Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 Torta vyzera mnam mnam mnam mnam. Dufam ze sme hodne toho aby ste nam prezradila recept.
@lululka555 pripájam sa...vyzerá užasne 😵 možem poprosit receptík 🙂
@bobinkask je pre ,,sladkožrútov,, 😉 link vyššie
@lululka555 Ďakovala, ďakovala, ďakovala.
@lululka555 mnáám ...pozerám ju... ja teda nemusím moc presladené ale ked je tam karamel pri jednom kúsku určite nezostanem 😀 vyskúšam ju dakujem za receptík 😵
@bobinkask áno,aj ja som ju robila viac menej kvoli tej plnke... 😉 a arašidy som nekúpila,tak som dala lieskovce
@lululka555 zena, ty tak uzasne vypekas, pozeram s otvorenymi ustami 😉 Muzovi som ukazala tvoj album s jedlami a povedal : ,,konecne niekto, kto vari normalne a krasne serviruje,, a velmi sa mu pacia tvoje torty, kedze u nas primarne pecie on 😉 a to si ozaj dostala vyznamenanie od neho, lebo moj muz je skor kritik 😀 aj ked mna chvali no ale okolie velmi nie 😖
U nás včera varil priateľ, mali sme šošovicovú nakyslo a francúzske zemiaky a cviklu. Nepiekla som, véééľmi sa mi nechcelo, možno dnes.
naše raňajky mrkvová nátierka, rohlíky 🙂
@bobinkask dakujem, my sme doma vsetci makovi,mala mi dokonca chodi kradnut makovu plnku, ked ju zabudnem v jej dosahu 😀 😀 😀 takze takyto kolacik vzdy potesi. Budeme mat navstevu z Madarska, tak ho vyskusam.
Inak baby, neuverite, co si ta navsteva/ je to segrin novy objav/ zela na obed- Segedinsky gulas. ja som nechapala, ale ze oni to tam nepoznaju... 😕 😕 😕 😕 😕
Vcera u nas tradicna nedela.. kuraci vyvar, pecene kuracie stehna s ryzou a broskynovym kompotom..
ako každý piatok domáci jogurt, cez víkend sme si na chalupe grilovali mäsko a v nedelu bolo chladno tak v rúre pečená krkovička so zemiakmi, mám aj na dnes do práce 😉
Na dnes sote zo sojoveho maska a polievka zo vcera 🙂
zeleninová polievka, pečené zemiaky a bôčik, máme aj na dnes... 🙂
ako dezert, jablkové pité od mamy 🙂
porkova polievka 😉 a buchty na pare s džemom a nutelou kto ake bude chciet 😀 pobede sa bude sadit zelenina u mamy a na večeru moje detičky vždy jedia gulky s mliekom 😀
my dnes rychlovka, polievka zo struhanej zeleniny s haluskami a granadir
@irsina83 😵 Ďakujem pekne za pochvalu od teba i od manžela 😉
hovädzí vývar so zeleninou, mäso na rajčinovej omáčke, zemiakové pyré 🙂
Ahojte,ženy čo sa chystáte piecť na veľkú noc? Máte nejaký tip na nejakú dobrotu zo salka? Mám ešte dve konzervy z vianoc 😀
sobota: dusené hovädzie s tekvicovou omáčkou a ryžovými rezancami
nedeľa: cicerova polievka, obrátené rezne so zemiakovým pyré
Pondelok: dojedáme
Utorok: ryžová polievka, kuskusovo-jablkový nákyp
Streda: špagety s paradajkovo-tuniakovou omáčkou
Štvrtok: hŕstková polievka a kelový quiche
Piatok: granatiersky pochod
Sobota: kurací vývar a kura pečené na kile soli s ryžou
Nedeľa: vepřo, knedlo, zelo
@zuzub Ja som robila toto a veľmi to chutilo, zistila som podľa toho, že sa mi neušiel ani jeden kúsok
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=23541
@zuzub 3 bitka http://varecha.pravda.sk/recepty/zakusok-3-bit/... ,ja ju chcem urobiť na velku noc
@zuzub nic
Koprova na kyslo,pohankove cestoviny ja s medvedim pestom,deti s domacim kecupom a syrom.
cez vikend sme sa stravovali mimo,v nedelu bola oslava v restauracii,kde som,priniesla tortu z piskotoveho cesta (polovica spaldovej muky a trstinoveho cukru),plnene domacim,marhulovym dzemom a tvarohom,vrch-prvykrt som,valkala marcipan a ozdoby-cukrove lienky a kvetinky Lidla 🙂
ale chutila,spravila som ju menej sladku.

@bobinkask nam dal moj otec snad pol pivnice.......kompoty,marmelady,uhorky.........vsetko sme dovliekli do DE a spracuvavame,ale marmelady vzdy ostanu,tak pouzijem na kolacik 😉