Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
V sobotu sme mali krupičkovú polievku s brokolicou a rozšľahaným vajíčkom, knedľu a segedínsky guláš, dnes u nás zeleninová polievka s ovsennými vločkami, pečené kuracie stehná, zemiaková kaša a grilovaná cuketa 😉
ahojte ja som včera nevarila boli sme na celodennom výlete na ranči kde sme si nachytali rybky- pstruhov tak som mala hned inšpiráciu čo dnes varit 😉 ako každú nedelu slepačí vyvar so zeleninkou, slížikmi, pečených pstruhov plnených pestom z medvedieho cesnaku, hranolky, zelerové hranolky, šalát polníček s redkovkou ,medvedím cesnakom a upiekla som koláčik černoškine prsia 😉
@sono2 ok, dakujem a tesim sa 🙂
U nás dnes klasika pečené kuriatko s ryžou a k tomu slivkový kompót.
vcera domaca pizza a bananove muffiny s kuskami cokolady, dnes kremova brokolicova s opecenym chlebikom, bravcovy perkelt a noky, zeleninkovy salat, zajtra dojedame, a v utorok je na plane sosovicova polievka alebo hrstkova a ryzovy nakyp
naša večera obložené chlebíky ( maslo, šunka, malokarpatská saláma, cherry rajčiny,paprika, nastrúhaný syr, 🙂
my dnes vyvar z bravcovych kosti, plenene bravcove rezne s fajnovym udenym syrom a sunkou, zemiakova, kasa, kompot, cvikla, kto co chcel, a zostane aj na zajtra 🙂
Dnes vyprazany syr s hranolkamu od svokry ale ja zdravo rukolovy salat. Dievcata mate niektora recept na osuch? Nekysnuty... Babka robievala s oskvarkami.
U nás dnes kuracia rolada plnená prosutom,čerstvým syrom a medvedim cesnakom, k tomu smotanova omáčka z výpeku a pečene zemiaciky. Dezert kysnuty koláč s orechammi a slivkami.
U nas dnes kuraci vyvar s mrvenickou, losos na horcicovo-smotanovej omacke s maslovymi zemiakmi a salatik 🙂 a ocko na veceru spravil spekacky s volskym okom a k tomu sme mali kopec zeleniny, aj decka si pochutnali 🙂
poradte daku smot. polievku
@soniatko jasné pači sa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14859 údajne bol výborný 😵 každý ho chválil ja som ho nemohla jest mam alergiu na mak ...potrebovala som minút mak...nabudúce skúsim do cesta dat orechy aby som mohla aj ja maškrtit... ked som ho krájala som slintala ako bernardín 😀
@bobinkask ten kolac vyzera super,napeciem aj ja,mak potrebujem spracovat 😉 manzelovi sa paci kolacik uz na fotecke,ze cernoskine prsia,no zmena je super,poznamenal 😀 😀 😀 jaj chlapi,vidia prsia su hotovi 😀 😀
@stellamaris dakujem za pochvalu... aj ja som dnes spomenula pred jedným chlapom že som piekla tento koláč a reakcia: heeeej ? a kolkátky boli aspon trojky?...tí chlapi 😀...len moj je nejaký divný zjedol a nič nepovedal možno preto že som mu nepovedala ako sa ten koláč volá 😀
@bobinkask ti chlapi myslia iba na sex a jedlo 😀 mam taky exemplar doma 😀 aj sa ti kolacik krasne podaril,je ako z kucharskej knizky 🙂
@stellamaris jeeej dakujem ešte raz za pochvalu 😵 ... len také vylepšenie ak by si ho piekla v recepte to nie je ale ja som korpus potrela ešte aj ríbezlovým džemom... nejak sa mi to tam žiadalo aj deti povedali že to bolo mnam 🙂
@bobinkask no super,dakujem za tip,mame more marmelady v spajze a na chlieb u nas marmeladu nikto neda 😉
@stellamaris presne ako u nás...o chvílu bude sezona- budeme robit nové, tak treba pomínat staré zásoby 🙂

@bobinkask ja tiež pizzu robím už hádam aj 10 rokov z tohto cesta, najlepšie, čo poznám a to som ich vyskúšala veľmi veľa 🙂