 2014

Dnes zajaci vyvar,kapustne strapacky

natal12
25. mar 2014

@gianni prosím ta nedáš mi receptík na tu tofu pizzu? 🙂

gianni
25. mar 2014

@natal12 ani ja som nemala presný postup,len som vedela že cesto je z tofu+ vajíčka a obložiť podľa chuti,tak som od oka, teda presne táto bola: 3 tofu a 3 vajcia pomixovať,ale ja som roztlapkala len s tou vareškou na zem.kašu,ochutila a dala som na necelých 10 min. zapiecť a potom som obložila(šunka,paradajka,paprika,šampion a syr) a zase cca 10 min., asi všetko 😉

natal12
25. mar 2014

@gianni kedže tofu lúbim, tak si ju niekedy urobím 🙂 ja to spravím tak ako ty vareškou nebudem mixovať .

maminka2013
25. mar 2014

Dnes zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a pecene hurky s varenymi zemiakmi a uhorami 🙂

levandullka
25. mar 2014

Vysledok mojho vecerneho vyvadzania v kuchyni - kolacik oblizprst podla lululka555 a sepiove cestoviny s kuracim masom, smotanou a bielym vinom - oboje prudko odporucam! 🙂

irsina83
25. mar 2014

Dojedali sme vyvar, pre deti a manzela som spravila kuriacie rezne s ryzou a hruskovym kompotom, na veceru deti dopapali kuracie stehienka a bulgur zo vcerajska. Ja som si na obed spravila polievku s kuracim prsickom a shirataki na thajsky styl a piekla som pudingovy kolac mieseny v mojom novom miesici 😉

m_ij_ka
26. mar 2014

naše raňajky vajíčko na mäkko, rohlíky, čaj

camacama
26. mar 2014

Na obed králik na maďarský spôsob...polievka je ešte kelova..

fidolena
26. mar 2014

ahoj te baby co sa hodi k tarhone?? okrem pecienky?? nemam a tu ani nemusim 😀

tinaaa84
26. mar 2014

@fidolena nejaké mäsko na šťave