Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 tak to skúsim nabudúce s tou vodou, lebo inak je to skoro tak ako robím 😉
@lululka555 Mnam. Ty si fakt neskutocna 😉. Ja posledne dni vyvaram, vypekam a zabudam fotit 😅. Ale oddnes sa uz polepsiim, slubujem 😀
@zklimekova možno aj to ,,odpočinutie,, v chladničke prispelo na kvalite cesta 😉
@levandullka ja podobne,včera som akurát cvakla tú pizzu ,aj to som ledva stíhala,pretože už slinky tiekli 😝 ozik,trošku mimo tému,ale už mám tie okuliare,od včera 😵 😵 😵 už som ich aj vyskúšala,cestou do obchodu 😉 sa vytešujem
@tinaaa84 ooooo dakujem. Normalne sa mi pri citani slinky zbehli ;) este raz vdaka.
@jankalianka už je to potvrdené, chutili a veľmi 😀
@lululka555 určite, ja aj cesto na langoše dávam do chladničky
Polievka zo vcera,ryba s bylinkami a zemiakova kasa,mrkvovy salat.
@zklimekova ja zase na tie syrové pagáče 😉
A dnes opat rychlovka...parky 🙂 Akozze to mi sam muz navrhol,tak nebudem sa haaadat,ze?! Ale zajtra uz urobim spagety s nejakou omackou a v piatok mu navarim plny hrniec gulasu 😀
Ahojte, včera sme mali zeleninovú polievku s pohánkovými vločkami, k tomu domáce jaternice, kapustu, zemiaky. Dnes nám ostala polievka zo včerajšieho dňa a varila som bravčové stehno s paprikou,rajčinami, ryžu a šalát. Robila som bábovku z pudingových práškov.
@lululka555 Jeeeej, super. tak ked budes mat cas, posli foto, som na ne zvedava. ja si na take brusim zuby, ale musim ist skusit ze ci mi vobec sadnu, lebo stale mam pocit ze to pre mna nie je to prave 😅
Moravske kolace
500 g hl.muky
100 g cukru /jedno akeho
1 dcl oleja
3/4 drozdia,alebo pol balika suseneho
350 ml mlieka
Urobit kvasok,vypracovat cesto,ja som potom s rukami otrhovala kusky a robila take lopticky,dala na plech a prstami v strede roztlacila,plnila som tvarohom zmiesa im s van.cukrom a zltkom a slivkovym lekvarom,nechala este asi 10 min podkysnut,krajd slm potrela vajickom a dala piect 8 min na 200 C a 15 min na 180 C, ked vyberiem,este teple okraje potriem mliekom.
Parikáš
Dnes ostalo vela kolienok,tak len tak s vajickom a cviklou,navecer gulasova polievka.Zajtra spenat a rybka.
@levandullka To je prosim aka rolada?Vyzera super? 🙂
@angelatack028 Obycajna piskota naplnena slahackou, jahodami a kiwi 😅. Ale dakujem 🙂
u nás dnes vyprážaný syr s hranolkami a s tatárskou omáčkou
@marianna2468 páči sa http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-mil... len som to robila na plechu ako rezy 😉
ahojte ja som dnes varila pohánkovú polievku s brokolicou a mrkovou a langoše pečené na plechu bez vysmážania inšpirovala som sa tu u tohoto pána možno poznáte z tv http://www.julda.cz/2014/01/recepty-lada-hruska... má tam celkom dobré recepty niektoré som už poznala a niektoré sú pre mna novinky tak pomaličky skúšam 😵 dnes na ranajky sme mali tavený syr z tvarohu s pažítkou bez ečiek a konzervantov 😉 mnám 😵
@lululka555 tá pizza vyzerá mnamkovo 😵 ja inak nedám dopustit na toto cesto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2335 robím z neho pizzu aj sladké jedlá len pridám viac cukru do cesta - perfektne sa mi s ním pracuje 😉 ...odkedy s ním robím pizzu deti si chvália že je ako z pizzerie 😀
naša večera domáca pizza (kečup, syr, šunka, cherry rajčiny, klobáska, cibuľka, šampiňóny) 🙂

@daniela09 poprosim receptik 😀