Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nás včera vývar, pečené kura s ryžou a dnes brokolicová polievka a palacinky s džemom 🙂
@marcelaaaa mnam to sme ako deti mali casto a vidis urobim aj ja a skusim ci to bude chutit mojej dcerke.Piekla si to v rure zakryte alebo len tak na plechu?dakujem
v nedeľu sme mali hovadziu polievku so zeleninou a rezancami, zemiakovú kašu, kuracie rezne, v pondelok nedeľná polievka , varené zemiaky a ražniči (bravčové masko, slaninka,cibuľka)...dnes sme mali behačky po doktoroch tak sa ešte dojedla polievka z nedele a spravili sme si krupicu 🙂
Dnes kapustove fliacky so slaninkou na slano,hubova polievka, zajtra kura,este neviem na aky sposob 🙂 a budem robit moravske kolace.
Dnes mame mrkvovo zelerovu polievku s haluskami a cuketovo zemiakove placky 🙂
Ahojte kocky,
nemate niektora, ktora tak casto peciete, nahodou na zdobenie zakuskov alebo mafinov nieco taketo? Rozmyslam, ze to kupim na zdobenie, ale neviem, ci to nie je nejaky smejd. Dakujem 🙂
http://www.tchibo.de/muffin-dekorier-set-p40004...
alebo ci uz lepsie toto, len zase ja tak casto nepeciem a nezdobim, tak sa mi to zda zbytocne.
http://www.tchibo.de/spritzbeutel-set-p40004676...
My sme tento a minuly tyzden varili kuracie stehna s ryzou a salatom, lievance, fazulovu polievu na kyslo, pecene sampiony, cesnacku, rozstrelene spanielske vtaciky s ryzou , zeleninovu polievku a fasirku v celku so zemiakovou kasou.
naša večera plnené toasty šunkou a syrom 🙂
dnešný obed - dusená zelená fazulka s červenou šošovicou, ochutená bujonom, a k tomu už kúpené marinované tofu, opečené na panvici.
dnes pizza, zajtra franzcuzka polievka s opecenym chlebikom a struhanym syrom /sackova 😀 / a cina s ryzou a opekanymi zemiakmi, stvrtok segedinsky gulas s domacou knedlou, ale kedze som este stale chora neviem kto ma ju donuti urobit 😠
Dnes zajaci vyvar,kapustne strapacky
@natal12 ani ja som nemala presný postup,len som vedela že cesto je z tofu+ vajíčka a obložiť podľa chuti,tak som od oka, teda presne táto bola: 3 tofu a 3 vajcia pomixovať,ale ja som roztlapkala len s tou vareškou na zem.kašu,ochutila a dala som na necelých 10 min. zapiecť a potom som obložila(šunka,paradajka,paprika,šampion a syr) a zase cca 10 min., asi všetko 😉
Dnes zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a pecene hurky s varenymi zemiakmi a uhorami 🙂
Dojedali sme vyvar, pre deti a manzela som spravila kuriacie rezne s ryzou a hruskovym kompotom, na veceru deti dopapali kuracie stehienka a bulgur zo vcerajska. Ja som si na obed spravila polievku s kuracim prsickom a shirataki na thajsky styl a piekla som pudingovy kolac mieseny v mojom novom miesici 😉
naše raňajky vajíčko na mäkko, rohlíky, čaj
Na obed králik na maďarský spôsob...polievka je ešte kelova..
ahoj te baby co sa hodi k tarhone?? okrem pecienky?? nemam a tu ani nemusim 😀

@tinaaa84 tak to som zvedava ako ten korpus chuti, vôbec si to neviem predstavit 🙂