icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mirka135
2. apr 2014

@daniela09 poprosim receptik 😀

zklimekova
2. apr 2014

@lululka555 tak to skúsim nabudúce s tou vodou, lebo inak je to skoro tak ako robím 😉

levandullka
2. apr 2014

@lululka555 Mnam. Ty si fakt neskutocna 😉. Ja posledne dni vyvaram, vypekam a zabudam fotit 😅. Ale oddnes sa uz polepsiim, slubujem 😀

lululka555
2. apr 2014

@zklimekova možno aj to ,,odpočinutie,, v chladničke prispelo na kvalite cesta 😉

lululka555
2. apr 2014

@levandullka ja podobne,včera som akurát cvakla tú pizzu ,aj to som ledva stíhala,pretože už slinky tiekli 😝 ozik,trošku mimo tému,ale už mám tie okuliare,od včera 😵 😵 😵 už som ich aj vyskúšala,cestou do obchodu 😉 sa vytešujem

jankalianka
2. apr 2014

@tinaaa84 ooooo dakujem. Normalne sa mi pri citani slinky zbehli ;) este raz vdaka.

tinaaa84
2. apr 2014

@jankalianka už je to potvrdené, chutili a veľmi 😀

zklimekova
2. apr 2014

@lululka555 určite, ja aj cesto na langoše dávam do chladničky

siska53
2. apr 2014

Polievka zo vcera,ryba s bylinkami a zemiakova kasa,mrkvovy salat.

lululka555
2. apr 2014

@zklimekova ja zase na tie syrové pagáče 😉

zklimekova
2. apr 2014

dnes sa u nás varila kelová polievka, varené zemiaky, v trojobale som vyprážala cuketu a hlivu 😉

nmonika
2. apr 2014

A dnes opat rychlovka...parky 🙂 Akozze to mi sam muz navrhol,tak nebudem sa haaadat,ze?! Ale zajtra uz urobim spagety s nejakou omackou a v piatok mu navarim plny hrniec gulasu 😀

hyta
2. apr 2014

Ahojte, včera sme mali zeleninovú polievku s pohánkovými vločkami, k tomu domáce jaternice, kapustu, zemiaky. Dnes nám ostala polievka zo včerajšieho dňa a varila som bravčové stehno s paprikou,rajčinami, ryžu a šalát. Robila som bábovku z pudingových práškov.

levandullka
2. apr 2014

@lululka555 Jeeeej, super. tak ked budes mat cas, posli foto, som na ne zvedava. ja si na take brusim zuby, ale musim ist skusit ze ci mi vobec sadnu, lebo stale mam pocit ze to pre mna nie je to prave 😅

daniela09
2. apr 2014

@mirka135 robila som takto: mleté mäso, soľ, čierne mleté korenie, červená paprika, cesnak, dala som postrúhaný syr.( syr nemusí byť) Vajce sa nedáva. vytvarovala som valčeky a dala na mastný papier upiecť do rúry na 250 st., cca 30-40 min.

mima2778
2. apr 2014

@emka13
@kikuliak
@elizabet100

Moravske kolace

500 g hl.muky
100 g cukru /jedno akeho
1 dcl oleja
3/4 drozdia,alebo pol balika suseneho
350 ml mlieka

Urobit kvasok,vypracovat cesto,ja som potom s rukami otrhovala kusky a robila take lopticky,dala na plech a prstami v strede roztlacila,plnila som tvarohom zmiesa im s van.cukrom a zltkom a slivkovym lekvarom,nechala este asi 10 min podkysnut,krajd slm potrela vajickom a dala piect 8 min na 200 C a 15 min na 180 C, ked vyberiem,este teple okraje potriem mliekom.

sono2
2. apr 2014

Parikáš

mirka135
2. apr 2014

@daniela09 ja som skor chcela recept na ten kremes 😀

mima2778
2. apr 2014

@emka13

Cesto rovnake ako na moravske kolace,len ho potom vyvalkam,nakrajam na stvorce,naplnim a protilahle okraje k sebe zatlacim,potriem vajcom a piect rovnako.

mima2778
2. apr 2014

Dnes ostalo vela kolienok,tak len tak s vajickom a cviklou,navecer gulasova polievka.Zajtra spenat a rybka.

angelatack028
2. apr 2014

@levandullka To je prosim aka rolada?Vyzera super? 🙂

levandullka
2. apr 2014

@angelatack028 Obycajna piskota naplnena slahackou, jahodami a kiwi 😅. Ale dakujem 🙂

adulka1979
2. apr 2014

u nás dnes vyprážaný syr s hranolkami a s tatárskou omáčkou

bobinkask
2. apr 2014

@marianna2468 páči sa http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-mil... len som to robila na plechu ako rezy 😉

bobinkask
2. apr 2014

ahojte ja som dnes varila pohánkovú polievku s brokolicou a mrkovou a langoše pečené na plechu bez vysmážania inšpirovala som sa tu u tohoto pána možno poznáte z tv http://www.julda.cz/2014/01/recepty-lada-hruska... má tam celkom dobré recepty niektoré som už poznala a niektoré sú pre mna novinky tak pomaličky skúšam 😵 dnes na ranajky sme mali tavený syr z tvarohu s pažítkou bez ečiek a konzervantov 😉 mnám 😵

bobinkask
2. apr 2014

@lululka555 tá pizza vyzerá mnamkovo 😵 ja inak nedám dopustit na toto cesto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2335 robím z neho pizzu aj sladké jedlá len pridám viac cukru do cesta - perfektne sa mi s ním pracuje 😉 ...odkedy s ním robím pizzu deti si chvália že je ako z pizzerie 😀

soniatko
2. apr 2014

cuketovy privarok + dojedacky zo vcera a na zajtra som upiekla celozrnne bagety

hyta
2. apr 2014

@bobinkask Prosím ťa, do toho cesta na pizzu dávaš ako veľký biely jogurt? A keď cesto obložíš podľa chuti, tak ho necháš potom už podkysnúť?Ďakujem.

m_ij_ka
2. apr 2014

naša večera domáca pizza (kečup, syr, šunka, cherry rajčiny, klobáska, cibuľka, šampiňóny) 🙂