icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

iinuska
28. mar 2014

dnes rychlovka zapecena brokolica so zemiakmi

lenka07
28. mar 2014

Cestovinový šalát s tuniakom

mami.sk
28. mar 2014

u nás dnes - rajčinová polievka zo včera a cestoviny so smotanovo - syrovou omáčkou 😉

lienka2
28. mar 2014

baby poradte mi nieco fajne z bravc. kare 🙂

fibi28
28. mar 2014

Ahojte, my zajtra mame tekvicove rizoto, vraj je super na jarnu detoxikaciu. S rovnakym postupom robim aj z cervenej repy, akurat repu nakrajam na drobne kocky a podusim domakka na cibulke. Pridam k ryzi a je to mnamka 🙂
http://www.prosimspinkaj.sk/11/post/2014/03/tek...

zklimekova
28. mar 2014

náš dnešný meninkový bábovkový medveď a skúšala som popsy....ešte sme sa spolu neskamaráti snáď to raz príde 😉

lydia22
29. mar 2014

Dnes zapekané zemiaky s bryndzou

m_ij_ka
29. mar 2014

naše raňajky bryndzová nátierka , rohlíky

janap76
29. mar 2014

@lienka2 🙂 tenké plátky naplníš udeným syrom a sušenou slivkou, obalíš v trojobale a vypražíš. k tomu ešte sušené slivky nakrájaš na drobno a urobíš akoby omáčku k tomu. je to dobré z ryžou aj zo zemiačkami ? je to mňamka ? 😉 pre mňa obrovská 🙂

janap76
29. mar 2014

@lienka2 pred obalovaním to preši, alebo zašpáratkuj 🙂 a omáčku robím tak že opražím trošku masla, pridám nakrájané slivky, vodu, štipku škorice, sójovú omáčku a soľ. trošku zahustím solamylom.

lenuskakika
29. mar 2014

baby mam doma k2 kysle smotany a ahody poradte co snimi dakujem

siska53
29. mar 2014

@lenuskakika ak mas aj piskoty, tak nepecenu tortu navrhujem.

natal12
29. mar 2014

Baby prosím poradte mi keď šlahám šlahačku 33 % tak vždy sa mi zgrcne prečo 😒 použivam 33 % Rajo..... A nemáte receptík na krém na kremeš ... ale myslim taký že uvaríte si puding a pridáte doň sneh z bielkov ??

siska53
29. mar 2014

My dnes polievku zo vcera a morcacie maso na medvedom cesnaku, pre mna tofu na medvedom cesnaku a ryza natural.
Zajtra planujem este polievku z medvedieho cesnaku a hadam z dnesneho zostane i na zajtra a bude vyhovovat chutovo.

natinecka
29. mar 2014

@natal12 nešľaháš ju pridlo, asi ju vždy prešľaháš

janap76
29. mar 2014

@natal12 skús kratšie šľahať 🙂

m_ij_ka
29. mar 2014

vajíčková polievka, americké zemiaky, pečené kura s plnkou, čalamáda 🙂

moniccca
29. mar 2014

Hraskova polievka a ryzovy nakyp ;)

primavera11
29. mar 2014

my dnes zdravo.ryza,spenat s lososom.

babulka82
29. mar 2014

brokolicova kremova polievka a kuracie so syrovou omačkou a varene zemiaky

caspino
29. mar 2014

@lienka2 ak este nemas poslem recept na 24h maso to je taka zmes korenin kecup horčica vajicko kare sa sa nakraja na platky a vyklepe a v tomto postoji 24h v chlanicke a potom vypečieš s ržou kašou poek.zemiakmi fajnota pre nas

lanczi
29. mar 2014

@soniatko možem poprosit recept na chlebik? Dakujem

lilismoulinka
29. mar 2014

pizzu z jogurtu , a spageti s mäskom a syrovou omackou 😉 😉

soniatko
29. mar 2014

@lanczi recept mam od @trudka4 jej dakujem za tento skvely recept https://www.modrykonik.sk/blog/trudka4/album/co...
akurat peciem dalsi. ten, co som upiekla vcera sa cely zjedol... 😅 😅 😅

danielaj
29. mar 2014

ahojte, po pár dňoch píšem znova, vo štvrtok bola kelová polievka, vyprážané rybie filé, zemiakovo-mrkovoá kaša a hlávkový šalát, piekla som rezy z lístkového cesta s pudingom, piškótami a ovocím, v piatok domáca gulášová polievka, granadír, dnes rascová polievka s vajíčkom, parené buchty s domácim slivkovým lekvárom aj s nutelou posypané makom, orechami aj kakaom, idem piecť koláčik - tvarohová dobrota, krásny slnenčný dník 🙂

babullka1
29. mar 2014

Tak ja som dnes prvy krat robila plnene grahamove palacinky "na slano" ..s kuracim maskom a zeleninkou...k tomu jogurtovy dresing s medvedim cesnakom 😉

danielaj
29. mar 2014

@zklimekova jééj, na popsy sa aj ja chystám, malá bude mať o 2 týždne 4. roky, tak okrem torty a iných koláčikov, chcem vyskúšať aj popsy 😉

soniatko
29. mar 2014

@zklimekova co je to popsy? 😅

zklimekova
29. mar 2014

@soniatko popsy sú také koláčky ,,lízatka 🙂,, na paličke poliate čokoládou, alebo rôznofarebnú polevu na ne dostať. Ja som si upiekla vo forme také bábovkové guličky, ale robia sa aj také zmiešané zo zbytkov cesta, plnky, lekváru(punčovinové) 😉

m_ij_ka
29. mar 2014

práve som dorobila šišky s lekvárom 🙂