Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Cestovinový šalát s tuniakom
u nás dnes - rajčinová polievka zo včera a cestoviny so smotanovo - syrovou omáčkou 😉
baby poradte mi nieco fajne z bravc. kare 🙂
Ahojte, my zajtra mame tekvicove rizoto, vraj je super na jarnu detoxikaciu. S rovnakym postupom robim aj z cervenej repy, akurat repu nakrajam na drobne kocky a podusim domakka na cibulke. Pridam k ryzi a je to mnamka 🙂
http://www.prosimspinkaj.sk/11/post/2014/03/tek...
Dnes zapekané zemiaky s bryndzou
naše raňajky bryndzová nátierka , rohlíky
baby mam doma k2 kysle smotany a ahody poradte co snimi dakujem
@lenuskakika ak mas aj piskoty, tak nepecenu tortu navrhujem.
Baby prosím poradte mi keď šlahám šlahačku 33 % tak vždy sa mi zgrcne prečo 😒 použivam 33 % Rajo..... A nemáte receptík na krém na kremeš ... ale myslim taký že uvaríte si puding a pridáte doň sneh z bielkov ??
My dnes polievku zo vcera a morcacie maso na medvedom cesnaku, pre mna tofu na medvedom cesnaku a ryza natural.
Zajtra planujem este polievku z medvedieho cesnaku a hadam z dnesneho zostane i na zajtra a bude vyhovovat chutovo.
vajíčková polievka, americké zemiaky, pečené kura s plnkou, čalamáda 🙂
Hraskova polievka a ryzovy nakyp ;)
my dnes zdravo.ryza,spenat s lososom.
brokolicova kremova polievka a kuracie so syrovou omačkou a varene zemiaky
pizzu z jogurtu , a spageti s mäskom a syrovou omackou 😉 😉
@lanczi recept mam od @trudka4 jej dakujem za tento skvely recept https://www.modrykonik.sk/blog/trudka4/album/co...
akurat peciem dalsi. ten, co som upiekla vcera sa cely zjedol... 😅 😅 😅
ahojte, po pár dňoch píšem znova, vo štvrtok bola kelová polievka, vyprážané rybie filé, zemiakovo-mrkovoá kaša a hlávkový šalát, piekla som rezy z lístkového cesta s pudingom, piškótami a ovocím, v piatok domáca gulášová polievka, granadír, dnes rascová polievka s vajíčkom, parené buchty s domácim slivkovým lekvárom aj s nutelou posypané makom, orechami aj kakaom, idem piecť koláčik - tvarohová dobrota, krásny slnenčný dník 🙂
Tak ja som dnes prvy krat robila plnene grahamove palacinky "na slano" ..s kuracim maskom a zeleninkou...k tomu jogurtovy dresing s medvedim cesnakom 😉
@zklimekova jééj, na popsy sa aj ja chystám, malá bude mať o 2 týždne 4. roky, tak okrem torty a iných koláčikov, chcem vyskúšať aj popsy 😉
@zklimekova co je to popsy? 😅
@soniatko popsy sú také koláčky ,,lízatka 🙂,, na paličke poliate čokoládou, alebo rôznofarebnú polevu na ne dostať. Ja som si upiekla vo forme také bábovkové guličky, ale robia sa aj také zmiešané zo zbytkov cesta, plnky, lekváru(punčovinové) 😉
práve som dorobila šišky s lekvárom 🙂

dnes rychlovka zapecena brokolica so zemiakmi